دوستان سلام
البته من عضو ثابت انجمن نیستم فقط این بخش رو همیشه نگاه میکنم و چک میکنم کل بخش ADSL و نظرات دوستان البته با صرف تمامی مناطق مختلف تهران و حومه برام جالب بود
من از ادمهای خیلی قدیمی ADSL دار هست از سال 1382
خوب 7 8 سال ISP بودم و امدم مخابرات البته بعد از چک کردن کیفیت و سرعت شرکت محل کارم با جمع بندی کلی این کار رو کردم
من 512 دارم البته همه میدونید توی کل دنیا اینترنت رو براساس خود پهنای باند تکنفره تحویل میدهند حال ایران که متاسفانه چی اسمش رو بگزارم توهین نشه والا سرقت دزدی کلاه برداری و.....نسبت share به تعداد 4 8 یا 10 میدهند یا اسمش را در کردند پهنای باند اختصاصی که خلاف قوانین جهانیست ایران هم که ازاد اصلا منطقه ازاد :46:
من نامحدود 192 داشتم با سرعت 22 کیلو از ISP امدم مخابرات 512 با سرعت 60 کیلو
واقعا مخابرات عالیه همین جا ازشون تشکر و سپاسگزاری میکنم من کامپیوترم 24/7 روشنه و روزی 5 گیگا بایت دانلود میکنم این صحبتها رو نمیزنم که بگم مخابراتی و طرفدار و.. خیر براساس تجربه 10 ساله ام اینو میگم
isp ها متاسفانه باز توهین نشه از دزد ان ور تر هستند (شرمنده ولی حقیقت باید گفته بشه) خودشون سر خود قوانین و تعرفه و محدودیت و...تعیین میکنند ما هم که حق اعتراض نداریم داریم؟ خنده دارترینشون Shatel هست کافیست قوانین دانلودش رو بخونید گفتند از دنیا پیروی نمیکنیم....
مخابرات بسیار ارزون سرعت عالی نامحدود و از هر لحاظ مقرون به صرفه هست
من واقعا همیشه به این isp ها میخندم و برام مضحک هست
مشکل نوسان و قطعی و کاهش تا 90% ندارم ان 10% شامل مشکلات سراسری میشه که برای هر کی ممکنه در ماهی یا فصلی پیش بیاد حتی ان ور دنیا
البته مراکز مخابراتی مناطق شاید از توضیحات بالا یکسان نباشد و دوستان هم شاید حق داشته باشند
ولی کلی باز از مخابرات همینجا تشکر میکنم منتظر اوردن و کاهش قیمت پکیج 1 و 2 مگا بایتتان در مناطق هستیم (البته باز شاید مناطقی ارایه میدهند)
خسته نباشید