تستر فارنهایت 150 ؟؟؟ بعید میدونم اصل باشهنقل قول:
معمولا عطر های گرم پخش بوشون بالاس که چهار فصل نیستند
Printable View
تستر فارنهایت 150 ؟؟؟ بعید میدونم اصل باشهنقل قول:
معمولا عطر های گرم پخش بوشون بالاس که چهار فصل نیستند
اره یکی از بچه های سایت همسایه....نقل قول:
شنیده بودم تام فوردها چهار فصلن؟
تام فوردها معمولا زمستانی هستندنقل قول:
قراره چندتا از نمونه های جدید تام فورد سفارش بدم رسید نظرم رو میگم
شنیدمتام فورد Noir یکمی خنک هست؟!نقل قول:
دوستان اگر دنبال کار 4 فصل شیک و ماندگار میگردید من گوچی گیلتی را پیشنهاد میدم کافیه این عطر را تست کنید و عاشقش شوید
نقل قول:تام فورد برندی هست که مثل هر برند دیگه ای هم عطر خنک داره هم عطر گرم!نقل قول:
نویر ها عموما خنک نیستند بلکه گرم هستند و تام فورد نویر هم از این قاعده مستثنی نیست:n06:
از برند تام فورد اگر عطر خنک بخواید انتخاب کنید:
گری وتیور
نرولی
گزینه های مناسبی هستند که اولی علیرغم رایحه دلنشینی که داره چون خنک هست خیلی ماندگاری و پخش جالبی نداره
دومی اما عطر قوی هست منتهی برای سلایق خاص!
انگارچند مدل داره منظور شما black هستش؟نقل قول:
به نظرم با این قیمت اصل نیست !نقل قول:
با تشکر از همگی یکی پیدا کردم تستر فارنهایت رو ۱۵۰ میداد سفارش دادم...
از یه مغازه معتبر یه ادکلن 150 تومنی اصل بخری بهتره تا اینا که معلوم نیست چی هستن !
ماشالا اینجا همه کارشناسن....بابا بزارین بیاد تست کنم بعد....نقل قول:
منظورم این گیلتی هستش نسخه بلک را تست نکردم تاحالانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من خودم قبلا از همین تستر ها از همین جاها خریدم دیدم توشون چی بوده ! میگم که شما گول نخوری ! اگه نه به من چه اصلا برو 100 تا بخر !نقل قول:
رسید دستممیام رویومیزارم تا دوستان بیش از این گمراه نشن. یا حق.نقل قول:
ممنوننقل قول:
چهارفصله ؟؟؟
من این رو نتونستم تو نت قیمت دقیقشو پیدا کنم
حدود قیمتش چند هست ؟؟؟
ملایم و تلخ هست پس میتونه چهارفصل باشهنقل قول:
حدود 200 تومن
:n01:
وقتی یه چیزیو زیادی ارزون بهت قیمت بدن مشکوکه آخه عطر 300تومنیو چطور 150 قیمت دادن بهت ؟نقل قول:
اینجا کسی Dirty English داره ؟ میگن خیلی پخشش پایینه درسته ؟
دوستان کسی Creation داره؟
با سلام و تشکر از دوستان که زحمت این بحث رو میکشن.من با توجه به بودجم به چند مورد اشاره میکنم. دوستان لطفا راهنمایی کنند.Bvlgari aqva Pour HommeAzzaro Pour HommeDavidoff Cool WaterLalique Encre NoireLalique Encre Noire sportMont Blanc LegendVersace pour HommePaco Rabanne 1 Millionدوستان ماندگاری بالا خیلی برام مهمه. حداقل 5 ساعت ماندگاری داشته باشه. خوشبو(جذاب) ، ماندگار ، ملایم ( تند نباشه سردرد میگیرم)،چهارفصل(پول ندارم چندتا بخرم)
سلامنقل قول:
برای چه فصلی؟ ببینید ماندگاری بالا معمولا در مورد عطرهایی هست که بیشتر به گرم نزدیک هستند و نه خنک!
البته عطرهای خنک ماندگار هم داریم که رنج قیمتی خیلی بالایی دارند
اما در لیست شما از لحاظ جذابیت و ماندگاری بالا قطعا 1میلیون مقام اول رو داره منتهی بوش ملایم نیست و میتونه واسه بعضی ها تند هم باشه! کلا عطر گرمی محسوب میشه و نه خنک
مورد دوم هم مونت بلنک لجند هست که اینهم به شدت ماندگاری بالایی داره ولی این هم ملایم نیست مگر اینکه شیشه آبی رنگش (ادیشن جدیدتر هست) رو بگیرید که ملایم تر از شیشه مشکی هست اما ماندگاری کمتری داره ولی باز در مجموع از لحاظ ماندگاری خوبه
آزارو پورهوم منظورتون همون شیشه زرد رنگشه؟ بوی کلاسیکی داره بنظر من بیشتر مناسب اقایون میانسال هست تا جوانان در واقع اسپرت نیست! این هم عطر گرمی هستش و برای شخص من خاطره انگیز ...ماندگاریش خوبه اما نه در حد 1میلیون
کول واتر دایدووف عطر خنک و ملایمی هست رایحه خطی داره برای مصرف روزانه خوبه در بین عطرهای خنک ماندگاری عالی نداره اما ماندگاریش کم هم نیست ولی در حد 5 ساعت نباید ازش انتظار داشته باشید...
لالیک نویر هم عطر گرمی محسوب میشه خیلی هم زیاد و تکراری شده و وقتی در مقام مقایسه با 1میلیون و ازارو پورهوم بخواید حساب کنید من کلا به حسابش نمیارم :دی
اکوا بولگاری و ورساچه ای که اشاره کردید هردو رایحه خنکی دارند اما ورساچه از لحاظ ماندگاری ضعیف هست...
در مجموع در لیست شما
اگر عطر گرم مدنظرتون هست اولویت اینطوره:
1- وان میلیون
2- ازارو پور هوم
3- لالیک
اگر عطر خنک مدنظرتونه:
1- مونت بلنک لجند
2- کوول واتر
3- اکوا بولگاری
4- ورساچه
نکته ای که هست اینا نظر شخصی من هست عطر سلیقه ای هست و در نهایت انتخاب با شما
موفق باشید:n16:
مرسی از پاسخ شمانقل قول:
پس انتخاب من محدود شد به وان میلیون و مونت بلانک.
سوال اول : میگن 2 تاشو میشه 4 فصل استفاده کرد. درسته؟
سوال دوم : فقط مسئله پخش بو میمونه. حقیقتش دوس دارم پخش بو ملایم باشه . خیلی تند و آزاردهنده نباشه. 1 بار 1 عطری زده بودم پخش بوش خیلی زیاد بود.سوار تاکسی شدم . یکی شروع کرد سرفه و عطسه کردن. انقد اذیت شد مجبور شدم پباده شم.
سوال سوم : واسه استفاده روزانه (هر از گاهی نه همیشه) میشه رو وان میلیون حساب کرد ؟ آخه تو سایتا زده واسه مراسم و مهمونی خوبه؟
1 میلیون چهارفصل نیست حداقل در تابستان جایی نداره برای استفاده!نقل قول:
ولی مونت بلنک رو میشه چهارفصل استفاده کرد
ازاردهنده که نیستند ولی جفتشون پخش بوی بالایی دارند عطری که ماندگاریش بالا باشه عمدتا دارای پخش خوبی هم هست در واقع اینکه خیلی ملایم باشه انگاری کلا نیست و دیگه نمیشه گفت ماندگار هستش
عمدتا عطرهای گرم میتونن حالت رسمی داشته باشند اما دلیل این نیست که برای استفاده روزانه خوب نیستند پس 1میلیون میتونه روزانه استفاده بشه اما معمولتر اینه که برای استفاده روزانه عطر دم دستی اسپرت بیشتر انتخاب میکنن که پخش بو و ماندگاری انچنانی نداشته باشه خیلی هم گرون نباشه
برای مجلس و مراسم هم عطرای سنگینتر و گرمتر
برای قرارهای دوستانه هم عطرهای خنک و شیرین
و...
ولی بین این دوتا اونی که با همه موارد فوق براتون کارایی بخواد داشته باشه مونت بلنک بهتره:n06:
سلام.
آقا یه راهنمایی مبتدیانه میخواستم.
کلا تا حالا عطر و ادکلن نخریدم و تو کار عطر فله ای بودم.
الان یه ادکلن میخوام بخرم، و اصلا هیچی نمیدونم. فرق گرم و سرد رو هم به سختی تشخیص میدم.
برای شروع چند تا مارک عمومی و پر فروش میتونید معرفی کنید که قابل اعتماد باشه، تا من تازه کار از خریدش پشیمون نشم ؟
چون اولین خریدم هست و احتمال اشتباه بالاست قیمتش هم اصلا نمیخوام گرون بشه. حدود پنجاه تومن خوبه. قیمت ها البته دستم نیست، نمیدونم با این قیمت هست چیزی اصلا یا نه.
به هر حال خواستم قبلا از این که برم مغازه بگم یه دکلن میخوام، مارک مناسبی اگر هست بفرمایید.
ممنون.
50 که فقط عطر اماراتی ریو میشه یافت! که کیفیت پایینی دارهنقل قول:
از سری ریو :
ریو بلو د ریو====مشابه بلو د شنل از برند مطرح شنل
ریو آر سی====مشابه ch از برند کارولینا هررا
اگر ریو نمیخواید بگیرید در رنج قیمتی پایین :
جگوار کلاسیک شیشه ابی حدود 80 تومن
پسنجر از برند اس تی دوپوند حدود 120 تومن
آزارو کروم از برند آزارو حدود 120 خیلی پرفروش هست
کوول واتر از داویدووف هم حدود 110 پرفروش بوده و هست
اینا عطرای روتینی هست همه پسند هستند و کم پیش میاد کسی پیدا بشه بگه خوشم نمیاد! همشون هم خنک هستند عمدا خنک ها رو معرفی کردم چون فصل گرما هست و عطرای گرم باعث میشه که زده بشید از بوی عطر حتی اگر در حقیقت خیلی هم عطر خوبی باشه
دوستان نظرتون در مورد Ambre Noire Yves Rocher چیه ؟ 100 میلشو 150 سراغ دارم بنظزم عطر بدی نیومد نظراون چیه ؟
از دوستان کسی میدونه مغازه معتبر و قابل اعتماد تو شیراز کجا هست؟
مرسی، همون جگوار کلاسیک شیشه ابی رو خریدم.نقل قول:
فقط خونه که اومدم دیدم روی اون برچسب نظارتی سازمان صنعت و تجارت، تاریخش رو زده 2008 تا 2012
روی خود شیشه البته تاریخی نیست و نمیدونم تاریخ رو برچسب اصلا درست هست یا نه چون اون جا هم زده ساخت آلمان ولی رو شیشه زده ساخت فرانسه.
به هر حال اگر تاریخ درست هست و مشکلی هم ایجاد میکنه بگید تا در صورت امکان برم پس بدم.
ممنون.
رو برچسب خیلی حساب باز نکنید برچسب ها رو کیلویی میخرن و استفاده میکنن :دینقل قول:
عطر تاریخ انقضا میشه گفت نداره ((تا 11 سال در شرایط نگهداری معمول جواب میده :n18:شرایط غیرمعمول یعنی مثلا گرمای هوای زیاد و امثالهم...))
دوستان اگه ممکنه چندتا عطر زنانه معرفی کنند تا 200 هزار.
بوی تندی نداشته باشه.کلا یه چیز خوب باشه
متشکر
سلامنقل قول:
برای چه فصلی مد نظرتون هست؟
سلام
دوستان برای فصل پاییز و زمستون (ادکلن گرم)چه ادکلنی رو پیشنهاد می کنید؟ پخش بو و ماندگاری و تک بودن رایحه برام مهمه. ادکلن فعلیم polo blue است خوشبو است ولی رایحه مشابهش زیاد است.
tom ford extreme, black orchid چطوریاست؟
پلو بلو با اون بوی ابتدایی هندوانه که داره اصلا گرم نیست و مناسب پاییز و زمستان هم نیست اما هر چقدر هم مشابه داشته باشه همیشه تکه :n12:نقل قول:
در مورد کار مناسب اگر بودجه تون به تام فورد هایی که نام بردید میرسه که بسیار هم عالی هستند اما به نظر من مناسب زیر 25 سال نیستند و بسیار سنگین و مردانه اند
کار پیشنهادی خودم وود مشکی یا همان راکی موانتین هستش که خودم قصد خریدشو دارم واقعا خوشبو و شیک هستش
ممنون از جوابتوننقل قول:
از خنک بودن polo blue اطلاع دارم و به خاطر کپی های زیادی که از رایحه این ادکلن وجود دارد اسمش رو اعلام کردم.
حالا شما از کجا فهمیدید که من زیر 25 سال سن دارم؟:n13: 29 ساله هستم.
انتخاب اول و اخر من از گذشته تاکنون ==>> پیور هاوانا از تری ماگلر:n18: تکرار نشدنی و تک هست بدون شک:n06:نقل قول:
سن را به صورت کلی گفتم و منظورم شخص شما نبودیدنقل قول:
در مورد کپی درست میگید متاسفانه اسانسها و پرفیوم اکثر این عطرها در همه جا در دسترسه و همین تام فورد بلک ارکید اسانسش گرمی 2000 تومانه که خیلی هم مورد استفاده قرار میگیره :n02:
پایـــــــــــیزنقل قول:
جایی را برای خریدش میشناسید؟چند ماه پیش که من دنبالش بودم هیچ جا نبود :n01:نقل قول:
نقل قول:عطر ویش از چوپارد رایحه گرم و شیرین قیمت حدودی 120
NOTTE از برند بولگاری خنک و شیرین قیمت کمی بیش از 200
سینما از برند ایو سن لورن رایحه شیرین قیمت 210
جیمی چوو از برند جیمی چوو رایحه میوه ای و شیرین قیمت 190
انجل از برند تری ماگلر رایحه شیرین قیمت 230
اینا عطرای مورد علاقه من هستند (برای پاییز و زمستان) گزینه 2 و 3 رو بیش از بقیه میپسندم:n17:
والا من در شهرستان دیدم که بعضی مغازه ها دارند...نقل قول:
در تهران هم فکر نمیکنم نایاب باشه! ((البته اخیرا ندیدم))
یک سایت اینترنتی هم داره که براتون با پیام خصوصی میفرستم
اما به تازگی برند نامی تری ماگلر اقدام به عرضه نسخه جدیدی از محصولات A Man داشته که خیلی زیاد مشابه با پیور هاوانا هست و با رایحه وودی ترکیب شده! بنظر خیلی جالب توجه میاد البته نمیدونم برای فروش در ایران اومده یا خیر
اما به تازگی برند نامی تری ماگلر اقدام به عرضه نسخه جدیدی از محصولات A Man داشته که خیلی زیاد مشابه با پیور هاوانا هست و با رایحه وودی ترکیب شده! بنظر خیلی جالب توجه میاد البته نمیدونم برای فروش در ایران اومده یا خیر [/QUOTE] سلام : اسم کاملش A*Men Pure Wood هست . با رایحه چوب - وانیل و قهوه و..... از جمله کارهای گرم برای فصول سرد.
ادکلن های پلیس هم نسبت به قیمتشون خوبن .تست کنید شاید پسندیدید .
تام فورد Noir جدیدا بو کردم که کار بدی نبود.بوی دودی و شاید عودی دودی .با ماندگاری خوب ولی پخش نه چندان جالب و قیمت گزاف
آرامیس Impeccable کار بسیار خوب با ماندگاری و پخش خوب و نسبت به قیمت میارزید.