داداش خط روی دو مگه و تا 16مگ هم راحت میکشه خط خوبی داری
دوستان مخابراتی تایم رایگاه سرعت زیاد افت می کنه؟
Printable View
داداش خط روی دو مگه و تا 16مگ هم راحت میکشه خط خوبی داری
دوستان مخابراتی تایم رایگاه سرعت زیاد افت می کنه؟
اره 2 مگ مخابراته با 3 گیگ حجم من که راضیم حداقل میدونیم کجا زندگی می کنیم و باید کلامو بندازم هوا:n08:نقل قول:
جالبه که اون موقع که نامحدود بود برای چند روز سرعت از دستشون در رفت طوری که هر ساعت حدود 1.5 گیگ میگرفت! و جالب تر اینکه اون موقع بود متوجه شدم هر برابری که سرعت زیاد شه زمان دانلودم نصف میشه .یعنی اگه یه فایل با سرعت 64 در مدت 16 ساعت دانلود میشه با سرعت 1024 در مدت 1 ساعت دانلود میشه!!! الانه که باید بفهمیم مردم دنیا با اون سرعت اینترنشون چقدر در خطر استکبار و تهاجم فرهنگی هستن تورو خدا به مسئولین بگین پاشونو ور ندارن از رو شیلنگ یهو سرعت در میره میزنه فاجعه به بار میاره ها !از ما گفتن بود:n02:
ممنون عزیز برای پاسخنقل قول:
پس با این حساب data rate سرعت فعلیم رو نشون میده و Max Rate حداکثر سرعتی که میتونم روی این خط سوار کنم ؟؟؟؟؟؟ یعنی سرویس بالاتر مثلا 6 مگ یا 12 مگ بگیرم مشکل بر نمیخورم؟؟؟؟
من 9 روزه اومدم حجمی. 3 شبش خوب بود 220-230 تا رو با یه فایل پر میکرد. اما بقیه شب ها هر فایل با 8 یا 16 کانکشن میدم سرعت روی 5 میمونه دیگه تهش 60. مجبور میشم 5-6 تا فایل رو با 8 یا 16 کانکشن همزمان بدم دانلود تا سرعت برسه نزدیک 160-170 در مجموع ! این 7 روزی که گفتم بین 2.5 الی 3 گیگ بهم دانلود داده. 2 شب طلایی هم حدود 4.5 گیگ.
کلا با این روال که همه دارن 2 مگ میگیرن سرعت شبانه جالب نخواهد بود. چون الان هم دقت کردم کلا6-7 تا IP هست که هر چی قطع و وصل میشم بین اونا دارم میچرخم پس شبا شلوغ میشه شیرینگ پدرمونو در میاره 1به 8 اسمیشون میشه 1 به 1000 حتما :| :| :|
این دفعه 1 مگ تمدید میکنم :| :|
گفتم داداش 16 هم ببندی مشکلی نداری ولی بهتر روی 9 مگ ببندی که سرعت دانلود 1 مگ رو داشته باشی راحت تایم رایگان همینه دیگه بنده الان پارس انلاین دارم توی روز 800 تا رو دارم تایم رایگان 350 حتی تا 250 هم میاد سرعت نصف میشه ولی خوبی مخابرات اینکه که تایم رایگان از 1 شروع میشه ولی پارس از 2 که جالب نیست برای همین زدم جمع اوری حالا میخوام مخابرات 5 مگ رو بگیرم طرح پاییزی ببینم چطوره
من میخواستم برم های وب الان 2 ماه پورت خالی نداره. فن آوا هم که هنوز شهر ما نیاورده بیاد میرم اونجا، خیلی تعریف مثبت ازش زیاده.نقل قول:
دیگه بین حسابگر و مخابرات مخابرات رو موندم حوصله جمع و وصل کردن نداشتم. نفر مطمئنی هم نبود دم دست ببینم حسابگر اوضاعش چطوره.
5 مگ رو خانگی نمیدنا :دی البته جواز مغازه اینا داشته باشی که هیچی
نه دادا طرح پاییزی کاری به حقوقی حقیقی نداره با پشتیبانی تماس گرفتم حتی 10 مگ هم میدن مشکلی نداره ...های وب طرح فشفشه خوبه خدای بصرفه است در مورد فن اوا خود کرمانشاه نمایدنگی داره توی خیابان گذرنامه است ولی فن اوا که نامحدودش منصفانه نداشته باشه عالیه باید شخصا برم اونجا پرسجو کنم
من قبلا نمایندگی فن آوا رفتم تو همین تاپیک هم در موردش گفتم فقط حجمی داشت :n01:نقل قول:
دیگه هیچ شرکتی نامحدود نمیده ،نامحدود بای :n14:
اینم از شاهکارهای ایرانه ،دقیقا بر عکس کشورهای دیگه
بچه ها کسی پارس داره ؟ ( ترجیحا مرکز ولیعصر )
فن اوا که توی سایتش زده نامحدود ...دادا شخصا رفتی پرسیدی؟
بنده پارس انلاین دارم مرکز دانشگاه مرکز شما بهتر از ما است اگه 9 مگ بگیری روی خط راحت 900 تا 1مگ رو میده ولی بنده تا 750 بیشتر نمیکشه و اینکه تایم رایگان بهتری داری
آره تو سایت زده اما نمایندگی فقط حجمیه بهشون هم گفتم راحت گفت نامحدود نداریمنقل قول:
جالبه تو سایت فن اوا اگه ثبت نام آنلاین کنی همه شهر ها رو داره فقط کرمانشاه رو نداره :n13:
حسابگر تا الان قطع بود و تلفن دفترشون رو هم قطع کرده بودن خیال راحت
مرتیکه کودن بیخود= کرانی
هر چی میخوایم با این مر... مزخر... مخابرات راه بیایم بازم فایده نداره این عو... های آش... 2 هفته اس دانلود شبانه رو به لج... کشوندن ده آخه یه فیم 700 مگی رو یه هفتس گذاشتم دانلود شبانه شه آخرش دیشب از سر لج تا صبح وایسادم 1 تا 2.10 کلاً قطع بود بعد یه 40 باری خاموش کردن مودم میبینم با سرعت 30 کیلو بایت داره دانلود میکنه ساعت 3 تا 3.40 بازم قطعه تازه ساعت 4 رفته رو 180 تا 214 و 215 که دیگه نکشیدم و خوابیدم بابا ملتم که کلاً صداشون در نمیاد جداٌ باید 64 بزارم خیالم راحت شه و حرص نخورم. شیطونه میگه گور یه 4 5 تومن برم یه مسیر دیتا دو سمته ببندم اگه اطلا... هم گرفتومون به در... این گاگو... دیگه شورش رو درآوردن از سال 89 اعصاب واسه ما نزاشتن. بابا یه ip بزار تا راحت دانلود کنیم اون 188 حرف نداشت بعدش شد ...2.1 که ما هم هیچی نگفتیم حالا هم این شده این ip که کلاً مفت گرونه و رو 6 پورت ثابت بستن که باعث شده بگم صد رحمت به اون ip2 و این قصه اینجا ختم نمیشه... با شکایتی که به سازمان ارتباطات داشتم بعد 8 ماه مکاتبه موقتاً یه دو ماهی جواب گرفتم و به واسطه شکایتی که از اینا داشتم تازه فهمیدم سرعت یعنی چی!
خیر سرم ارشد برقم این جل... ادبم واسمون نزاشتن. یکم دیگه پیش برم معلوم نیس چی تایپ کنم سعی کردم با اعصاب راحت نظر بدم که نشد!
اون (...) هم هرچی راحت بودید جمله رو ببندید که حداقل دلمون خنک شه.
من دوتا مودم دارم اولی dlink 2520u که معمولا در 1:36 ثانیه وصل میشه و بعدیش dlink 8811 که در کمتر از یک دقیقه وصل میشه . تونستی با یه مودم دیگه هم خطو امتحان کن. برای خودم اگه dlink توی 1 و نیم دقیقه کانکت میشد tplink اصلا وصل نمیشد این اواخر هم سرعت دانلود dlink و قدرت برقراریش بیشتره از tplink بود. نمیگم حتما ولی شاید از مودم هم باشه چون وقتی بیشتر مردم از یه وسیله مشترک استفاده کنن راحت میشه براشون نقشه کشید و شاید اون بالایی ها کاری میکنن با مودم هایی که سریع وصل میشه نتونیم راحت وصل بشیم بلاخره اینا که وظیفه دارن ما راحت نباشیم دیگه باور کن اینترنت اگر در ثریا باشد مردانی از سرزمین ما آنرا گران، کُند و فیلتر میکنن:n21:نقل قول:
برای اون سه تا نقطه ای که گذاشتی کلمه ای که مناسب اون بالایی ها باشه هنوز در دسته کشفه
مخابرات مجددا با اضافه کردن آی پی های 5.221، 5.222، 5.223 و 37 به حالت عادی بازگشت.
چطوری میشه رفت روی این آی پی ها ؟
دوستان دیروز تخلیه پارس دادم و طرح پاییزی 6 مگ مخابرات رو گرفتم و امروز رانژ شد ولـــــــی سرعت دانلود همون 2مگ است 3 ساعت با پشتیبانی صحبت کردم ولی مشکلم حل نشد اینم از شانس بد ما حالا قرار چهار شنبه پورتمو دستکاری کنن ببینم چی میشه ...
مرکز مخابراتی کسری کجاس؟ اسمش؟ چه ISP هایی سرویس میدن؟
ولیعصر مخابرات داره پارس های وب حسابگرنقل قول:
اول پردیسهنقل قول:
شاهکار جدید پارس آنلاین:
در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، سیاست شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:
به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد. بعنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتت از لینکای داخلی چنده؟نقل قول:
پورتت رو چند بسته شده ؟
سلامنقل قول:
توری تایم روز چه داخلی چه خارجی 220تا250 و در تایم رایگان هردو 160
توی پنل که روی 5 بسته شده ولی سرعت 2 مگ رو دارم البته مشکل از طرف مخابرات چون هفته شنبه که پارس داشتم سرعت در طول روز 600تا750 بود مشکلی نداشت
بدبختی این مسخره بازی ها ابنه که اول صبانت بی ...... این کار را کرد حالا پارس اینو داره پیاده میکنه و تا برو که همشون این کار را میکنند.نقل قول:
اول نامحدودا را حدف کردند الان دیگه میخوان محدودا رو هم محدودتر کنند و تا جایی که میتونند ملت رو که 35 ساله چاپیدند بیشتر بچابند.
دستورالعملیه که وزارت ارتباطات پارسال داد در راستای مصرف منصفانه. تمامی شرکت هم ملزم به اجرا هستند(البته مسلما از خداشونه)نقل قول:
cenam جان به نتیجه ای رسیدی؟
نت مخابرات استیبل نشده یه ذره؟ برای اولین بار با داخل پکت لاس زیر 2% دارم تو روز 4 شنبه.:n02: البت پینگ داخلی شده 200:n28: ولی تا یه ساعت پیش پینگ عالی بودا!
:n27:مخابرات چند وقته قطعی داره مخصوصا شبا شما هم مشکل دارین
بلی. مخصوصا در ساعت رایگان 2-3 بار. مشخصه عمدیه تا کسایی که دانلود اتوماتیک دارند لینکاشون خراب شه و از مدار خارج شن وافت سرعت نداشته باشند.نقل قول:
دیشب با سرورهای خارج دانلودم 20 بالاتر نمیرفت ولی با داخلی همون سرعت همیشگی بود شاید هر وقت میخوان میفرستنش روی اینترنت ملی :n13:نقل قول:
سلام والا هیچی اینا هیچ حالیشون نیست دیگه خسته شدم بس تماس گرفتم سروس 6مگه جالبه توی پروفایل مودم زده 5مگ بد میگم چرا اینو زدین میگه همینه و هر چی میگم خانوم مشکل از بنده نیست هیچی حالیشون نیست اونم حرف خودشو میزنه میگه باید کارشناس بیاد میگم خودم کارشناسم ....جالب ایجنجاست میگ همون روز پارس داشتم سرعت 800 تا بود حالا مال شما 240 تاس میگه نه مشکل از ما نیست باید کارشناس بیاد ...خلاصه باید شکایتی بکنیم دوستان کجا شکایت کنیم زود جواب بگیریمنقل قول:
نقل قول:195.irشکایت کن
یه سوال داشتم
کسی از مخابرات سرویس میگیره ؟
سرویس حجمی با سرعت ۲ مگ ، ۱ مگ و ۵۱۲
کیفیت سرعتش چطوره ؟ سرعت دانلود روزانه چقدره ؟ شبانه چی ؟
ممنون میشم دوستان که دارن ، بگن
در متن موجود استنقل قول:
دوستان دانلود شبانه مخابرات ساعت چند شروع میشه؟
ساعت 1تا7 استنقل قول:
:n03:دوستان من از مخابرات 6ماهه512 نامحدود داشتم فردا پس فردا تموم میشه دیگه نامحدود ندارن ؟ درسته؟ لطفا سریع جواب بدین . جای دیگه ای هست که نامحدود بده؟
نحوه ورود به پنل کاربری چه جوریه؟ نام کاربری و رمز عبور رو از چه طریقی .... ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همه چیش مشخصه
نامحدود به ملکوت اعلی پیوستنقل قول:
خیر جای دیگه نیست نامحدود اصلی بده. همه مصرف منصفانه هستند یعنی بعد یه حجم مشخصی سرعتت میاد پایین
سلام.من شهرك نجفي الهيه ميشينم قديم از مخابرات بعثت ميگرفتم اما الان ميخوام عوضش كنم به خاطر دانلود شبانه رايگان مذخرفش.كسي از دوستان پيشنهادي نداره براي تعويض سرويس.ممنون ميشم كسي راهنماييي كنه.
همینجا بمون که اگر بری تا یکماهه دیگه بعید میدونم مخابرات بهت پورت بده، شرکتهای خصوصی همگی دارن شبانه را غیر رایگان میکنند. در ضمن شبانه که مشکل نداره بنده هم بعثت هستم و میدان رسالت هستیم و تایم رایگان با سرعت 250 دارم دانلود میکنم فقط گاهی اوقات از ساعت 1 تا 3 باید چند فایل همزمان دانلود کنی که سرعت اسمی را کامل بگیری ولی از وقتی آی پی های 5.221، 5.222، 5.223 و 37 را مجددا اضافه کردند دیگه در همون ساعات اولیه با 16 کانکشن در idm کامل سرعت اسمی سرویس را میگیرینقل قول: