بله امکانش هست و قابل تبدیل به مودمهای مبین نت میباشد ... با Call Center تماس حاصل نمائید ...نقل قول:
Printable View
بله امکانش هست و قابل تبدیل به مودمهای مبین نت میباشد ... با Call Center تماس حاصل نمائید ...نقل قول:
این مورد امکان نداره دوست عزیز ...نقل قول:
آره من تو فکرش بودم.همچین کار شاقی نیست.با همون باتری ها و یه رگلاتور به راحتی میشه این کارو کردنقل قول:
من از چیزی که پرس و جو کردم قضاوت می کنم:نقل قول:
گویا خیلی ها از مبین نت شاکی هستند، خیلی از کاربرای این انجمن غیر از یکی دو کاربر و خود مبین نت
بیشتر از پشتیبانی افتضاح شرکت که حتی در سایت خبری هم اومده
و بعد از قطعی و حجم دزدی
یه مثالی هم خودم می زنم : من برای خرید مبین نت به نمایندگی رفتم....گفتم جایی که من هستم تو نقشه سایت آنتن نداره...گفتن نه خیر آنتن داریم...فوقش مدم خارجی می گیرین.....در واقع 100 تومن اضافی تو پاچم می کردن،حالا اگه من مبلغ اضافی با بودجم نخونه چی می شد؟شرکت پس می داد؟
این تست سرعت 2 مگ هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان عالیه! همیشه از این هم کمتره.میشه بفرمایید باید چیکار کنم؟
کاری نمیتونی بکنی به همین راضی باشنقل قول:
به قول معروف شرکت مبین نت یه کاری کرده که شما از ترس مرگ به تب راضی بشی
سلام هرکسی قصد فروش مودم indoor مبین نت رو داره به ادرس زیر یه ایمیل بزنه
mostafa1325@yahoo.com
مبین نت 512 محدود - ساعت 9 شب - اهواز - در دور ترین نقطه پوشش بیرونی - فقط نمیدونم مبین نت چطوری ترافیک حساب میکنه؟؟!! 2 تا پیج باز میکنم میگه 100 مگ رفت:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
دوست عزیز لازم به باتری لیتیومی موبایل نیست
شما میتونید به یک فروشگاه تجهیزات الکترونیکی مثل ای سی و مدار و... بروید
ویک باطری 12ولتی قابل شارژ بگیری
این باطری بنا به ظرفیت وزمان نگهداری شارژ از اندازه های کوچک تا بزرگ موجود هستند{از چند صد گرم تا چند صد کیلو}ا
وکاربرد انها نگداری شارژ بالا در لامپهای اضطراری و روبات ها هست
با تهیه یک مدل متوسط با قیمت 10تا20 هزار تومان و یک رابط اداپتور دستگاه راحت میتونی تا 6یا7ساعت هم استفاده کنی
مدل های متوسط ان تقریبا اندازه 10در5در2 سانتی متر دارن
و وزن انها در حالت شارژ در حدود 500گرم است
انقدر برق رو نگه میدارن که اگه بخوای میتونی در حالت شارژ کامل یک سیم نازک روبا ارتباط مستقیم با دو پایانه اون
ذوب کنی
ضمنا نوسان جریانی که موجب اسیب دستگاه میشه ندارن وتا اخرین لحضه جریان 12ولت رو تامین میکنن
دوست گرامینقل قول:
مریض نیستم که بیام وقت بگذارم انتقاد الکی کنم
عصر حجر هم نیست که بخوای با انگشت حجمت رو حساب کنی اون وسط اشتباه بشه
خودت یک بار با یک نرم افزار اندازه گیری حجم چک کن میبینی داره الکی حجم کم میکنه
حالا خودم نه چند تای دیگه هم چک کردن با چند تا نرم افزار دیدن تو بهترین حالت در چند هفته اخیر17درصد الکی حجم کم میکنه
تازه ما با مبین نت نا ممکن هارو ممکن دیدیم
امکان نداره تو روز روشن اینترنت 128 رو که شرکت های دیگه میدن به اسم 512 و یک مگ به کسی انداخت اما این شرکت ممکنش کرد
امکان نداره یک شرکت اینقدر شاکی داشته باشه و هیچکس جوابگو نباشه اما ممکن شده
امکان نداره محدودیت اینقدر زیاد باشه که یک اینترنت با پهنای دو مگ وقتی به سرعت 300کیلو بایت برسه جشن بگیره و از شرکت قدر دانی و حمایت کنه اما این شرکت ممکنش کرد
امکان نداره تو مملکت اسلامی یک شرکت اینقدر علنی دزدی کنه و کسی نه کاری باهاش داشته باشه نه جوابگو باشه تازه روز به روز گسترش پیدا کنه اما این شرکت ممکنش کرد
و هزاران ناممکن دیگر که فعلا ممکن شده
یعنی انجام دادی؟ چندتا باتری گذاشتی؟ چند ساعت جواب داد؟نقل قول:
ممنون. باتریش از چه نوعیه؟ مثلاً لیتیومی یا نیکل کادمیوم؟نقل قول:
پس مودم 12 ولت استفاده میکنه. این باتری چه برندی هست؟ شارژر هم همراهش فروخته میشه؟
رابط آداپتور؟ دیگه اگه باتری باشه که آداپتور نباید بخواد؟ یه سیم رابط شبیه همین سیم آداپتور کافیه.
یه توضیحی بدم بابت حساب و کتاب مبین نت:
من قطعی ، آیپی عوض کردن هنگام کار؛ و انواع حالگیری از مبین دیده ام. ولی حساب و کتابش درسته.
شما برای اینکه مطمئن بشوید در ویندوز7 پیش از قطع ارتباط روی کانکشن (سمت راست و پایین صفحه) کلیک کنید و یه status بگیرید. جمع send وreceived میشه حجم مصرف شده ان جلسه شما.
بعد مودم را خاموش کنید و دفعه بعد که وصل میشوید حساب را چک کنید.
نه انچام ندادم ولی قابل پیش بینیه که به راحتی قابل انجامه.شما فقط باید یه ولتاژ12ولت رو به وسیله فیش آداپتوری(بدنه فیش منفی و داخل فیش مثبت باید باشه) وارد مودم کنی.اگه باتریت 12ولت باشه که حله ولی اگه ولتاژش بالا تر باشه میتونی با یه رگلاتور 12ولت رو 12ولت تثبیتش کنی.من مودم رو نگاه نکردم مصرفش چند واته الانم مودمم در دسترس نیست که نگاه کنم.مقدار مدت شارژ نگه داشتن هم به وات مودم و آمپرساعت باتری بستگی دارهنقل قول:
این مواردی که ذکر کردید کجاش به حجم مصرفی ربط داشت ؟! بنده گفتم در حجم مصرفی امکان نداره زیاد محاسبه بشه چون همش بصورت خودکار لحاظ میشه و امکان افزایش یا کاهش حجم برای اشخاص خاص نیست ...نقل قول:
شرکتهای دیگه اگه 128 میدن و شما عین 128 دانلود میکنید بخاطر اینکه تعرفتون روی 1024 بسته میشه تا همون قانون 1/8 رعایت بشه وگرنه 128 باید حداکثر 16 بهتون دانلود بده ، این هم قانونیست که مملکت اسلامیتون گذاشته ...نقل قول:
میزان رضایت مشترکین خیلی خیلی بیشتر از میزان نارضایتیست، در بطن کار باشید این موردو متوجه میشین ... در همین انجمنم اگه بخوام واستون مثال بزنم بنده طی این مدت شاید جواب 7-8 نفرو دادم ( هر نفر چندین سوال )
در ایرانم چیزی که جاافتاده اینکه کسی که از سرویسش راضی باشه کلا با هیچی کار نداره میگه پولشو دادم راضیم هستم پس به من ربطی نداره و اصلا به سمت و سوی بحثم نمیاد ....
شما سرعت دانلود شبانه رو محدود نکنید مطمئن باشید اینجا کسی بهتون بد و بیراه که نمیگه هیچ کمی هم از شما تعریف می کنیم .نقل قول:
تو همین تاپیک بگردید بیینید زمانی که ما با سرویس 1 مگابیت شبی 2.5 گیگ دانلود داشتیم چقدر از شما تعریف می کردیم .
خود من 5 نفر از اقوام رو معرفی کردم و سرویس گرفتن ازتون ولی حالا ...
وقتی پهنای باند شما نصف یوزرهاتون هست نباید انتظار داشته باشید کسی از شما راضی باشه .
بچه ها من یه مودم جیبی مبین نت دارم که از دیروز تا حالا چراغ وایمکسش همینجوری چشمک میزنه و ثابت نمیمونه .کسی میدونه چرا؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
من هم مثل شما تعرفه 512 گرفتم و سرعت دانلودم از 67KB بیشتر نشده ولی برای شما 138 است با همین دانلود منجیر دانلود میکنم ، چه جوریه دقیقا نصف سرعت دانلود شما ، منطقه من کرج هست و سیگنال دهی هم خیلی خوبه ....
نقل قول:
آقا یلا ما هممون راضی هستیم این تاپیک رو جمع کنید بره دیگه نیازی نیست. همه مشکلها به لطف کاربر مبین نت حل شد.
بر محمد و آل محمد بلند صلوات بفرست
(متاسفم برای کاربر مبین نت من همون اول گفتم که این باید بن بشه. نیومده به من و تو کمک کنه اومده سنگ شرکت دزدش رو به سینه بزنه)
نقل قول:
اینم از مشکلاتیست که شماها دارید ... کسی نباید بهتون بگه بالا چشتون ابروست :))
وقتی داره بحث میشه آدم نمیاد اینجوری حرف بزنه چون تاثیرعکس داره ... یه کم ظرفیت داشته باشیم مشکلی پیش نمیاد ...
تغییر پسور اکانت از صفحه Ecare / من گزینه ای برای این کار پیدا نکردم !نقل قول:
از لحاظ پهنای باند هیچ مشکلی نیست فقط برای شب به مانند اکثر شرکتها در مناطقی که مصرف بالاست مجبوریم سرعتو کاهش بدیم ...نقل قول:
URI و PASS برای هر مودم متفاوته و قابل تغییر نیست ...نقل قول:
PASS و SSID برای اتصال بی سیم / وای فای / از طریق تنظیمات مودم قابل تغییر است ...
دوستان وایمکس مبین نت در کرمان چطوره کسی میدونه یا نه من الان شاتل دارم ولی می خوام وایمکس بگیرم
برای محل کارم خیلی ضروریه چون دفتر بیمه اگر قطعی داشته باشه داغون میشم ....
حدود 2 ماه میشه که اشتراک 512K مبین نت را استفاده می کنم
تو کرج , شب و روز ، سرعت دانلود ماکزیمم 120 و مینیمم 70 هست.
بندر عباس سرعت خوبی دارم و حدود 100 دانلود می کنم.
جزیره کیش , بجز ساعت 4 تا 8 بامداد , در دیگر ساعات گاهی کاهش سرعت تا 2 هم تجربه کردم و ماکزیمم 120 ... ( کاهش شدید سرعت تا یکی 2 ساعت ادامه پیدا می کنه , بعدش نرمال میشه ) - در ساعات 11 شب تا 4 صبح , کاهش سرعت در دانلود مشاهده میشه ( حدودا 20 تا 30 ).
سرعت ها بر اساس دانلود با IDM هستند.
----
تاحالا 3 بار با پشتیبانی تماس تلفنی داشتم که 2 بار به موقع جواب دادند و یکبار که ساعت 11 شب بود , اصلا جواب ندادند.
2 بار هم در قسمت صدای مشترکین در سایت مبین نت , پیام گذاشتم که که بعد از 2 ، 3 روز باهام تماس گرفته شد یا با ایمیل جواب دادند .
با این اوصاف , گر چه پشتیبانی قابل قبولی ندارند ولی من از سرویسی که استفاده می کنم , راضی هستم .
آره خوب وایمکسه دیگه بالا پایین دارهنقل قول:
من همونطور که گفتم منطقه مون اصلن پوشش داخلی نداره مجبور شدم مودم outdoor بگیرم
سرعتم اکثر اوقات رو 50 - 60 تو روز ثابته ولی ساعت 9 شب تا 12 میره بالای 90
شبا هم 20-30 سرعت دارم
---------------------
این قضیه کم کردن بیش از حد ترافیک دیگه داره اذیتم میکنه!!!!؟؟؟:41:
URI رو کاری ندارم ولی این خیلی مسخره هست که PASS رو نمیشه تغییر داد هر چند من خودم کاربر وایمکس ایرانسل هستم و می تونم پسورد رو تغییر بدم ولی برای یکی از دوستام که مبین نت داشت و می خواست پسوردش رو تغییر بده پرسیدم.نقل قول:
بهتره به فکر این مورد باشید و به اطلاع مسئولین برسونید.
با سلام خدمت اساتید محترم
من یه مودم جیبی مبین نت دارم. اخیرا SSID و پسورد وایرلسش عوض شده. (احتمالا کسی هکش کرده و تغییرش داده !) میخواستم ببینم چجوری میتونم مثلا تنظیماتشو ریست کنم که بتونم دوباره اینا رو روش تعریف کنم ؟
با تشکر
ببینم دوست عزیز چراغ وایمکسش از دیروز تا حالا چشمک میزنه یا ثابت میمونه؟
روی خود مودم یه سوراخ خیلی ریز داره که میتونی با یه سوزن ریستش کنی فقط باید حدود 4 الی 5 ثانیه نگهش داری و بعد خودش ریست میشه.نقل قول:
فقط یه مشکلی هست اینکه باید بری داخل کنسول و تو قسمت تنضیمات وایمکس دوباره خودت ID , Pass رو بصورت دستی وارد کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قسمت آخر : راهنمای تنظیمات مودمهای وایمکس مبین نت
فایل مربوط به مودم جیبی دانلود و مراحل بترتیب طی گردد ...
پس همه دروغ میگن غیر شرکت اعظم مبین نت که حتی حاضر نیست جواب مشتری هاشو بدهنقل قول:
یکی جواب منو بده دیگه
سلام مبین نت
یه چند تا سوال داشتم لطف کن و جواب بده
1- شما قانونی و یا سیستمی دارید مثل بعضی از شرکت های adsl مثل شاتل که مثلا اگه توی ساعت رایگان بیشتر از 1گیگ دانلود کنن با مشترکین پر صرف شیر می کنید ، می خوام بدونم اگه همچین سیستمی دارید خوب کمتر دانلود بکنیم تا این بلا سرمون نیاد
2- قبول کنید که پهنای باندتون به تعداد یوزر ها نیست و این باعث میشه که شبا سرعت اینقدر افت بکنه
من اهواز هستم و الان بیشتر از 2سال هست که مشترکتون هستم و همون اوایل هم این مشکل بود اما با صحت با خانم عزیز آبادی و توجیه کردنشون که میخوام مودم رو پس بدم قانع شدن و چند هفته بعد تماس گرفتن و گفتن پهنای باند رو افزایش دادن و مشکل حل شد.
تا اواخر سال پیش مشکلی نبود و تقریبا سرعت شب و روز یکی بود و کمترین افت رو در شب داشتم ولی از اول امسال بشدت سرعت افت پیدا می کنه!
3- کارای عجیب غریبی هم جدیدا می کنه مثلا چند دقیقه قبل از 2 یا چند دقیقه بعدش آیپی رو عوض میکنه و قطع و وصل میشه ! این اتفاق هر شب میوفته!
سرعت روزا 130 هست و خوب اما شبا بالاترین سرعت 20 و اکثر اوقات در حد دیال آپ
4- سازمان تنظیم مقررات هم شکایت کردم و پیگیری کردم اما متاسفانه باز هم به نتیجه ای نرسیدم چون ساعات رایگان رو اصلا جز تعهداتشون نمی دونم و ازش شونه خالی می کنن
جناب مبین نت
برای تعرفه 512 با در نظر گرفتن اینکه همه شرایط خوب باشه ( سیگنال و ...) لطفا بگید سرعت دانلود باید بین چه محدوده اعدادی برای حداقل و حداکثر باشه.
ممنون
چیزایی من تو مبین نت دیدم که تا حالا به عمرم ندیدم .. pc رو روشن می کنم پینگ میگیرم پینگ روی 300 هست و همه چی عادی ...
یه سایت باز می کنم می بینیم نصفه لود میشه و نصفه ی دیگش بخواد لود شه باس یه قرن بگذره .. پینگ هم که میگیرم همه تایم اوت هست ...
اینه معجزه ی قرررررن مبین نت ... من نمی دونم خودشون خجالت نمی کشن همچین نتی دادن دست مردم !
سلام
از جناب مبین نت انتظار نداشتم که این حرف را بزنه: آنها که 128 با سرعت بالا به شما میدن تعرفتون را هم رو 1 مگ میبندند!
واقعاْ؟ یعنی شرکتهای ADSL اشتراک 128 را به اندازه یک مگ مبین پول میگیرند؟
انصاف داشتن یک شرکت به تعداد مشتریان راضی و ناراضیش نیست. شما وقتی در آگهیها چیزی را تبلیغ میکنید؛ باید در همون حد هم خدمات بدهید و اگر کمتر باشد غش در معامله است. غیر از اینه؟
یعنی همین الآن میگین اشتراک 512 باید سرعت بین 70 تا 120 باشه. خوب ما اهوازیها چه کار کنیم که بیشترین سرعتمون از 64-66 بالاتر نمیره؟
دوستان اهوازی الان ماه مبارک رمضان به پایان رسیده و وارد ماه جدید شدیم .به نظر میاد محدودیت ها کمی برداشته شده و به نظرم سرعت بالاتر رفته و نوسان کم شده .لطفا کسانی که یک مگ و 2 مگ دارن نتیجه رو اعلام کنند.
دوستان برای اینکه بالای 128 شارژ کنم،حتما باید مدرک ارائه بدم،مثل کارت دانشجویی؟