بله تایید میشه. از عصر افت سرعت داشته و پینگ حسابی رفته بالا. الان که پارس آنلاین و شاتل و .... دارن اینترنت سرعت 10 مگ به عنوان هدیه میدن! بهتره از این خراب شده وایمکس کوچ گنیم.
Printable View
بله تایید میشه. از عصر افت سرعت داشته و پینگ حسابی رفته بالا. الان که پارس آنلاین و شاتل و .... دارن اینترنت سرعت 10 مگ به عنوان هدیه میدن! بهتره از این خراب شده وایمکس کوچ گنیم.
من هم مدتی همین مشکل رو داشتم. یکم مودم رو جابجا کن و اینکه ببین تو تسک منیجر چه پراسس هایی در حال اجرا هستن. برای من برنامه VMWARE مشکل ساز شده بود. یه پراسسی داشت که به نت مربوط میشد. رفتم از msconfig قطع اش کردم که موقع استارت آپ اجرا نشه. مشکلم حل شد.نقل قول:
من زنگ زدم ایرانسل واسه مشکل وصل نشدن و افت سیگنال خدایی الان 2 3 روزه دارن هی زنگ میزنن مشکلو با هم بررسی میکنیم
BTS هایی رو که اطرافم هستن رو همه رو بهم گفتن و خیلی خوب توضیح دادن اگه مشکلی دارین با 707 تماس بگیرین درخواست پشتیبانی کنین حتما باهاتون تماس میگیرن و راه کار میدن
دوستان شما هم مشکل قطع و وصل شدن مکرر رو دارین؟د البته رو سیستم به خوبی مشخص نمیشه چون میلی ثانیه قطع و وصل میشه روی اتصال به دیتاسنتر در حین دانلود و روی مبایل قابل تشخیص هست( قطع شدن دیتا و وای فای)
من الان یه مدتی حدودا 20 روزی هست که مثلا نیم ساعت یه بار قطعی ثانیه ای دارم.
نه من قطعی ندارم خداروشکر مشکل سرعت هم گوش شیطون کر حل شده الان دیگه مشکلی نیستنقل قول:
دوستان شرمنده اگه یه کم تند حرف زدم
آخه اعصابم خراب شده بود از دست این وایمکس و پشتیبانیش
زنگ زدم که مشکلم رو حل کنم . اونوقت طرف نیم ساعت چرت و پرت تحویل من میده
دیگه سطح سواد ادم رو در حد یه بچه دبستانی فرض کرده . بهم میگه حروف کوچیک نوشتی یوزر رو . دونه به دونه حروفا رو برام بخون
فاصله گذاشتی بینشون. به جای mtnirncell.com بزن irancell.ir و یه سری چرت و پرت دیگه . گفتم آنتن دهیم 40 تا 50 درصده
گفتم با این مقدار انتن دهی وصل میشه . گفت اره مشکلی نیست. منم رو حرف اون طرف دیگه مونده بودم مشکل از چی میتونه باشه
دیگه هیچی وصل نشد که نشد . دیگه امروز سیستم رو بلند کردم از اتاقم به یه اتاق دیگه جابجا کردم با بدبختی
دیدم انتن دهی مودم رفت روی 100 درصد و به راحتی وصل شد. و دست آخر فهمیدم مشکل اینه که باید آنتن دهی بالای 50 تا بره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرعتم با سرویس 128
من كه مودمم رو با كابل 1.5متري بدون آنتن تقويت كننده وصل ميكنم جواب نميده
دوستان کسی از اين مودم های USB جديد استفاده
کرده بگه کيفيتش چطوره؟
مدت کوتاهی هست که من گرفتم و استفاده میکنمنقل قول:
با اینکه تو نقشه پوشش تو منطقه زرد هستم ولی همینکه مودم رو کنار بالکن میزارم آنتن 100 درصد پر میشه
دو تا پست بالاتر اگه نگاه کنی تست سرعت هم گذاشتم با اینکه سرویس 128 فعلا گرفتم. سرعتش خیلی خوبه و اصلا افت سرعت ندارم
میشه گفت عالیه این نوع مودم
کیفیت خیلی خوبی داره
ویرایش
=========
مشکلم حل شد
من ماه پیش مشکلم همین بود مسخرشو دیگه درآوردننقل قول:
البته برای من قطع که میشد باید حتما به مودم ریست میدادم تا وصل بشه یعنی عملا غیر قابل استفاده بود
۳ هفته ای اینطور بود، آخرای ماه درست شد منم تمدید کردم این ماه فعلا بدک نیست
سلام دوستان.
من مودم وایمکس یواس بی ایرانسل دارم.
می خوام آی پی و پورت یه دانشگاهی رو توی تنظیمات اکسپلوررم بزنم و باهاش وارد سایت اون داشنگاه بشم. اما بعد از اینکه آی پی و پورت رو وارد می کنم ، دیگه هیچ سایتی باز نمیشه.
فکر می کنم به خاطر شرکت ایرانسل باشه و نمیذاره آی پی عوض شه. درسته؟
چون قبلا با ای دی اس ال مخابرات راحت این کارو می کردم.
دوستان منم چون تو محل جدید نتونستم ADSL بگیرم به جمع ایرانسلی ها پیوستم ! منطقه ما آنتن دهی فوق العاده هست . الان 5 تا چراغ روشن . 512 گرفتم سرعت دانلود فیکس روی 66 تکون نمیخوره . چیزی که متعجبم کرد پینگ بود الان پینگم با 4.2.2.4 روی 190 !! :n04: اول پینگ روی 350 بود مودم خاموش روشن کردم شد 190 ! اینم عکس از صفحه مودم . اگه میشه یه توضیحی در مورد این عدد ها بدید که کدوم سیگنال کدوم باید بالا باشه کدوم پایین . ممنون :n12: بعد مودم که دکمه خاموش روشن نداره برای خاموش کردن برقشو از پریز بکشم یا کابلشو از کنار خود مودم ؟
rssi فوق العاده ای داری انگار به دکل چسبیدی:n02:نقل قول:
من بیشترین rssi که تجربه دارم 68 بودش اونم بزور با مدوم بیرونی
اره دکل خیلی نزدیک بهم . داداش میگم حجم باقیمانده و حجم مصرف شده رو از کجای ecare باید دید ؟ بعد نگفتی مودم چطوری خاموش کنم اداپتور بکشم یا کابل از خود مودم ؟ انصافا حیف دکمه on-off نداره !نقل قول:
مودم منم دکمه نداره و مجبورم از برق بکشم البته مال من بیرونی هستنقل قول:
من مبین نت هستم برای ایرانسل رو والا خبر ندارم حجمشو چجوری میشه دید
واسه کنترل حسابت برو تو منوی حساب اطلاعات حساب رو بزن حجم باقیماندت رو میاره واسه میزان استفاده هم باید بری توی خدمات مشترکین و مشاهده مصرف رو بزنینقل قول:
RSSI خیلی خوبه ایول
دوستان یه سوال داشتم لطفا کمک کنید . دیروز به یکی نمایندگی های ایرانسل رفتم واسه ثبت نام وایمکس میخواستم مودم همراه بگیریم که طرف بهم گفت آنتن دهیش کمتر از مودم wifi هستش . میخواستم بدونم آیا ارزش داره مودم همراه بگیرم یا خیر ؟ و آیا آنتن دهیش خوبه یا نه ؟
نقل قول:منم حدود 4-3 هفته پیش این مشکل رو داشتم و باید مودم ریبوت میشد تا درست شه + این مشکل که آنتنی که همیشه بهش وصل بودم و RSSI -47 و CINR 30 داشتم ، یک شبه اصلا غیب شد انگار و دیگه این آنتن پیدا نمیشه و به یک آنتن دیگه وصل هستم که از همون موقع هم مشکل مشابه شما واسم پیدا شد.نقل قول:
نزدیک یک هفته ای میشد که این مشکل قطع و وصلی درست شده بود که دوباره الان 2 روزه که برگشته و امشب ثانیه ای قطع میشه دیگه............
دوستان ایرانسل هنوز مودم وایمکس مجانی میده؟
نه دیگه نمیده مودم usb با کارت دانشجویی 70 تومن تخفیف داره که اونم فک کنم داره تموم میشه علاوه بر اون اگه از 14 تا 17 آذر ثبت نام کنی روی مودم usb و وایرلس 25 درصد تخفیف میدن چون نمایشگاه الکامپهنقل قول:
دوستان من 512 4 گیگ گرفتم که تو جشنواره پاییز حجم 2 برابر و 8 گیگ برای من ثبت کردن تو پنل. الان این مصرف من ! باقیمانده 7700 مگ در صورتی که 3 گیگ استفاده کردم البته 3 گیگ فکر کنم خیلی زیاد باشه برای ساعات غیر رایگان . چون 4 روز وصل شدم ! چطوریاست ؟ :n02: ساعات رایگان هم جزو اون 3 گیگ محسوب میشه یا نه ؟!
نقل قول:
متاسفانه ایرانسل این پلن های حجمیش اصلا معلوم نیست چجوریه
من ۲ سال پیش داشتم همین مشکل رو داشتم همش حس میکردم الکی داره زیاد نشون میده
یکی از دوستان هم میگفت ۲ گیگ داشتم تموم شده اما فقط ۱۰۰ ۲۰۰ مگابایت مصرف داشته
اما اینکه واقعا زیاد حساب میکنه یا همین صفحاتی که میبینیم انقدر حجم میخوره مطمئن نیستم
من یه دونه مودم (w3000(usb دارم ولی اینترنت روش نداره.........می تونم بفروشمش؟؟؟
آره پوریا جان...نقل قول:
ساعات رایگان هم جزء ترافیک مصرف شده حساب میشه...
در واقع این عددی که نوشته، مجموع ترافیک استفاده شده است... رایگان و غیر رایگان... روز و شب و در تمامی احوال... :n02:
با این که منم گاهی شنیدم که پنل های حجمی ایرانسل مورد داره... اما تجربه ی شخصی من کاملا خلاف این موضوع رو میگه...
تا حالا چندین بار مشکوک شدم به این قضیه... اما هر بار که بررسی کردم، دیدم یا یکی از داداش های گرامی زحمت ترافیک های بی زبونو کشیده... یا خودم استفاده ی سهل انگارانه داشتم! :n02:
هر کس دوست داره می تونه واسه اطمینان نرم افزار NetWorx رو رو سیستمش نصب کنه تا دقیقا از چند و چون ترافیک های مصرفیش مطلع بشه... و خیالش راحت بشه...
در ضمن یه نکته ی خیلی مهم هم بگم براتون...
5 ماه پیش ما خونمون رو عوض کردیم...
از شانس ما خونه جدیدمون تو منطقه ی زرد بود... به همین خاطر آنتن دهیش در حد فاجعه آمیزی بود... قطع و وصلی واقعا نافرمی داشتم...
چند وقتی بود تو سایت ایرانسل میدیدم نوشته مودمتون رو آپدیت کنید... اما من بی توجه بودم...
البته حتی فایلش رو هم دانلود کرده بودم... اما وقتی میدیدم حتی سال به سال هم آپدیت جدید مودم رو نمیذاره، بعید می دونستم این آپدیت کاری از دستش بر بیاد...
پیش خودم میگفتم اگه خب این جور آپدیت ها مهم باشه، حداقل سالی یه بار باید ایرانسل یه آپدیت جدید بده دیگه...
از طرفی هم آنتن ندادن مودم من مشخصا مربوط به تغییر محل زندگیه...
اصلا اومدیم و آپدیت هم کردیم، بعد مودمم ترکید! گارانتیش هم که تموم شده... حالا کی میاد پاسخگو باشه!؟
کلی با خودم کلنجار رفتم... آخرش یه ماه پیش بود دیگه واقعا اعصابم خورد شده بود از دست این مودم...
هر چند بعید می دونستم اتفاق خارق العاده ای بیافته... ولی سنگ مفت، گنجشگ هم مفت! گفتم آپدیت کنیم ببینیم چی میشه...
بالاخره زدم آپدیت...
همه چیز خوب پیش می رفت... تا اینکه موقع آپدیت سر 99 درصد پیغام خطا داد!
معمولا موقع آپدیت Firmware اگه خطایی پیش بیاد، دیگه درست شدنش با خداست... گفتم بی چاره شدم! چه غلطی کردم! 200 تومن رفت تو پاچم! مودم ترکید!
هیچی دیگه... پیغام داده بود که مشکل پیش اومده دوباره آپدیت رو از اول شروع کنید... ولی هر کاری کردم مگه دیگه اجازه میداد؟
تو تنظیمات مودم رفتم... اطلاعات رو وارد کردم، گفتم شاید فرجی شد... شاید با همین آپدیت نصفه نیمه هم تونستم وصل شم اینترنت!
ولی باز هر چی کلنجار رفتم، نشد که نشد... آخرش ناامیدانه بی خیال شدم و سیستمو خاموش کردم... و در فکر مودمی نو...
تا این که یه چند ساعت بعد که سیستمو روشن کردم، دیدم خوشبختانه درست شده... اونم چه جورش...
از اون روز تا حالا عین ساعت داره کار می کنه... با این که حتی آنتن دهیش کامل نیست، اما به هیچ وجه دیگه قطع و وصل نمیشه... مثل خونه قبلیمون...
لذا توصیه من به همه ی کاربران قدیمی وایمکس ایرانسل که مودمشون رو آپدیت نکردند اینکه: آپدیت مودم خود را جدی بگیرید... :n16:
راستی دوستان کسی از کاربرای قدیمی وایمکس تونسته از هدیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ax print) استفاده کنه؟
نوشته با هر بار شارژ حساب کاربری، 10 عکس رایگان هدیه بگیرید...
ولی من از همون اول تابستون که کنترل هدیه مجانی رو چک کردم، همش پیغام میده که: «شناسه وایمکس یا کد حساب اشتباه است.»
برای فعال شدنش باید کار خاصی کرد؟
پس با این اوصاف حجم کم کردن ایرانسل عالیه . من تو این 4 روز بد طور وبگردی گردم . 20 روز فیسبوک نرفته بودم :n02: فیسبوک هم همش عکس ! کلا یعنی 320-30 مگ مصرف کردم خیلی عالیه . تنها بدی وایمکس به نظرم پینگش اگه اینم حل میشد عالی میشد ! البته روز ها پینگ خیلی خوبه ولی شبا تایم اوت زیاد داره ولی بازم بد نیست کار راه اندازه ! من روزا پینگ 4.2.2.4 روی 230 ! که برای وایمکس عالیه :n02::n12:نقل قول:
سلام
دو تا سوال دارم چطوری میشه فهمید فاصله تا انتن وایمکس یا همون دکل چند متره چون بعضی دوستان تو صفحات قبلی گفته بودن
دوم ایا برای شما هم پینگ گوگل 500 600 است ؟؟؟؟ من نویز ندارم
سوم مودم من wix FBR-105 است کسی از دوستان می تونه بره تو تنظیمات ببینه ورزن جدید فریم ویرش چنده تا من ببینم مال من ایا اپدیت شده یا نه ؟؟؟
من نزدیک به چند سالی هست از وایمکس استفاده میکنم اما امسال که وضعیت داغون شده همش دارم بسته افرایشی میگیرم سرویسم 2 مگ اما سرعت زیر 30 کیلوبایت اصلا دانلود ندارم فقط پیچ چک میکنم اما حجم ترافیکم به سرعت تمام میشه هیچ نرم افزاری حتی ویندوز آپدیت هم به اینترنت دسترسی نداره که بگم دلیل کم شدن ترافیک از این موارد هست یعنی تمام موارد چک شده ... احساس میکنم داره یک اتفاقاتی می افته
باید از تسک منیجر ببینی چه برنامه هایی دسترسی دارن. مثلا همین مدیا پلیر ویندوز یه پراسسی داره به اسمه مدیا پلیر نتورک که بیخودی فقط دانلود میکنه !!! هر بار وبندوز 7 ریختم همین مشکل رو داشتم. شما هم یه نگاه بندازنقل قول:
تمام این موارد برسی شده حتی مدیریت ترافیک مصرفی هم روی سیستم نصب کردم من حتی خیلی وقت پیش 1گیگ شارژ کردم اصلا استفاده نکردم صبح که بلند شدم تمام شده بود حتی پشتیبانی هم گفت مصرف کردید در صورتی که با این سرعت در اون زمانی که بسته خریدم و زمان اتمام ,حساب هم می کردم 500 مگابایت هم نمیشد دانلود کرد.نقل قول:
من تازه وایمکس گرفتم 256 هست سرعت خوبه پینگ بد نیست و مشکلی هم با حجم ندارم همه چی خوبه!
دوستان یه سوال داشتم . دیروز من نامه فرستادم برا سرعت 512 و بعدش فردا اس مس اومد برام
تغییر نوع کاربری ثبت شد. مبلغ پرداخت 23320
حالا میخوام بدونم از ماه بعد اتوماتیک طرح تعرفه م از 128 عوض میشه به 512 ؟ الان من 23 تومن بریزم , خودکار برا ماه بعد طرحم به 512 تغییر میکنه
و اینکه تو سایت رفتم قسمت تغییر تعرفه و نگاه کردم دیدم فقط همون گزینه 128 هست و خبری از 512 نیست
مشکلی هست یا که نه ؟
نه دوست عزیز... پینگ شما خیلی بالاست...نقل قول:
این مودم هر وقت آپدیت جدید واسش بیاد، به صورت اتوماتیک، ایرانسل خودش آپدیتش می کنه...نقل قول:
مثل مودم های قدیمی نیست که نیاز باشه فایلی رو دانلود کنید و دستی خودتون آپدیت کنید...
دوست عزیز چون نامه ی شما 512 بوده، خودشون تغییر نوع تعرفه رو تو سیستم ثبت کردن... دیگه نیاز نیست شما کاری انجام بدید...نقل قول:
از ماه دیگه که جزء کاربرای شرکتی محسوب بشید، اون قسمت تغییر تعرفه هم کامل میشه و می تونید تمام انتخاب های ممکن رو با هر سرعتی ببینید...
در ضمن، اس ام اس رو هم که دریافت کردید، پس دیگه خیالتون راحت باشه...
موفق باشید...
ارمین جان شما مسیرت چیه ؟! من بهترین پینگی که گرفتم با گوگل 230 ! البته 1 بار روی یک مسیری افتادم پینگ گوگل مثل شما 170-80 بود ولی وبگردی یه جوری میشد ! سایت دیرتر باز میکرد ! الان که 230 خیلی بهتر باز میکنه ! روزها پینگ عالیه شبا بد میشه البته خوبیش اینه تایم اوت نداره :n02::n12: راستی مودم BM632w بهتر یا FMM-130 ؟! 632 فکر کنم بهتر ولی نمیدونم چرا ایرانسل این مودم برداشت !!نقل قول:
دوستان من از عصر یه مشکلی پیدا کردم
مودم رو که روشن کردم گزاشتم برای دانلود رفتم اومدم دیدم مودم از 5 تا آنتن اومده روی 3 انتن و نت قطع شده مودم رو دوباره خاموش روشن کردم درست شد دوباره شروع کردم به دانلود بعد از 30 دقیقه دوباره همین اتفاق افتاد و آنتن اومد روی 3 تا و نت قطع شد
الان دوباره مودم رو که خاموش روشن کردم مشکل برطرف شد
میخواستم ببینم مشکل از چیه؟ کسی این مشکل رو داره یا داشته؟
دوستان ساعت رایگان داره ایرانسل / متاسفانه 2 ماه گیر ایرانسل افتادم تا ADSL وصل بشه و از کسی مودم رو امانت گرفتم.
تو سایت ایرانسل یه چیزایی نوشته بود که شب رایگانه ولی گفته مصرف ازاد تعلق نمیگیره /
العان من کدوم شاخه هستم 23500 دادم 512 یه ماهه شارژ کردم برای من شب ها رایگان میشه ایا؟
اینم لینک خبر
طرح مصرف آزاد این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، یعنی 128 و 256 بدون هزینه ماهیانه. طرح شما مصرف آزاد نیست و دانلود شبانه رایگان دارید.نقل قول:
پوریا جان مسیر رو چه جوری میشه فهمید؟ :n13:نقل قول:
والا شبا که آره خیلی داغون میشه... هم سرعت هم پینگ... اونی که من گفتم مال صبح بود... :n02: پینگ الانم 370 ـه... :n15:
دوست عزیز این یعنی مدام قطع و وصل میشه ارتباطتون...نقل قول:
منم این چند روزه به شدت مشکل قطعی وصلی پیدا کردم... میره رو 3 تا... و گاهی هم هیچی!
چند وقتی بود خوب شده بود خدا رو شکر...
شما کدوم شهر هستید؟
بقیه دوستان، اوضاع اینترنتشون خوبه؟
ارمین جان من اصلا قطعی ندارم فقط بعضی شبا 2-3 شب تایم اوت خیلی زیاد میشه اصلا نمیشه وبگردی کرد ولی الان خداروشکر خیلی خوبه :n12: مسیر رو هم یه تاپیک هست مسیر های اینترنتی شرکت ها اونجا کامل نوشته :n01::n12: مسیر من الان از انگلیس میگذره و پینگم با 4.2.2.4 روی 230 :n01: البته با کمی تایم اوت !!نقل قول: