تو واسه چی رفته بودی ؟؟؟ امتحان یا حرف زدن ؟؟؟نقل قول:
Printable View
تو واسه چی رفته بودی ؟؟؟ امتحان یا حرف زدن ؟؟؟نقل قول:
عصرهنقل قول:
چون زیر گروه 10 هست
سلامنقل قول:
من همین الآن تصمیم گرفتم برم آزمون بدم!:31: به نظرم تو هم برو! بریم یک کم به عمومی هاش بخندیم!:31:
نه ... 10 تا زدم ! ...نقل قول:
ریاضی رو خوب زدی ؟؟؟؟؟
اون تیکه شرکت برای خودآزمایی رو زده بودی ؟؟؟
انتخاب اولت چی بود ؟؟؟
بله
انتخاب جالبی نکردم ... چون برای خودآزمایی بود !
بچه ها عصر يعني ساعت چند؟
از این طرف 5 کیلومتر، نه از اون طرف!:31:نقل قول:
من شنیده بودم برق و عمران صبحه!شایدم اشتباه میکنمنقل قول:
بچه ها كسي ميدونه عمران صبحه يا عصر؟
نقل قول:نقل قول:یعنی دانشگاه آزاد دیگه اینقد آزاده ؟؟؟؟؟:31::31::31::31::31:نقل قول:
ساعت 4 شروع می شه! به قول خودشون نیم ساعت قبل در رو می بندن و یک ساعت قبله بسته شدن در باید اون جا بود! ولی همون 3.30 هم برسیم فکر نکنم مشکلی باشه!:31:نقل قول:
دوستان گرامی داوطلبان محترم!
ما هم کنکور آزاد رو برای دومین بار عنایت فرمودیم!
پارسال که آزمایشی بود ترازم 5400 شد....
امسال هم که دیگه کلی خونده بودم واسه سراسری:دی
فکر کنم ترازم نزدیک 7000 بشه!
خیلی آسون بود....خیلی!
همه ی عمومی هارو توی 24 دقیقه جواب دادم:دی
ریاضی هم نصفشو جواب دادم یعنی 20 تا
فیزیک هم 28 تا زدم
شیمی هم 21ی:دی
به امید موفقیت همه شما دوستای گلم!
سلام به همگی!
یک سال کنار هم بودیم، با هم استرس گرفتیم، با هم عذاب وجدان نخوندن گرفتیم، حالا هم با هم کنکور دادیم!
امیدوارم همگی موفق بشیم و همگی با هم بریم دانشگاه و رشته ای که دوست داریمو بخونیم.
البته کمک به سال بعدیا یادتون نره! : دی
دوستان چرا از زبان آزاد نمیگید ؟!
چطور بود نسبت به سراسری ؟ Reading & cloze test ش چطور بود ؟ چنتا سوال از گرامر داشت ؟
1 ريدينگ نسبتا آسون داشت. كلوز تستش هم خوب بود. كلا عمومياش آسون بود.با سراسري قابل مقايسه نبود.نقل قول:
دقيقا نميدونم چند تا ميشد.
زباش خیلی آسون بودنقل قول:
ريدينگ نسبتا آسون داشت. كلوز تستش هم خوب بود. كلا عمومياش آسون بود.با سراسري قابل مقايسه نبود.
دقيقا نميدونم چند تا ميشد.
من دینی و زبان رو 100 زدم
ادبیات و عربی هم بالای 85 زدم
ولی اختصاصی حال نداشتم بزنم
به نظرتون من تو این یه روز باقیمونده واسه اینکه دینی و عربی و ادبیات رو بالای 50 بزنم کاری میتونم بکنم ؟ اگه آره چکار ؟
سلام دوست من.اگه از هر کدوم از این دوتا درس یه پیش زمینه ای دارید،تست های سال پیش رو بزنید...واقعن حیفه عربی و دینیش رو از دست بدی...نقل قول:
سلام سالار !نقل قول:
همین الان کنکور آزاد ریاضی 88 عمومیا رو زدم . درصدام شد این :
ادبیات : 50
عربی : 25
معارف : 70
زبان: 96
من یه ص هم عمومی نخوندم . اصلا فکرشم نمیکردم اینقدر دری وری و اسون باشه سوالاش ..... .
ممنون .
نه این طور هم نیستنقل قول:
به نظرم ریاضی آزاد مدل سراسری سال های پیش بود...
راست ميگن اين طوريام نيست. صبح حوزه ي ما تا 7:50 - 8 هنوز داشتن ميومدننقل قول:
بچه هایی که دوست دارن تاپیک تا بعد از انتخاب رشته باز بمونه یه سر به پروفایل مدیر تاپیک (که لینکش پاینه بزنن) و درخواستشون رو بگن . وگرنه فردا تاپیک بسته میشه:41:
کد:http://forum.p30world.ir/member.php?u=15102
امیدوارم بسته نشه ولی اگه بسته هم بشه، خب تاپیک انتخاب رشته و.. هم که هستن که!نقل قول:
سلام
به نظرتون با این درصدا چه ترازی به دست می یارم
ادبیات عربی دینی 75%
زبان 90%(شاید هم 100%)
ریاضی 10% فیزیک 30% شیمی 50%
و اینکه جواب های تشریحی رو میزارن نت؟کی؟
سلام بچه ها ! ، امیدوارم کنکور رو موفقیت آمیز به پایان رسونده باشید !! ، من امسال سر فیزیک بدجوری وقت کم آوردم ! ، 20 درصد بیشتر نزدم ...
به نظرتون با این درصدها توی منطقه ی 2 چه رتبه ای میشه آورد :
ادبیات : 60
عربی : 20
دین و زندگی : 75
زبان : 75
ریاضی : 40
فیزیک : 20
شیمی : 71
ریاضی چند تا غلط مسخره داشتم ! ( مخصوصا اون سئوال بزرگترین مقسوم علیه مشترک که تعداد اعداد دو رقمی رو زدم 89 !! ، 10 رو حساب نکردم ! ، این سئوال واقعا داشت گریم رو در می آورد :19: ) ، این ریاضی لعنتی همیشه بعد از آزمون اعصاب آدم رو می ریزه به هم !!
اینطور که معلوم بود امسال خیلیها فیزیک و ریاضی رو خراب کردن !! ، پیش شماها چطور بود ؟ ، تا الآن هرچی درصد دیدم ، فیزیک و ریاضیش مخصوصا فیزیکش پاین بوده ...
فکر کنم کار درستی کردم که اول رفتم سراغ شیمی و بعد اومدم سر فیزیک ، انگار فیزیکش زیاد گیر داشته ...
این کنکور آزاد هم واقعا چرته !! ، عمومیاش که مفته ! دین و زندگی و زبان مطمئنا 100 یا بالای 95 می زنم ، شیمی هم سر سئوال آخر مراقب ازم گرفت وگرنه صد می زدم !! ، خیلی آسونه انصافا ، فقط باز سر فیزیک وقت کم آوردم و یک صفحش رو نزدم !! ( فیزیک رو تا نصفه زدم و رفتم سراغ شیمی !! )
فقط ریاضیش کمی سخته ، باقی درسهاش واقعا آسونه ...
درصدهای احتمالی آزاد :
ادبیات : 80 - 90
عربی : 70 - 90
دین و زندگی : 95 - 100
زبان : 95 - 100
ریاضی : 60 - 70
فیزیک : 40 - 50
شیمی : 90 - 95
کسی که فقط ریاضی رو تسلط کافی روی همه ی مبحثهاش داشته باشه راحت میتونه توی کشور جزء 10 تای اول باشه !!
امیدوارم همتون هرجایی دوست دارید قبول بشید ، دعا کنید میانگین فیزیک و ریاضی بیاد پایین !!! :21:
موفق باشید ...
سلام يادگار 88 كه فعلا لينكش موجود نيست ! ولي خب من لينك دانلود يادگار ماندگار 86 و 87 رو ميزارم شايدنقل قول:
بعضي دوستان باشن كه بخوان استفاده كنن !!!
دانلود يادگار ماندگار 86
دانلود يادگار ماندگار 87کد:http://shahrrad.persiangig.com/Konkoor/Yadegar_Mandegar_86.pdf
کد:http://shahrrad.persiangig.com/Konkoor/Yadegar_Mandegar_87.pdf
پسر تو یک نابغه ای و مغز متفکری!نقل قول:
بهت تبریک میگم!
اون که درست !! :46: ، حالا منظورت چی بود ؟!! :5:نقل قول:
پسر تو یک نابغه ای و مغز متفکری!
بهت تبریک میگم!
از تعاریفت معلومه بچه ی زرنگ و درسخونی هستی!نقل قول:
به خاطر این گفتم!
واقعا دانشگاه ازاد...!:13:
به نظرتون با اين درصدا تراز 6100 ياا 6200 ميارم؟
ادب=50
عربي=90
ديني=90
زبان=90
فيزيك=60
شيمي=70
رياضي=5!:31:
مگه آزمونتون چند ساعت بود که 20 ساعت مونده به آزمون پا شدی؟:18::31:نقل قول:
ممنون ، فکر کردم داری شوخی میکنی ! ، البته اونجوریام نیست ، بچه های اینجا یکی از یکی بهترن ! ، ما آخرای لیست هستیم ... ! ، فکر کنم چند تا رتبه ی زیر 500 یا حتی 2 رقمی هم اینجا داشته باشیم ...نقل قول:
از تعاریفت معلومه بچه ی زرنگ و درسخونی هستی!
به خاطر این گفتم!
اگه ریاضی رو حدود 30 می رسوندی حتما بالای 6500 می شدی ، البته باز درصدهات خوبه و فکر کنم بالای 6200 یا 6300 بشی ، البته هر جا قبول بشی ریاضی رو احتمالا پیش می خوری !!نقل قول:
واقعا دانشگاه ازاد...!
به نظرتون با اين درصدا تراز 6100 ياا 6200 ميارم؟
ادب=50
عربي=90
ديني=90
زبان=90
فيزيك=60
شيمي=70
رياضي=5!
دانشگاه ازاد هر سال بدتر از پارسال....!
كيفيت سوالا رو چيزي نميگم چون همه در جريانيد اما جالبيش اينجا بود كه سوالهاي زبان من كج چاپ شده بود!:19:
با زاويه 30 درجه!!
من رو یادت رفت! من یک رقمی ام!:31:نقل قول:
بچه ها من فردا عصر کنکور دارم به نظرتون چیزی بخونم؟؟؟از 5شنبه هفته پیش هیچی نخوندم!!
مهسا.ش شما هم خارجکی هستید؟ کجا؟
اگه اینقدر نگن ریاضی آزاد سخته ریاضی آزاد سخته مطمئنا بچه ها بیشتر میزنن !
ما که غیر پزشکی را مردود می شویم
سوال از کسانی که امروز فیزیک وشیمی را بالای 60 زده اند
مثل arashbankarm
از الآن تا کنکور آزاد رشته تجربی که 2 هفته دیگر برگزار می شود به چه شکل می توانم فیزیک وشیمی بالای 70 بزنم؟
فرض کنید سواد من در این دو درس در حد 20 درصد می باشد
من به کمک شما نیاز دارم
نه بابا من اصفهانم!!!! فردا عصر آزاد تجربی دارم!!!نقل قول:
می گم این آزادم مث سراسری جوابا رو نمی ذاره رو سایتش؟؟؟ آخه ما مردیم از استرس:31::31::31:
به نظر من نخونی بهتره ، اگه امتحان برات مهم باشه ممکنه فقط استرست رو زیاد کنه !! ، ولی از من می شنوی سعی کن قسمتهایی مثل لغتهای ادبیات یا تاریخ ادبیات رو نگاه کنی !!! ، شاید یکیش فردا اومد ... !نقل قول:
بچه ها من فردا عصر کنکور دارم به نظرتون چیزی بخونم؟؟؟از 5شنبه هفته پیش هیچی نخوندم!!
سخت که نیست ، چرته !! ، مثلا یه انتگرال داده بود که وسطش چهار - پنج تا جزء صحیح انداخته بود ، دو سه دقیقه ای وقت آدم رو می گیره ! ، یا یه حد داده بود که با هیچی حل نمیشد ! ( هم ارزی و هوپیتال و تغییر متغیر و ... ، که البته به احتمال 90 درصد جوابش با هم ارزیه ! :2: ) ...نقل قول:
اگه اینقدر نگن ریاضی آزاد سخته ریاضی آزاد سخته مطمئنا بچه ها بیشتر میزنن !
برام مهمه!!!واای نمی دونم چرا یهو استرس گرفتم..نقل قول: