دقیقا منم همین شرایط رو دارم . میشه رو lan بازی کرد؟نقل قول:
Printable View
دقیقا منم همین شرایط رو دارم . میشه رو lan بازی کرد؟نقل قول:
من پچ های PesEdit رو نصب کردم یه آیکن رو دسکتاپ به نام PESEdit.com 2010 Patch ساخته از این به بعد باید برای بازی این رو باز کنم یا آیکن قبلی رو؟
فکر کنم فرقی نداره. من خود همون موقع پاکش می کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد.نقل قول:
من پچ های PesEdit رو نصب کردم یه آیکن رو دسکتاپ به نام PESEdit.com 2010 Patch ساخته از این به بعد باید برای بازی این رو باز کنم یا آیکن قبلی رو؟
سلام آقا من هم مشکل همین دوستمون رو دارم یه 5-6 فصل فیکس بازی کردم اما فقط دستمزدم زیاد میشد و خبری از تراسفر نبود ایا ترانسفر شدن زمان خاصی داره؟ در ضمن من با ادیتور تمام فدرت هام رو 99 کرده بودم و بازی هام رو با 3-4 گل تموم میکردمنقل قول:
اگه کسی بلده و رفته راهنمایی کنه
کسی نیست جواب مرو بدهنقل قول:
خواهش میکنم
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
خوب احتمالا به علت بالا رفتن salary شما ، تیم های دیگر قادر به خرید شما نیستندنقل قول:
شاید با خوش درخشیدن در champions league مشکل شما حل شود:27:
خیلی جالبه ها واقعا توصیه می کنم dlc 4 رو بگیرید کلا ترکیب کلاسیک برزیل جالب شده گارینشا و پله اضافه شدن. من عاشق گارینشا هستم خدای دریبل هست این خدا بیامرز. روحش شاد
با سلام من مستر لیگ بازی میکنم ویندوز رو عوض کردم ولی وقتی سیو رو کپی میکنم ، اسم بازیکنا مشکل داره (با خط بزرگ نوشته و تیم هایی مثل ایران اسم بازیکنا غلط نوشته) وقتی با یه سیو ساخته فرهاد اینارو درست میکنم ، لباس تیم (اول و دوم ) رنگش سفید میشه ولی مشخصه که این لباس روی لباس قدیمی اومده چون از زیر شورت لباس قبلی پیداست
چی کار کنم؟؟
سلام.ميخواستم 1بازيكنه خوبو جوون معرفي كنم: M.ZARATE كه 22 سالشه و تكنيكيو دريبلزنه.خلاصه 1پا مسي ه.هم پست مسي
سلام
کسی اینجا از پچ sm patch استفاده نمیکنه ؟ من به آپشن فایل 1.3 این پچ نیاز دارم ( آپشن فایلی که متناسب با پچ 1.3 کونامیه ) .
به قسمت تنظيمات برو و تيگ گزينه Wait For Vsync رو بزننقل قول:
لينكش خرابهنقل قول:
اقا یکی به من کمک کنه
نمیدونم چرا ولی الان 2-3 روزه بازیم یکی در میون فریز داره یعنی هی تیک تیک میزنه نمی دونم چرا گرافیمک رادونه و 4 برابر سیستم مورد نیاز بازی رو هم دارم حتی وقتی کیفیت رو کم هم می کنم باز هم مشکل داره
یکی کمکم کنه لطفا چیکار کنم؟؟؟؟
دوستان یک سوال مبتدی
اخه من زیاد پس بازی نکردم
این رنگی که جلوی نام بازیکنان میزنن
قرمز
سبز
نارنجی
آبی
بنفش
کدوم از این ها نشون دهنده بازیکن آماده هس
اگه کسی معنی همه رنگ ها رو میدونه به ما هم بگه
سلام.
یکی لطف کنه برای این آپدیت آخر یه آپشن فایل ردیف بزاره.
نقل قول:
کسی نیست جواب بده?
قرمز یعنی آماده بنفش یعنی آخر بیخیالینقل قول:
دارم کار می کنم روش:46:نقل قول:
سلام.
آرمین جان چرا بعد زا هر آپدیت آپشن فایل از بین میره؟
چون من خودم کارهایی رو توی آپشن فایلم انجام دادم ولی وقتی این آپدیت اومد همش از بین رفت.
یعنی کنامی با خودش نمیگه یه بدبختی میاد با هزار زحمت یه عالمه وقت میزاره و یه عالمه تغییر میده و بعدش کنامی با یه آپشن فایل مسخره اونها رو از بین میبره!!
بله میره متاسفانه کاریشم نمیشه کرد.نقل قول:
راستی قراره DLC اصلاح بشه کونامی یه گندکاری کرده حالا مونده چه کار کنه استایل ضربه آزاد VILLA DIEGO و چند تا دیگه از بازیکنان تعریف نشده و ناقص هست کلا ظاهرا نواقص خیلی تابلویی داره این DLC اونایی که دانلود نکردن فعلا دست نگه دارن احتمالا دوباره DLC گذاشته بشه. واقعا که!
پ. ن.
امسال کونامی یا واقعا گیج شده و یا اینکه مخصوصا خودش رو زده به گیجی. واقعا تیم سازنده PES2010 داره سریال گندکاری هاش رو تکمیل و تکمیل تر می کنه. واقعا یکی از ضایع ترین سال های PES همین 2010 بود. به نظرم تیم سازنده از الان بهتره به فکر 2011 باشن و سعی کنن بازی رو درست بسازن و 2010 رو بیخیال بشن خیلی سنگین تر هستند. واقعا کم کم داره شورش در میاد.
نقل قول:
اگه منظورت فلش های بازیکناست ، در حالت قرمز (فلش به سمت بالا) در بهترین وضعیت قرار دارد (روحیه بالایی دارد)و کاملا بر عکس در حالت فلش به سمت پایین.ولی اگه منظورت رنگ کنار اسم بازیکنا (هنگام بازی ) هستش ، اون واسه وضعیت تیمهدر حالت قرمز تیم رو به جلو بازی میکنه و سعی در گل زدندر حالت عکس روبه عقب و سعی برای دفاع
DLC 1.05 هم اومد البته قرار نبود بیاد همون DLC4 هست ولی خوب اصلاح شده
خوب همونطور که مطلع شدید کونامی در ساخت و تدوین DLC 1.04 دچار اشتباه شد و این DLC خراب منتشر شد و یک آبرو ریزی دیگه در کارنامه کونامی و تیم سازنده PES2010 به ثبت رسید هم اکنون پس از گذشت چند روز از انتشار DLC جدید یک DLC دیگه منتشر شد جهت رفاه حال دوستان لینک مستقیم این آپدیت گذاشته میشه:
دانلود با حجم 20.6 مگ
کد:http://pes2010dl.konamionline.com/pes2010/dlc/1.05rc/pc/e7e0d659d5264293e70eafcd231dde0a/dt0f.img
سلام بر بروبکس تاپیک PES2010 (نماد ناامیدی و آبرو ریزی).اینجوری که بوش میاد این چند مدته که سر نزدم خیلی خبرا بوده اینجا!
اول حال احوال دوستان و اسنادان رو بپرسم،دوم سوالات:
خب این مدت که نبودم اتفاقایی افتاده که من با خوندن این چند پست آخری یه پازل ناقص تو ذهنم بوجود اومده میشه یکی مرا یاری کنه ببینم باز کونامی چه دست گلی به آب داده؟؟؟؟:41:
راستی این آرمین جون گلوگلاب محصولشو نداد بیرون از اینهمه دردسر خلاص شیم؟
سلام چطوری:10: Welcome Backنقل قول:
آره راستش یه DLC داد بیرون اونم خراب بود و جالبه که خراب بودنش توسط فن ها گزارش شد عجیبه که تیم سازنده PES با اون همه دک و پوزشون یه DLC تقریبا 20 مگابایتی رو تست نکرده میدن بیرون واقعا خیلی دیگه دارن خوشون رو کم وجهه می کنن. من نمی دونم چرا بعضی ها انتظار داشتند که کونامی با این همه ضعف بتونه نمره بالایی برای PES2010 دشت کنه به هر حال نمی خوام باز بکوبم چون واقعا به PES علاقه دارم و براش وقت می ذارم ولی خیلی متاسفم که دچار این ضعف ها و نقیصه های کودکانه و ضایع شده. چه کنیم:13:
خوب من کاری کردم کارستون که تقریبا هنوز توی سایت PESFAN یا سایر سایت های بزرگ PES هیچ کاربری با این کیفیت نکرده نمی خوام تعریف از خود باشه ولی حقیقتا شناسایی بازیکنانی که خیلی از کاربرای سایت های طرفدار PES توی سایت ها نتونستند انجام بدن کار وقت گیر و سختی بود به هر حال من امروزم رو وقف پیدا کردن اسامی صحیح تمامی بازیکنان ML Hidden کردم و حالا شما می تونید با ادیتورتون این اسامی رو با خیال راحت وارد کنید بی آنکه نگران غلط بودنشون باشید:46: یا هم یه چند وقت صبر کنید تا خودم کار آماده کردن این ادیت فایل اصلاح شده رو انجام بدم به هر حال تمام سعی من اینه که تا آخر این هفته آماده کنم این ادیت فایل رو چون می خوام حتی یک مورد هم ایراد نداشته باشه بعدش دیگه می تونم پچ لایسنسر رو ارائه بدم تا علاقمندان استفاده کنن:11:
خوب این اسامی بازیکنان که مخصوص DLC 1.05 هست شما وقتی این DLC رو دانلود کنید تغییرات زیادی توی بازیکنان ML Hidden می بینید من دقیقا همون ها رو به ترتیب اصلاح کردم:
MASTERLEAGUE HIDE1
========================
RORO BIATHA ==> BIANCHI
COLLANI ==> CORINI
SELIMI GALCIRA ==> SERGIO GARCIA
HEMNARA ==> HELGUERA
VALTEL ==> VASSEL
FILLER ==> FOWLER
SMEARL ==> SMITH
SIRTAYNER ==> TAYLOR
BACK ==> N. BUTT
BALCON ==> BARTON
ORONDOR ==> ODONKOR
FARZEL MENST ==> VAN DER MEYDE
ANDRAZELO ==> ANDRADE
KEMAR ==> KOLLER
BALTHAN LOW ==> VAGNER LOVE
RADATOZ ==> RAMÍREZ
CARLS ROYCE ==> CARLOS RUIZ
QUEZAROLLA ==> QUINTANILLA
BASIBELOY ==> BALOY
BLEN PIEF ==> PÉREZ
NOIMEIT ==> NOEL
REVANT ==> RIVALDO
ROMEYDA ==> RONALDO
HELTRAS ==> HERNANES
NELSOR ==> NEYMAR
DELRINHO ==> DENTINHO
SMEYOTTO ==> SCHELOTTO
COUL LOMER ==> CLAUDIO LOPEZ
KINI GONTALOZ ==> KILY GONZALEZ
DEFLAZCO ==> DE FEDERICO
AMONI ==> AYALA
DELACREZ ==> DE LA CRUZ
MASTERLEAGUE HIDE2
========================
ZUWA ==> ZUMA
NOYLETE ==> NOMVETHE
FOOTYN==> FORTUNE
H. TRAHELCI ==> H. TRABELSI
AMEYO HONAM ==> MIDO
HIRAKAWA ==> HIRAYAMA
TAKAMURA ==> TAKAHARA
KOBATA ==> DIAGO KOBAYASHI
OGURA ==> SHINJI ONO
ODANAKA ==> OGASAWARA
VIROTA ==> VIDUKA
BAJUDACCHI ==> BARZAGLI
MASETANG ==> MADLUNG
DEROM ==> DEJAGAH
GUTIMACCI ==> GRAFITE
REYKINCE ==> RENSING
BUZO ==> H.J. BUTT
BCARU ==> BRENO
ORSCHAL ==> OTTL
BOTANASKI ==> BOROWSKI
EL SORKU ==> J. E. SOSA
BARSJONG ==> BAUMJOHANN
LANE ==> LELL
SCHWARZ ==> LEHMANN
KHENASH ==> KHEDIRA
HISNEIT ==> HILBERT
BARTOLIK ==> BASTURK
RUNAS ==> HLEB
EMEITZ ==> EBERT
RONDO ==> ROST
ZE ROMENTO ==> ZÉ ROBERTO
YALEM ==> YASHIN
MASTERLEAGUE HIDE3
========================
ALLEN SINGA ==> ALEX SILVA
WEIDENLAGER ==> WEIDENFELLER
ORTAMELA ==> OWOMOYELA
DEAN ==> DEDE
KELEM ==> KEHL
HULEGRASE ==> HILDEBRAND
BOGLON ==> BORDON
JOCHIMA ==> JONES
RAFNAL ==> RAFINHA
PARGOE ==> PANDER
FAMLAN ==> FARFAN
AGUOLA ==> ASAMOAH
KMOLO ==> KURANYI
CASTROL ==> CASTRO
TOJIKLABE ==> TONI KROOS
HUBELMEIS ==> HUMMELS
NALIN ==> NALDO
BERSCHNER ==> BOENISCH
HURANZE ==> HUNT
HARMEY ==> HANKE
FNICH ==> FRITZ
HEINKESS ==> HARNIK
MAJU FREITON ==> MANUEL FRIEDRICH
NOGLAU ==> NEUVILLE
RESGRAL ==> RENATO AUGUSTO
NIRASAKI ==> NAKATA
M D HO ==> HONG MYUNG BO
DAHOO ==> DAEI
OTOKA ==> OKOCHA
RONA KIRA ==> ROGER MILLA
ELKAMA ==> M'BOMA
WIEGO ==> WEAH
MASTERLEAGUE HIDE4
========================
ALDEROS ==> AFONSO ALVES
RIK OIDERA ==> R. OLIVEIRA
JARILLE ==> JUNINHO
ENELKON ==> EMERSON
LJANKENI ==> LJUNGBERG
TEA POOLIE ==> PETIT
REORA ==> RECOBA
MINILOVIC ==> MIHAJLOVIC
SARTERIC ==> SAVICEVIC
NETRET ==> NEDVED
POPOCHSKI ==> POBORSKY
BOHREN ==> BOBAN
LOO CORNA ==> RUI COSTA
PARL SALSA ==> PAULO SOUSA
CORSO ==> COUTO
SIMANE ==> SIMEONE
SAGATZ ==> SALAS
SALSALO ==> ZAMORANO
MORTENO ==> MONTERO
FUHREN ==> FALCAO
TOR SERINA ==> TONINHO CEREZO
SHURAK ==> ŠUKER
BORAMIKKI ==> BOKSIĆ
SOLASAL ==> SOLSKJÆR
LAW KIT ==> ROY KEANE
SHIRAWTEL ==> SCHMEICHEL
DURLMINTS ==> DALGLISH
BENUKI ==> BEST
DELY RUN ==> DENIS LAW
IWAM RUSSEL ==> IAN RUSH
ROOTZ ELIQUELO ==> LUIS ENRIQUE
MEYELENA ==> MENDIETA
MASTERLEAGUE HIDE5
========================
GULANGIALA ==> GUARDIOLA
ISLERO ==> HIERRO
CALZAIR ==> CANIZARES
MIRAKENIC ==> MIJATOVIC
MOWKERAI ==> MOSTOVOI
KAYUKIN ==> KARPIN
FILLCO ==> FIGO
SKORIMILOV ==> STOICHKOV
HUNO SAMETZ ==> HUGO SANCHEZ
MARGAZVEZ ==> GONZÁLEZ
ELCHERINO ==> EUSEBIO
PURSEL ==> PUSKAS
BUSSARANA ==> BUTRAGUENO
DE SQUERAN ==> DI STEFANO
STJANORIC ==> D.STOJKOVIC
PATENCA ==> PAULETA
JIONALGIO ==> JAIRZINHO
SOLQUERAS ==> SOCRATES
LIDOANHO ==> RIVELINO
SANTOZ ==> D.SANTOS
N. SANTOZ ==> N.SANTOS
CHIMRAL ==> CHILAVERT
FROEQUERTOLI ==> FRANCESCOLI
VERDONAN ==> VALDERAMA
EFERVOLTZ ==> EFFENBERG
SIOM ==> SCHOLL
HALAH SUMUL ==> HAKAN SÜKÜR
MIL LANDELEF ==> M. LAUDRUP
LANDROAM ==> B. LAUDRUP
HANUE ==> HAGI
PJIROMEL ==> PREUD'HOMME
CALMEN ==> CAMPOS
آرمین جان میشه یه مپ gdb کامل که به پچ خودت بخوره رو بزاری ؟
سلام آرمين جان ، اين لايسنسر رو كه خواستي آپلود كني، به اسمه Licenser نذار ،چون آپلود سنترها بهش گير ميدن و از رو سرور پاك ميكنن چون فكر مي كنن كه كرك يا پچ نرم افزار يا يه برنامست
واقعا اینجاکسی نیست جواب منو بده !؟نقل قول:
اگه بلد نیستی میتونی بگی تا وقتمو بیخود تلف نکنم
فکر کنم با پارتی مدیراین بخش انجمن شدی
منظورت از مدير كيه؟ چون اين تاپيك مدير نداره.اگه كسي هم جواب بچه هارو ميده لطف مي كنه.نقل قول:
در رابطه با مشكلت اگه فايل DLC يا همون آپديت ديتا بيس رو قبلا دانلود كردي، چون الان ويندوز عوض كردي پاك شده.بايد دوباره بريزي سر جاش
من همچین فایلی دانلود نکردمنقل قول:
من فقط میخوام رنگ لباس تیمم درست بشه (آبی و سیاه)
راهی سراغ داری ؟؟؟:41:
1-شايد كيت سرور نصب باشه كه تو Map اسم اون تيم اومده باشه ولي لباس اون تيم تو GDB نباشهنقل قول:
2-شايد هم از داخل خود بازي آپديت كرده باشي كه ممكنه آپديت پاك شده باشه.
3-PES پاك كن ، دوباره نصب كن شايد درست شد.
من در حد توانم كمكت كردم.از اين بيشتر نمي دونم :41:
ارمین ما منتظریم
سلام
ببخشید مبتدیانه است
این DLC چیه؟
چجوری نصب میشه؟
سلام....این داوری بازی حالمو خراب کرد دیگه......کم مونده با سر بزم تو مانیتور...تک به تک با دروازبان رو از پشت تکل فجیه می ره آخرش داور حتی یه کارت زرد هم نمی ده...فقط به خطا بسنده می کنه.....یکی بگه اینو چطور درست کنم. اصلا درست بشو هست یا نه؟؟
راستی من یه پچ به نام smoke patch 2.2 رو نصب کردم که نقل و انتقالات تا زمستان و همین طور لیگ آلمان و چندصد تا تیم دیگه به بازی اضافه کرده و چهره ها رو طبیعی تر و البته تیم استقلال و پرسپولیس هم هستن....نکنه مشکل از پچ باشه که داوری خرابم کرد.
البته نمیشه گفت کامل می دونی که من برای تیم های لایسنس شده کیت استفاده نمی کنم البته دانلود می کنم ولی مپ نمی کنم تا توی بازی وارد بشه به هر حال این مپی هست که من الان دارم ازش استفاده می کنم ولی خوب برای چند تا تیم می خوام کیت دانلود کنم متاسفانه بعضی ها هم کمیاب هستند. مثل بعضی از تیم های فیک Other League Aنقل قول:
چشم مرسی که گوشرد کردی سعی می کنم اسم مناسبی برای تایتل فایل بذارم تا مشکلی پیش نیاد براش:46:نقل قول:
البته مشکلی که شما می گی یه ذره گنگ مطرح می کنی شما قبلا بازیت یه شرایطی رو داشت ولی الان نداره خوب این مربوط میشه به اینکه قبلا یا پچ نصب کرده بودی الان نکردی و یا قبلا نصب نکردی الان نصب کردی و نحوه استفاده درستش رو نمی دونی. به نظرم شما سعی کن کار با کیت سرور رو قشنگ یا بگیری تا بتونی هر تغییری که می خوای بدی مثلا کیت یک تیم رو اصلاح کنی در عرض چند ثانیه این کار رو انجام بدینقل قول:
چشم من وقتی از شرکت می رسم خونه اول میام فروم بعدش می شنم پای ادیت کردن. امیدوارم خدا کمکم تا سریع این DLC غیر رسمی رو ارائه بدمنقل قول:
فایل DLC رو یا از داخل بازی دانلود می کنی و یا اینکه لینکی رو که توی پست 9000 تاپیک گذاشتم رو دانلود می کنی و توی مسیرنقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
کپی می کنی خواهی دید که تغییراتی در دیتا بیس بازی بوجود میاد
داوری؟ در مورد چی حرف می زنی در مورد اون کچل مزاحم که وسط زمین میره این ور اونور حرف می زنی؟ سیستم داوری و قضاوت بازی که رسما تعریف نشده هست و هیچ حساب کتابی نداره. البته فقط داوری نیست که تیم سازنده PES به صورت ناقص و ایراد دار به حال خودش رها کرده. موارد زیادی هست که PES عمدا یا حالا به دلیل ضعف کار نکرده روی اونها من جای کونامی بودم بازی به اسم PES 2010 kld نمی ساختم و یه DLC می دادم که 2009 رو آپدیت کنه این PES 2010 ناقص ترین بازی بود که من به عمرم دیدم. واقعا کونامی باید با این بضاعت کمش خودش رو با اون EA غول و قلدر یکی نکنه کونامی اگه برای ساخت PES 2 سال وقت بذاره فکر کنم خروجی بهتری داشته باشه چه بسا بتونه از رقیبش جلو بزنه. ولی خوب این کار رو نمی کنه کونامی 2 راه بیشتر نداره یا اینکه باید هزینه بیشتری بذاره و نیروی بیشتری استفاده کنه برای ساخت بازی یا اینکه 2 سال یکبار عرضه کنه و Date خاصی برای ارائه محصولش نذاره خوب معمولا بازی های Football سیمولیشن چند سالی هست که همزمان با شروع فصل لیگ های اروپایی عرضه میشه یعنی دور و بر سپتامبر و مثل یکی دو سال اخیر اکتبر عرضه میشه این Date و این محدودیت باعث میشه که سازنده تحت فشار زمان باشه شما بیا ببین سازنده ها و ناشر هایی مثل یوبی میان و به دفعات بازی رو کنسل می کنن فقط به خاطر اینکه خروجی خوبی ندارن و از آب خوب در نمیاد محصول و دوباره تغییرات رو اعمال می کنن و اونقدر لفتش میدن تا محصول کاملی بسازن و خودشون رو مجبور نمی کنن که حتما محصول بدن. این محدودیت زماینی که تیم سازنده باید در عرض حدود 9 ماه یک بازی جدید بسازه باعث میشه که عجله ای یه گیم بدن بیرون اونم خوب از آب در نمیادنقل قول:
شرمنده سر درد دادم برم بشینم ادیت فایلم رو ویرایش کنم یا علی
سلام.با اینکه داوری افتضاحتر شده ولی این قیافه ی داور کچل رو درست کردن!!(الان سیاهپوست هم داره!!):27:نقل قول:
داوری؟ در مورد چی حرف می زنی در مورد اون کچل مزاحم که وسط زمین میره این ور اونور حرف می زنی؟
یادش به خیر قبلا که فیفا بازی میکردیم داور بازی PierLuigi Collina بود.چه کیفی میکردم باهاش با اون چشمهاش که تا هر بازیکنی میدیدش میترسید و بدونه حرف کارت رو قبول میکرد!:31:
خوندن این متن در مورد PierLuigi Collina رو بهتون پیشنهاد میکنم::46:
محتوای مخفی: PierLuigi Collina
ببخشید این متن بالا رو قبلا از یه جایی کپی کردم به خاطر همین یکم قدیمیه و منبعش رو نمیدونم.
کسی نمی دونه مشکل تیک زدن بازی از کجاست؟؟؟؟؟سیستمم درسته تا وقتی ویستا(64بیت) سرویس پک یک داشتم مشکل نبود از وقتی سرویس پک 2 شدم گیر داده،گرافیکم رادئونه و درایور هاشم دوباره نصب کردم
ولی جواب نمیده
کمک
[QUOTE=krauser;4693966]البته مشکلی که شما می گی یه ذره گنگ مطرح می کنی شما قبلا بازیت یه شرایطی رو داشت ولی الان نداره خوب این مربوط میشه به اینکه قبلا یا پچ نصب کرده بودی الان نکردی و یا قبلا نصب نکردی الان نصب کردی و نحوه استفاده درستش رو نمی دونی. به نظرم شما سعی کن کار با کیت سرور رو قشنگ یا بگیری تا بتونی هر تغییری که می خوای بدی مثلا کیت یک تیم رو اصلاح کنی در عرض چند ثانیه این کار رو انجام بدی
کیت سرور نصبه
ولی کار باهاش رو بلد نیستم
قبلا هیچ پچی نصب نکردم
فقط چند تا سیو رو تو my documends کپی کردم
که این دفعه هم همین کارو کردم ولی درست نشد !!
من قبلا هم سوال پرسیدم ولی کسی جواب نداد....... تو قسمت performance یه vram است که 240 mb زده و نمره bad داده..
هر کاری کردم زیاد نشد....چطوری درستش کنم...
راستی ویندوز 7 64 بیت نصبه...
تشکر..
سلام دوستان لطفا یکی جواب بده من دارم مستر لیگ بازی میکنم بعضی موقع ها وقتی میخاد بره هفته ی بعد بازی کرش میکنه جدیدا هم که وقتی میخام برم تو فصل نقل و انتقالات اخر فصل بازی قفل میکنه اصلا هم درست نمیشه لطفا کمک کنید
یه 60 70 تومن مایه تیله کن واسه کارت گرافیک می بینی که درست میشه:46:نقل قول:
خوب شما می فرمائید در مورد کیت سرور اطلاعاتی ندارید. خوب حق بدید که کسی نتونه شما رو به خوبی راهنمایی کنه. این که مشکل لباس داری و بی رنگ شدن و ... می تونه از این ناشی بشه که فایل مپ توی GDB شما موجوده ولی توی آدرس مورد نظر GDB فولدر اون تیم نشده. خوب به نظر من شما قبل اینکه وارد این مسائل بشید می تونید با مبانی کار با کیت سرور آشنا بشید البته به نظر چیز های ساده ای هست فقط کافیه کمی کار کنید و ور برید. اونوقت می تونید به راحتی آب خوردن رفع ایراد کیندنقل قول:
کیت سرور نصبه
ولی کار باهاش رو بلد نیستم
قبلا هیچ پچی نصب نکردم
فقط چند تا سیو رو تو my documends کپی کردم
که این دفعه هم همین کارو کردم ولی درست نشد !!
نقل قول:نقل قول:
خوب ببینید وقتی سیستم شما یک بازی رو به درستی اجرا نمی کنه چند تا دلیل داره خوب یکی این که گیم با اون سیستم عامل خیلی سازگار نیست من پارسال pes2009 رو روی xp با نهایت کیفیت فول اسکرین بازی می کردم روی ویستا اصلا توی ستینگ اجازه نمی داد با رزولیشن استاندارد مانیتورم که 900*1440 هست بازی کنم. و یا اینکه خوب سیستم سخت افزاری خوبی ندارید دیگه این مسائل خیلی پیچیده نیست به نظر من.
حالا کسی حرفه ای باشه می تونه با برنامه های خاصی سیستمش رو تیون کنه که مسلما به سخت افزار صدمه می زنه.
به پست 9000 مراجعه کنید و پچ 1.03 رو همراه با کرکش استفاده کنیدنقل قول: