شبانه رایگان 1تا8 ها برای 1024 100-90 هست برای این سرویس را اطلاع ندارمنقل قول:
برای 512 هم 70-60
اگه خواستید از اسیاتک بگیرید بدون هزینه نصب و رانژه ما درخدمتتون هستیم!
عجب!نقل قول:
ساعات اداری تماس بگیرید افراد اون ساعات اطلاعاتشون بیشتره!
Printable View
شبانه رایگان 1تا8 ها برای 1024 100-90 هست برای این سرویس را اطلاع ندارمنقل قول:
برای 512 هم 70-60
اگه خواستید از اسیاتک بگیرید بدون هزینه نصب و رانژه ما درخدمتتون هستیم!
عجب!نقل قول:
ساعات اداری تماس بگیرید افراد اون ساعات اطلاعاتشون بیشتره!
متاسفانه آسیا تک دارم :n02: فقط میخواستم ببینم برا این سرویسش سرعت شبانه هست یا روزانه :n13:نقل قول:
20 نت دیگه فایده ای نداره:n21:
ادب پشتیبان هم در حد هویج هست
قبلا آسیاتک داشتم ساعت 3 بامداد زنگ زدم با کلی احترام راهنمایی کردند حالا اینا ....
شنبه درخواست جمع آوری میدم و برمیگردم آسیاتک
حالا 2 تا سوال ، مطمئن هستید که سرویس "اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) " شبانه با 70 دانلود میکنه ؟
قبلا 128 داشتم در مورد 512 اطلاعی ندارم
و اینکه اگر در مورد این سرویس : اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ
اطلاعی دارید مثل سرعت دانلود و ... حتما راهنمایی کنند
اينترنت 128 اسياتك از ساعت چند تا چند دانلود رايگان داره؟
بعد سرعت اينترنت روزانه و شبانش چند؟
قيمت براي 3 ماه هم بگيد ممنون ميشيم
نقل قول:
دوست عزیز من 4 سال مشترک آسیاتک بودم و کاملا ناراضیم ازش فقط سرعت روزانش خوبه ولی واسه کسی مثه من که دم به دیقه باید دانلود کنم اصلا گزینه مناسبی نیست چون نه نامحدوداش چنگی به دل میزنن ونه شبانه اش تعریفی داره(البته اینم بگما الان نمیدونم شبانش هنوز به همون افتضاحیه یا نه)
الان گزینه تغییر تعرفه ها رو دوباره رو سایت بیست نت گذاشتن،گیج میزنن نه؟:n04:
نا محدود را بله قبول دارم!نقل قول:
خودم 512 با10 گیگ حجم دارم شبی 1200 الی 1500 مگ و بعضی شبها 5گیگ دانلود رایگان میکنم!ابن بده؟ مرکزم هم مرکزی هست که مشکل پهنای باند داره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم فرق این دو تا چیه توی تعرفه مخابرات :
128 نامحدود که 15 تومنه و 128 نامحدود که 125 تومنه ؟!
اون 125 زده سراسری، منظورش همون انترانت هست انگار
خیر ! سرویس هایی که با نام سراسری مشخص شدن قیمتهاشون نرخ مصوب تنظیم مقررات هست !نقل قول:
اهريمن جواب منم بدهنقل قول:
سلام دوستان - تو لیست تعرفه ها که میخوام سرعت اینترنت تغییر بدم. نامحدود برداشتن . شما هم نگاه کنید ! اینترنت 2020 میگم
الان حدوداً ۲ هفته هستنقل قول:
تغییر تعرفه هست. فقط نامحدود برداشتن
سرویس ها باید حجم ماهیانه 10 گیگ در ماه داشته باشند تا شبانه رایگان داشته باشند در غیر اینصورت شبانه نیم بها دارند.بجز سرویس های کمپین یکساله با مودم رایگان وایرلس 4پورت دیلینک 2730 که شبانه رایگان دارند!نقل قول:
سرعت اینترنت روزانه بستگی به مرکز مخابراتیتون داره که معمولا بالای 2مگ روزانه بسته میشه!
سرعت شبانه هم که سرعت قانونی 128 کیلوبیت هست!
تعرفه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چرا نامحدود 2020 برداشتن؟
شاید چون بودو نبودش فرقی نمیکنه:n13:نقل قول:
این 2020 معلوم نیست چیکار میکنه. تعرفه 6 ماهه رو هم برداشتن- کلا جشنواره 12 ماهه مونده - الان زنگ زدم میگه فعلا فقط همین تعرفه هست از تعرفه 6 ماهه و نامحدود خبری نیست.
این چشه ؟!
الان برای من فقط 12 ماهه مونده و نامحدود ! کو بقیه ش ؟؟! ؟!
هی وای ... تغییرات بزرگی در راه است .... چی کار کنیم :|
علتش اینه که نامحدود 2020 شکایت زیادی کردند بیست نت از ترس اینکه فعلا کاربر نامحدودش را از دست ندهد نامحدود را برداشته خودت پشتیبانی اعلام کرد به اندازه کافی یوزر نامحدود داریم برای همین سرعت نصف شده هست دیگه اگر باز بخواهد بگیرد سرعت از این هم که هست بدتر مبشود به نظر من سیاست خوبی به کار بردند امیدوارم با منطق جلو برند نه اینکه کاربر از دست بدهند..........نقل قول:
نقل قول:
کلا 12 ماهه داره.ف زنگ زدم 2020 گفت فعلا همین 12 ماهه جشنواره داریم. اون نامحدود هم که تو سیستم مونده به خاطر اینه که الان داری از تعرفه نامحدود استفاده می کنی. منم از تعرفه حجمی استفاده می کنم الان تو تعرفه ها زده حجمی و 12 ماهه.
دوست عزیز حالا نامحدود اینجوره ای. پس چرا 6 ماهه را برداشتن؟اومدن فقط 12 ماهه را گذاشتن که همه اینو انتخاب کنن که مشتریاشون نــــپره :n01:نقل قول:
بهتره مخابرات کمتر پر می شود البته برای مودم رایگان هم هست عاشق چشم ابرو من که نیست بلاخره باید پول 10 برابر مودم در بیاورد یا نه:n22:نقل قول:
دوستان این 1 تا 7 رایگان بیست نت چه طوری هست سر ساعت 1 باید مودم رو خاموش کنیم یا مشکلی نیست
فکر نکنم لازم به ریست کردن مودم باشه!نقل قول:
اشتراک های 6ماهه و یکساله 20نت شبانه رایگان دارند!
توی قسمت ریزکارکرد دیشب بین 1 تا 7 که نگاه میکنم حجم مصرفی رو حساب کرده به نظرتون مشکل از کجاستنقل قول:
سرویستون 6ماهه یا یکساله هست دیگه؟!نقل قول:
تماس بگیرید با 2020 مطرح کنید!
سرویسم رو 12 ماهه طرح جشنواره پاییزه برداشتم مثل این که به این صورته که مصرف رو بین 1 تا 7 نشون میده ولی خودشون بعدا جداش میکنند و بین 1 تا 7 رو حساب نمی کنند و نیازی هم به خاموش کردن مودم اینا نستنقل قول:
راستی یادم رفت بپرسم این مودم رایگان رو چه طور باید بگیرم کسی از دوستان اطلاع داره کجا باید بریم بگیریم
دوست عزیز مودم رایگان فقط واسه اشتراک جدیدا هستش- شما اگه قبلا هم از 2020اینترنت گرفته باشی مودم رایگان شاملت نمیشهنقل قول:
توی سایتشون که همچین چیزی ننشوتهنقل قول:
من زنگ زدم 2020 خودشون گفتننقل قول:
نقل قول:بله درست گفتن!برای مشترکین جدید و باید قبل از شهریور خطتون جمع اوری شده باشه! حتی اگر از شرکت دیگه هم خطتون تا قبل شهریور جمع اوری نشده باشه امکان ثبت نام اشتراک کمپین یکساله مودم رایگان نیست!نقل قول:
مگر اینکه مستاجر باشید و قولنامه داشته باشید!
خیلی به صرفه هست اشتراک یکساله مودم رایگان!
بنده خودم قصد گرفتن یکساله 2048 با 96گیگ ترافیک را دارم ولی چون هر دو خطم رانژه آسیاتکـ هست امکانش نیست مگر قولنامه ردیف کنم! که اونم اشتراک جدید باید به نام کسی دیگه ای بگیرم!
من برای 20نت را خبر ندارم ولی آسیاتکـ نسبت به قیمت عادی مزایای زیر را داره
حداقل 20تومن ارزونتر نسبت به تعرفه یکساله عادی + مودم رایگان دیلینک مدل 2730 4پورت وایرلس + شبانه رایگان که تعرفه یکساله عادی در صورتی که هجم مایانه زیر 10 گیگ باشه نیم بها هست!
کجا مودم رایگان میده بریم همون جا:n02:
اگه 2020 هستی جمع آوری کن برو اسیاتک مودم رایگان میدن.نقل قول:
باید تا قبل از شهریور جمع اوری شده باشه از هر isp ای! مگر قولنامه داشته باشی!نقل قول:
لعنتی مخابرات شیراز انگاری فقط سرعت ما رو نصف کرده و هر شهره دیگه از دوستان پرسیدم گفتن سرعتهای نامحدودشون 24 ساعته یکنواخت و ثابته و سگ باشه تو شیراز و کسانی که ادارش میکنن که همه چیش بخاطر بی بخاری مردم و مسئولین دزدش در حد افتضاح هست:n21:
اینم متن شکایت جدید من به سازمان تنظیم مقررررات و اینا یا باید منو از مخابرات بندازن بیرون یا باید سرعت تنها منو درست کنن و معاونت کل اطلاعات شیراز اشنامونه اگه لازم شد از اونجا هم دهنشون رو اسفالت میکنم که اصلا مفتی اینترنت بدن بهم.
محتوای مخفی: متن شکایت
همین اگر پارتی تو این مملکت لعنتی نداشته باشیم دستمون به هیچ جا بند نیست این جا قانون یعنی کشکنقل قول:
کاربران بیست نت که سرعت 2 مگابیت دارین توجه کردین یه سه روزیه سرعت دانلود روی بیش تر لینکهای دانلود زیر 200 تا هست :n13:
سلام
دوتا سوال دارم :
1- کیفیت و پشتیبانی فن آوا چطوره ؟؟ نمایندگی شیرازش کجاست و چطورن ؟
2- این دستور :
tracert -d 4.2.2.4
چیه و چه کاربردی داره ؟