راهی نیست که انرژی را زیاد کنم
هی فرت فرت کم می شه
سه چهار تا 2 ساعته کار کنم به صفر می رسه
Printable View
راهی نیست که انرژی را زیاد کنم
هی فرت فرت کم می شه
سه چهار تا 2 ساعته کار کنم به صفر می رسه
خوب برو بخواب ... راستی بگیم بهشون یه چیزی مثل قهوه به بازی اضافه بکنند ، پول بدیم قهوه بخوریم یه چند تایی به این انرژی اضافه بشه ...
به جز اون راهی نداره؟ مثلا ایتمی ، اسکیلی ،چیزی که باعث بشه انرژیت کمتر کم بشه.نقل قول:
راستی الاغ چنده؟
نه :31:نقل قول:
به جز اون راهی نداره؟ مثلا ایتمی ، اسکیلی ،چیزی که باعث بشه انرژیت کمتر کم بشه.
راستی الاغ چنده؟
250 دلار ارزونترینش
lol فکر جالبیه :27:نقل قول:
خوب برو بخواب ... راستی بگیم بهشون یه چیزی مثل قهوه به بازی اضافه بکنند ، پول بدیم قهوه بخوریم یه چند تایی به این انرژی اضافه بشه ...
==
راستی سعید چرا میخوای بری ؟ :41:
میدونم این ورد زیاد بهت حال نداد ولی من بشخصه واسه ورد 10 کلی برنامه ریزی کردم از تو 10 تا اول دوئل نیام بیرون :31:
Player Exp W L D
xFeral 6595 86 13 73
به عبارتی 76 تجربه از هر دوئل ! با اینکه دوئلر نیستم . ورد 10 من دارم میام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fine motor skill در حال حاضر 84 هستش و با لباس 112 میشه بقیه رو هم روی reistance گذاشتم حالا اگه اون 47 تا اسکیل (47=37-84) روی resistance میذاشتم الان اون 13 تا باخت رو هم نداشتم
اینم تصاویری از دوئل های ناجوانمردانه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه اسکیلهای دوئلی رو که روش کار کردی رو بگی چند هستن؟
کلا اتربیوت ها رو روی دکس گذاشتم و اسکیل ها رو روینقل قول:
fine motor skill - toughness - reflex
چون هدفم تکمیل ست مکزیکی بود بعد از fine motor skill یشتر اسکیل ها رور روی toughness گذاشتم که این 2 تا کار باز شه . Picking agaves - Drilling for oil
در حال حاضر هم (با لباس در بهترین حالت برای دوئل لول 37)
aim = 37
shooting = 59
toughness = 71
reflex = 32
appearance = 13
طبق فرمول بازی از فردی که سلاح سرد داره 87 تا دمیج کم میکنم :31:
جدا از بحث دوئل واقعا این یکی خیلی بهم حال داد تا الان همه کوئست ها رو زدم فقط الان تو کوئست ادونچر Trading with Indians گیر کردم :41:
بهترین کارهایی هم که میتونم انجام بدم ایناست :
Picking agaves
Transport ammunition
Iron mining
Silver mining
Grave robber
Drilling for oil بزودی !
یعنی رو appearance هم کار کردی؟
من به نظرم تو این روش دوئل نیازی نباشه رو تاکتیک و اپیرنس کار بشه.نظر شما چیه؟
نه ! گفتم که با لباس gray shawl دارم 12 تا به appearnce و +1 کاریزما میده میشه 13 تا :31: کاملا درست میگین نیازی به اینا نیستشنقل قول:
حساب کردم اگه هر لول 3 تا اسکیل رو روی resistance بذارم حداقل یه دوئلر بابد 15-10 لول بالاتر باشه تا بتونه بزنه
البته کار های خوبی هم باز میشه و رو کوئست میشه حساب کرد فقط هنوز گیر اینم که چه کلاسی رو انتخاب کنم !
با ادونچر که خیلی سازگاره ولی خاصیت دوئل نداره دیگه :20:
دوستان من تا اینجا روی این اسکیلا کار کردم....
اگه اشکالی داره لطفا بگین نهایتش اینه که یه یوزر دیگه می زنم
البته خودم بیشتر با فایر ارم حال می کنم اما بنظر میرسه که کارای خوبی یاز نمیکنه اگه برای این مشکل راه حلی هست لطفا بگین...
اره تو اين ورلد اصلا حال نكردم :2:نقل قول:
دارم همون ورلد 1و2 رو ادامه ميدم:46:
اوکی هر طور راحتی :20: این ورد به همه یه جورایی بد گذشت امیدوارم ورد بعدی با برنامه ریزی بهتری بازی کنیم تا به همه حال بدهنقل قول:
شما اول بگو میخوای در آینده چی کاره شی ؟ کدوم کلاس رو میخوای انتخاب کنی و یه سری اطلاعات دیگه :31:نقل قول:
اگه اشکالی داره لطفا بگین نهایتش اینه که یه یوزر دیگه می زنم
البته خودم بیشتر با فایر ارم حال می کنم اما بنظر میرسه که کارای خوبی یاز نمیکنه اگه برای این مشکل راه حلی هست لطفا بگین...
*** ویرایش شد ***
من فکر میکنم سرباز از بقیه بهتره مخصوصا واسه تاکتیک که خیلی خوبه.نقل قول:
از همه مهم تر واسم دوئل کردنه اما مهم اینه که با این اسکیلا کار خوبی نمیشه کرد..
خب اگه قرار بود هم بشه دوئل کرد هم کار خوب باز شه دیگه کسی نمیرفت کلاس ادونچر یا کارگر رو انتخاب کنهنقل قول:
من فکر میکنم سرباز از بقیه بهتره مخصوصا واسه تاکتیک که خیلی خوبه.
از همه مهم تر واسم دوئل کردنه اما مهم اینه که با این اسکیلا کار خوبی نمیشه کرد..
اگه میخوای روی تاکتیک کار کنی و سرباز مدافع بشی باید بگم که بهتر بود سلاح سرد رو انتخاب میکردی (Melee Weapon) چون اتربیوت به HP هم اضافه میکرد و جونت زیاد میشد .
اگر هم میخوای سرباز مهاجم شی همون سلاح گرم (به نظر من) بهتره و البته باید روی appearance کار کنی . اینطوری هم کارهای خوبی باز میشه برات هم کوئست سرباز که اکثر کارهاش نیاز به appearancer داره رو میتونی انجام بدی .
برو weststats.com اونجا هم کارها رو ببین . هم آیتم ها و هم کوئست های کلاس خودت رو بعد میتونی طبق اونا مسیری رو که میخوای بری انتخاب کنی .
کی میگه کار خوبی باز نمیشه؟نقل قول:
بهترین کارهای این بازی برای دوئلر فایرآرم باز میشه.شما یه سر به weststats بزن ببین چه کارهایی شوتینگ میخواد و کلا کارهایی که نیاز به دکس دارن رو نگاه کن متوجه میشی.
آقایون تا حالا کسی این 4-5 تا سلاح خفن که از کار با لاک بالا بدست میاد رو تونسته گیر بیاره ؟
من تقریبا هر روز یا یه روز در میون Transport ammunition کار میکنم بلکه بده !
البته تو فروم بازی که گشتم اکثرا از Trading with Indians یا Grave Robber گرفته بودن ولی چند نفری هم بودن که از Transport ammunition گرفته باشن !
دوستان بعد از یک روز پرکار که از ساعت 4 صبح رفتم تا 11 شب اومدم بر میگردم :دی خبری نشد؟؟
ممنون.درسته با توجه به همون weststats کار های خوبی داره اما این کار ها به لیبر های خیلی زیادی (حدود400 -120) نیاز داره که خیلی دیر باز میشه.نقل قول:
من تصمیم گرفته بودم که اسکیلام رو روی dodging بذارم اما الان فکر میکنم که برای کار های بیشتر بهتره که روی Resistance بذارم نظر شما چیه؟ روی setting traps هم بزارم؟ اخه کارای خوفی باز میکنه...
در کل می خوام بدونم نظر شما در مورد پخش اسکیل ها واسه فایر ارم چیه تا هم واسه دوئل خوب باشه هم کارای خوب باز شه...
می بخشید سوالام زیاد شد کلا من توی این تاپیک خیلی دور زدم اما یه متود خوب واسه اسکیل و attribute پیدا نکردم
نمیشه هم دوئلر بود هم بخوای کارهای خوب باز کنی.چون اینطوری تو هیچ کدوم موفق نمیشی.باید اول هدفت رو تعیین کنی.
بچه ها من یه هفته نیستم.میرم مسافرت.ما رو حلال کنید....
خداحافظ...
خوش بگذره :10:نقل قول:
ورلد 10 اومد
از صبح تا الان هركاري ميكنم صفحه وست نمياد!!نقل قول:
ورلد 10 اومد
کی میگه ورلد 10 اومده من که چیزی نمی بینمنقل قول:
منم صبح با آی پی خودم نمی تونستم برم ولی با قیلترشکن و بروکسی می رفت الان ولی با هر دو می رهنقل قول:
اشتباه دیدم اون ورلد 1 بود !نقل قول:
کی میگه ورلد 10 اومده من که چیزی نمی بینم
سعید حالا که داری میری پس من اکانت ورلد 9 رو بازی میکنم آرش هم ورلد 6 رو ...
اوکی ؟
توي فروم وست هم چيزي ننوشته!! ممد ميخواد شايعه سازي كنه!!نقل قول:
کی میگه ورلد 10 اومده من که چیزی نمی بینم
کارش شایعه سازیه دیگه:دی
نه؟!
منگه گفتم اون ورلد یک بود و اشتباهی فکر کردم ده هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش هم این بود که داشتم گیلاس میخوردم و فکر کنم اون گیلاس صفر جلوی یک هست و خوندم ورلد ده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ، دیروز توی فروم وست لقب شیطان پیر رو گرفتم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس تا حالا بهت دو تا لقب دادننقل قول:
که اولی را خودم بهت داده بودم ( ممد بی مخ :31::46: )
چه حالی میده!:31::31::31::31:
بار قبلی که باهاش دوئل کردم 450 تا داد!...فکر کنم بار بعدی یه 200 تایی بده!
احسنت D:نقل قول:
بار قبلی که باهاش دوئل کردم 450 تا داد!...فکر کنم بار بعدی یه 200 تایی بده!
نمیدونم قبلا گفتم یا نه ولی توی شهر هایی که بانک لول 1 یا 2 دارن و افراد لول بالا اونجا زیاده معمولا پول زیادی هم همراشونه xD
چرا من پست ها جالب میدم پاک میشه؟؟؟
یعنی چی پست جالب؟!!نقل قول:
چرا من پست ها جالب میدم پاک میشه؟؟؟
این کجاش جالب هستش:
؟!!!نقل قول:
مگه گیلاسم آدمو منگ میکنه؟
چون هیچ ربطی به تاپیک نداشت پاک شد!
اینجا درسته پست ها شمارش نمیشه ولی اسپم ها پاک میشه!
قوانین رو رعایت کنین تا مشکلی پیش نیاد!
ممنون!
آقا شما چرا امضات سیاسیه D:نقل قول:
قوانین رو رعایت کنین تا مشکلی پیش نیاد!
==
کاراکتر mashang و khiar دست کیه ؟ بعد اینهمه مدت من هنوز نفهمیدم xD
مسعود جان ناراحت نباش.
==============
چاقال راست میگه.
این یوزر khiar دست کیه؟؟
دست آق ويتامين!!نقل قول:
این یوزر khiar دست کیه؟؟
فکر کنم این پستم را همکار جونم پسندیده و به خاطر اون پاک نکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونقدر ممد پست بی مصرف می ده که هر کسی بهش بد و بیراهم بگه چیزی نمی گن البته من شوخی کرده بودم چون دیگه کم کم داره ممد هذیان می گه :31:نقل قول:
منم اون اوایل که لول 20 تا 25 بودم یکی را پیدا کرده بودم که حی ازش پول می گرفتم بعد لول دوئلم زیاد شد دیگه نتونستم بهش آتاک بزنم الانم رفته به شهر میدیل ها :31:نقل قول:
یک چند تا بگو بریم خونشون را بچشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون زیادی جالب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته نمی خواهم فضولی کنم ولی به عنوان یک کاربر 4 ساله می خواهم بپرسم امضای شما چرا سیاسی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته فکر کنم چون همکار انجمن هستین پارتی بازیه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد سوال اولت آی گفتی حالا منم ممی خواهم همون عکس را به امضام بزارم به نظرت چی می شه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد سوال دومت امری هست ما در خدمتیم :31: البته با آی پی خودم بازی نمی کنم :31:
بفرما امری هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسمم سعید هست نه ویتامین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
به به پسر گلم:31:نقل قول:
میگم عزیزم من اگه بخوام بیام تو شهرتون باید لولم چند بشه؟:31:
بستگی به خودت داره ...نقل قول:
میگم عزیزم من اگه بخوام بیام تو شهرتون باید لولم چند بشه؟
اگه کاراکترت مونث باشه همین الان میای :خخخخخ
اگه مذکر باشه هم نمیای ! : خخخخخخ
ولی بدون شوخی فکر کنم جای خالی توی سیلور زیاد باشه .... اونجا راهت میدن
در ضمن آرش با یوزر ورلد 9 من خودت بازی کن یا بده یکی بازی کنه ... من حوصله ورلد 9 ندارم :خخخخ