سلامنقل قول:
داري ديوونه ميشي يا ذوق زده؟؟؟
از DSL16000 هم سرعت تستت بيشتره.
اين لينك رو دانلود كن و سرعت متوسط دانلود رو اعلام كن:
[PHP]http://mozilla-west.superbhosting.net/firefox/releases/3.5.2/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.5.2.exe[/PHP]
Printable View
سلامنقل قول:
داري ديوونه ميشي يا ذوق زده؟؟؟
از DSL16000 هم سرعت تستت بيشتره.
اين لينك رو دانلود كن و سرعت متوسط دانلود رو اعلام كن:
[PHP]http://mozilla-west.superbhosting.net/firefox/releases/3.5.2/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.5.2.exe[/PHP]
اینم تست اکویی 128 ما!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه!!!! چه خبره؟؟ همه نت رو برو دانلود کن!!!نقل قول:
اینم واسه این که اسپم نشه:
بابا شما كه پروفشنال هستيد.نقل قول:
جواب همه سوالات شما در اين فروم و تو كل اينترنت هست.
يه وقت از حرفم دلگير نشيد ولي يه سرچ كوچولو شمارو زودتر به جواب ميرسونه.
براي اينكه سوالتون هم بي جواب نمونه عرض كنم خدمتتون:
هر بايت (Byte) از 8 بيت (bit) تشكيل شده.
اگر واحد شما بر حسب بايت (B) بود و بخوايد به بيت (b) تبديل كنيد، بايد در 8 ضرب كنيد و اگر بر حسب بيت بود، تقسيم بر 8، به بايت تبديل ميشه.
اون پيشوند ها مثل كيلو (k) يا مگا (M) به عنوان پيشوند يكاها استفاده ميشوند كه از درج رقم به صورت خيلي بزرگ يا خيلي كوچك، جلوگيري شود.
وقتي هم تو همون مثال تبديل بيت به بايت يا برعكس، پيشوند كيلو (K) يا مگا (M) روبروش بود، اون پيشوند بدون تغيير باقي ميماند.
این سرور ها چی هستن؟ یعنی با همه ی اینا میشه تست کرد؟
نمیشه فهمید از کدوم یکی به ما سرویس میدن؟!
از سرور خاصی به شما سرویس نمیدن، هر وبسایتی روی یک یا چنتا سروره. مثلا یاهو توی امریکا و انگلیس و ... . ویکیپدیا فکر کنم یدونه تو امریکا و یکی تو افریقا داره. سایت تبیان توی همین ایرانه.نقل قول:
سرور هایی که توی سایت speedtest هست چنتا از هزاران سرور توی اینترنته که با این وبسایت همکاری میکنن برای تست سرعت کاربرا.
چقدر سرعت این تاپیک بالاست!!!
این سوالم رو هم جواب بدین لطفا :
برای کنترل ترافیک مصرفی از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟
حسن این تاپیک اینه که سرعت بالا است ولی خودمونا دارد ساعت به ساعت صفحات زیاد میشدا پس پیش بسوی صفحه ی 2000:18::18:نقل قول:
برا کنترل ترافیک مصرفی از نرمافزار NetLimiter 2 Pro 2.0.10.1 میشد استفاده کرد
موفق باشید
BW Meterنقل قول:
کد:http://www.desksoft.com/
سرعتمون زیاد نیست ولی این پینگش ما رو کشته....
اکو128:
سلام
کیفیت مودم zyxel چطوره؟
59 تومن بدم براش؟
نقل قول:کد:http://www.dumeter.com/
سرعتت زیاد نیست؟:18::13:نقل قول:
شما دیگه از سرویس 128 چی میخواهی؟
سرعت شما باید حداکثر 16Kb/s باشه.
حالا شاتل حال داده و به شما الان به جای 128 سرویس 512 داده.
نا شکری چیز خوبی نیست.
این هم تست ما که 512 داریم و بیشتر از شما که 128 داری پول میدیم اما تفاوتی نیست(تازه یکم هم سرعت پایین تر هست)
انشاا... سرعت ما 512 ای ها هم 4 برابر بشه یا سرعت شما 128 ها به حالت قبل برگرده : دی :31:
بابا یه شوخی کردیم در ضمن شما هم ناشکری نکن سرعت آپلودت رو ببین دو برابر مال ماست ....نقل قول:
چند این مودم؟ فروشگاه های اینترنتی دیدین اینو؟ من تهران نیستمنقل قول:
در ضمن شنیدم مودم Dlink با شاتل سازگار نیست
من واسه مودم میخوام حداکثر 50 تومان باشه و دو تا پورت خروجی داشته باشه، واسه پی سی و لپ تاپ
احتمالا سرويس شما رو اشتباهي دادن يا تقلب كرديننقل قول:
صبح حتما زنگ مي زنم شاتل لو ات مي دم :31:
اينم تست ما
يكي به ما بگه اين پينگم چرا با سرور قطر اينقدر زياده :41:
برادر خب شما تو پستتون نه ذكر كردين 1 شب به بعد اين مشكل هست نه اينكه خودشون قبول كردن مشكل ما هست! :31:نقل قول:
خب من هم شوخی کردم دیگه :31: :10:نقل قول:
البته سرویس 512 اکو به این صورت هست 512/256 یعنی 512 دانلود 256 آپلود.
اما 128 اکو به صورت 128/128 هست.یعنی باید 128 دانلود (که برای شما شده 512) و 128 اپلود.
در نتیجه سرعت اپلود من هم دقیقا طبق قرار داد هست.:46:
سلام. من خودم گرفتم راضیم. فقط اگه زرنگ باشی با 45000 میتونی توی تهران پیدا کنینقل قول:
همشون یه نوع گارانتی داره.
نقل قول:
این فرمول بر اساس هیچی نیست یه چیزایی تو مایه هایه تناسب بستن هست ولی در کل من خودم اون تور که تونستم خواستم بهتون بگم که چطور سرعت دانلود و آپلود رو میشه تشخیص داد از رویه تستون اماا بذار بازش کنم برات ما میگیم هر MB1 =1000KB و تو تست شما بود 0.26Mbps چون میخوایم واحد بزرگ رو به کوچیک تبدیل کنیم 0.26 رو ضربدر 1000 میکنیم میشه 260 الان شد Kbps خوب حالا کار تناسب بستن اول تموم شد و مگابیت به کیلوبیت تبدیل شد حالا ما میگیم هر 1byte=8Bit حالا چون ما میخوایم واحد کوچیک به بزرگ تبدیل شه عمل تقسیم رو انجام میدیم یعنی 260 Kbps تقسیم بر 8 میکنیم که میشه 32 KB/s خوب الان کیلو بیت به کیلو بایت تبدیل شد
به همین راحتی :46::11:
با حجم 3 گیگا بایت که ترافیک دادن اصلا میشه فیلم دانلود کرد؟
من تاحالا فیلم دانلود نکردم!! هر یک فیلم حجمش چقدره ( با توجه به اینکه زیپ میشه)؟
می تونم تو روز دانلود کنم ؟ یا حتما شبها باید دانلود کرد؟
( ببخشید سوالم اینقدر ابتداییه ... !!
سرعتم 512 هستش.
من خودم در ماه 3 گیگ برای وبگردیم کم هست.نقل قول:
شما بستگی به فرمت و کیفیت فیلمی که میخواهی دانلود کنی حجم ها متغیر هست.
معمولا بیشتر افراد فیلم با کیفیت DVDRip دانلود میکنند که هم حجم و هم کیفیت مناسبی دارند.
DVDRip ها معمولا حدود 700 مگابایت حجم دارند.
پیشنهاد من دانلود فیلم هایی هست که گروه axxo ریپ و منتشر میکنه.حجم همه فیلم های این گروه 700 مگ هست.
پیشنهاد میشه کل دانلود ها را بزارید برای ساعات رایگان.
اگه میخواهید تو ساعات رایگان دانلود کنید بهتره برای راحتی یک اکانت رپیدشیر تهیه کنید(چون اکثر لینک ها از رپیدشیر هست) سپس دانلود منیجر idm را نصب کنید.
لینک های دانلود خود را در صف idm قرار دهید و کامپیوتر را تنظیم کنید که ساعت 1 روشن بشود و دانلود شروع شود و ساعت 7 دانلود قطع و کامپیوتر به صورت خودکار خاموش شود.
نقل قول:
فیلم هایه Divx AVI حجمی حدود 700-800 مگ دارن با کیفیت مطلوب و نزدیک DVD نه خوب روز هم میتونی حتما نباید شب باشه شب فقط رایگانه و برات حجم نمیندازه
wow!!
من چقدر خوش خیال بودم :18: فکر کردم حجم فیلم برای دانلود کمتر از اینها باشه ! پس با این حساب من باید به همین دانلود mp3 ,... بسنده کنم!!
یا برم نامحدود بگیرم:19:
نقل قول:
اگه روز بخوام فیلم دانلود کنم که با 4 تا فیلم ترافیکم تموم میشه هی باید برم پول بدم:18:
تازه این حالت خوبش هست.شما اگر یک فیلم با کیفیت عالی (1080p-720p) بخواهی دانلود کنی باید چیزی بین 5 تا 10 گیگ فایل دانلود کنی (حتی بعضبی وقت ها بیشتر.)نقل قول:
محتوای مخفی: عکس
البته فرمت های کم حجمی مانند RMVB-MKV-MP4 هم هستن که بین 100 تا 400 مگ حجم دارند.اما طبیعتا کیفیت پایینتری دارند.
شما با روشی که گفتم دانلود ها را بزار برای ساعات رایگان.اگه DVDRip دانلود کنی هر 2 شب میتونی 3 تا فیلم بگیری.
نقل قول:
اگه میخواهید تو ساعات رایگان دانلود کنید بهتره برای راحتی یک اکانت رپیدشیر تهیه کنید(چون اکثر لینک ها از رپیدشیر هست) سپس دانلود منیجر idm را نصب کنید.
لینک های دانلود خود را در صف idm قرار دهید و کامپیوتر را تنظیم کنید که ساعت 1 روشن بشود و دانلود شروع شود و ساعت 7 دانلود قطع و کامپیوتر به صورت خودکار خاموش شود.
خواهشا کسی نگه این بحث ها به این تاپیک ربط نداره.به قول دوستان چون میخواد با اینترنت شاتل دانلود شود مشکلی نیست. :31:
وای خدا رحم کنه !! من تو فیس* بوک خیلی فیلم میبینم !!
لابد واسه این فیلم دیدن هم هی از ترافیکم کم میشه ؟
برای بازی انلاین که انجام میدم مثلا پوکر ! حدودا میشه حدس زد چقدر ترافیک کم میشه ؟
والا ما که cod 4 آنلاین با اون عظمت میزنیم تو سرورای ایرانی ثانیه ای 5 kb میره خارجی کمی بیشتر حالا پوکر و که دیگه قطعا کمتر باس باشه :| باس تست کنی
خوب شما ساعت 1 شب به بعد بیا و وبگردی کن........نقل قول:
سلام به همگی من حدود 1-2 ماهی هست که با شاتل مشکل دارم ، بخصوص 1شب به بعد که افتضاح میشه .
512 eco دارم شبا 128 هم نمیده . پینگ هم که وحشتناک با خود شاتل 500 میشه .
دیگران هم این مشکل رو دارند ؟
سلامنقل قول:
یک سری از دوستان هم مانند شما ساعت 1 به بعد مشکل دارند(البته تعدادشون خیلی کم هست)
شاتل هم گفته که مشکل به دلیل بالا بودن ترافیک در مرکز مخابراتیشون هست.
شما با پشتیبانی صحبت کرده اید؟
خداراشکر من هیچ مشکلی ندارم.الان دارم با سرعت 62-64 دانلود میکنم.این هم تستی که همین الان گرفتم.
سلامنقل قول:
1-سئوالت ابتدایی نبود همه که از اول اینکاره نبودن!
2-من با ماهی 3 گیگ دانلود حدوده 20 تا فیلم و 2تا فصل سریال رو دانلود کردم
اما شب اون 3گیگ هم برای دانلود های الکی و یا ضروری
شبی 2 تا فیلم با حجم 400 مگ میتونی راحت دانلود کنی
اگه خواستی من آدرس سایت برای دانلود مستقیم رو تو پروفایلت بزارم
کسانی که از شاتل 512 گرفتن لطفا توضیح بدن که چه مدرکی واسشون بردن ؟
با سلام. خواستم بگم سروری هایی که ازشون تست گرفته میشن چه فرقی با هم دارن. من با کویت که تست میگیرم پینگم 360 میشه. با باکو 96. یه کم مسخره به نظر میاد. آیا ملاک و معیار کلی برای سنجیدن سرعت کلی اینترنت همین سایته.؟؟؟؟/
آیا سایت دیگری هم هست؟؟؟؟؟؟؟
یا اصلا نرم افزاری برای این کار هست؟؟؟؟؟؟// اگر میشه معرفی کنید یا لینک دانلود بزارید. ممنون از لطفتون.
سلام.این چند دقیقه یک بار قطع میشه.مودمو خاموش روشن کنم دوباره وصل میشه عیب کار کجاست؟
راستی برای شبانه وصل شدن باید کار خاصی کرد یا همونطور که روزانه میام شبانه هم باید بیام؟
سلام دوستان
من سرویس اکو 512 شاتل رو دارم ولی یه مشکل عجیبی وجود داره!
اگه 3 تا 4 ساعت از اینترنت استفاده نکنم سرعت اینترنتم خیلی میاد پایین،512 میشه 70 و بیشتر هم نمیشه تا اینکه مودم رو خاموش و روشن کنم تا به حالت عادی خودش برگرده!!!
شما چنین مشکلی رو با شاتل ندارید؟
ممنون
یه فرم میدن پر کنید مهر و امضا شرکتو روش بزنید !نقل قول:
گروه axxo چند ماهی است که دیگه فیلم ریپ نمیکند واینایی که تو نت منتشر میشد واقعی نیست نزدیکترین ریپر به این گروه fxg استنقل قول:
موفق باشید
اقا امروز از شاتل SMS اومد نوشته بود "صورت حساب شما صادر شده لطفا به سایت مراجعه کنید"
من رفتم دیدم فاکتور برای ماه بعد هم زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الان من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟کد:http://www.p c n e t . i r/images/arkr.jpg
از ترافیکم هم هنوز 2 گیگ+3 گیگ هدیه مونده