برو پارس آنلاین فعال وضعیتش بهتر از شاتل و های وب هست.های وب یکم بهم ریخته یعنی بری اون سرعتی که شما میخواین بگیرین.شاتل هم قیمت رو گرون کرده
Printable View
برو پارس آنلاین فعال وضعیتش بهتر از شاتل و های وب هست.های وب یکم بهم ریخته یعنی بری اون سرعتی که شما میخواین بگیرین.شاتل هم قیمت رو گرون کرده
دوستان از چه سرویسی می تونم استفاده کنم که با لپ تاپ اگه جایی خواستم برم بتونم از اینترنت پرسرعت استفاده کنم(تماس تلفنی هم بشه با اسکایپ انجام داد)مثلا اگه من بخوام واسه یه ماه یه سرویس بگیرم
چه کارهایی باید انجام داد؟
دوستان عزیز میخوام adsl بگیرم دو تا سوال دارم
بهترین پینگ رو کدوم شرکت میده ؟؟ (بدون در نظر گرفتن فاصله و ... به صورت کلی)
اینترنت نامحدود و محدود یه شرکت پینگش هم تفاوت داره یا فقط سرعت ؟
پیگ که ربطی به فاصله نداره.بستگی به پهنای باندت مرکزت داره با خود شرکت.نقل قول:
اره دیگه وقتی محدود بگیری سرعتت بالا هست و پینگت هم به نسبت به نامحدود بهتر میشه.
مخابرات نیا.شاتل هم همینطور
بین آسیاتک و های وب ببین کدوم مرکزتون خوبه
برو نمایندگتون بگو بهشو که برات تست کنن پبینن پینگت چند در میاد
سلام اگه تهرانی صبانت بگیر حجمی پینگش خوبه هم سرعتش من 1میگ دارم 150 تا 200 دانلود میکنم شبانه اش هم عین روزانس من تو این 2سال و نیم مشکلی نداشتم.
من از خیلی ها پرسیدم اکثرا میگن اسیا نت خیلی داغونه طرفش نرونقل قول:
اون فاصله و ... رو گفتم که دوستانی که اطلاع دارن کلی بگن کدم شرکت بهتره
پارس انلاین چطوره ؟؟
من با اسیاتک کار کردم .نقل قول:
اون پینگی مد نظر شماست فکر نمیکنم که تو ایران پیدا کنی چون هیچ شرکتی پینگ پایین نداره یا اگرم داشته باشن بعد یه مدت خراب میشن.پارس که رو پینگش نمیتونی حساب کنی چون بالاست.
داداش کلی بگم بهت.بستگی به مرکزت داره باید از اونایی که تومرکزتون سرویس دارن بپرسی چون مرکز به مرکز فرق داره
آسیاتک خوب بود یه زمانی ولی الان افتضاح 512 نامحدود سرعت دانلودش رو 20 هست گاهی هم پایینتره نوسان شدید داره بعضی ساعتها بزور یه صفحه باز میکنه پینگشم چندان خوب نیست کلا آسفالت کرده مارو.نقل قول:
من از خیلی ها پرسیدم اکثرا میگن اسیا نت خیلی داغونه طرفش نرو
اون فاصله و ... رو گفتم که دوستانی که اطلاع دارن کلی بگن کدم شرکت بهتره
پارس انلاین چطوره ؟؟
البته سرویس حجمیشون شاید بهتر باشه ولی من استفاده نکردم.
اگر به دنبال سرویس هایی هستید که همه جا دسترسی داشته باشیدنقل قول:
من تا جایی که اطلاع دارم وایمکس و سیم کارت های 2G و 3G هست!
که شاید سیم کارت بیشتر استفاده بشه
سلام مرسی به سوال من جواب دادید
فقط یک خواهش دارم ازتون اگر بخوام سرویس نامحدود بگیرم از کدام شرکت بگیرم ؟
سلامنقل قول:
شما باید ببینید در شهر و مرکز مخابراتی شما کدوم شرکت خوب سرویس میده
پیشنهاد من مراجعه به تاپیک استان ها و شرکت های اینترنتی هست
سلام
من دارم به وایمکس داتک بدرود می گم. یعنی مجبور شدم که بگم. ظاهرا" لایسنس وایمکس داتک دیگه تمدید نمی شه و توی همین آذر وایمکس داتک به کلی جمع آوری میشه. حالا ما موندیم و یه مودم وایمکس:n03:
کسی از دوستان توی مرکز مخابراتی نصرالهی تهران(گیشا، شهرارا) adsl شرکت خاصی رو پیشنهاد نمیکنه؟
اگه توی محدوده این مرکز هستین ازچه شرکتی سرویس میگیرین و آیا ازش راضی هستین؟
اگر اینجا جواب نگرفتینقل قول:
برو در تاپیک اینترنت استان تهران هم سوال بپرس
ضمن تشکر
تاپیک اینترنت تهران واقعا واجب بود،
ولی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست. به لیست جامع اضافه بشه تاپیک داغ میشه
با سلام به دوستان عزیز
من از مشهد مزاحمتون میشم.
چندین ساله که با اینترنت صبانت با سرعت 128 زندگی میکنم و در وبگردی هام مشکلی نداشتم.
اما حالا به دلیل کار زیادی که در زمینه دانلود دارم ترافیک موجود جواب منو نمیده و مقرون به صرفه نیست.
می خواستم یه لطفی بکنید و به من یک شرکت سرویس دهنده معرفی کنید که :
1- محدودیت ترافیک روزانه نداشته باشه
2- سرعت دانلودش عالی باشه! (اعصاب ندارم!)
3- سرعت وبگردیش هم درحد همین 128 صبا باشه
4- قطعی نداشته باشه اصلاً
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
(اگه این سوال به این تاپیک مربوط نیست هم راهنمایی بفرمایید کجا باید مطرحش کنم)
سلام دوستان
يه راهنمايي ميخواستم راجع به برنامه xulrunner.exe كه چطور غيرفعالش كنم
چون از اينترنت حجمي محدود استفاده ميكنم و ميزان ترافيك مصرفيم محدوده با استفاده از برنامه networx كه كارش مشخص كردن ميزان ترافيك مصرفي چك كردم ديدم موقع اتصال به نت اين برنامه مخفيانه حجم كثيري از سرويس محدودمو ميخوره
ممنون ميشم اگه اساتيدمحترم واسه غيرفعال كردن اين برنامه و ساير برنامه هايي كه هنگام اتصال به نت ترافيك مصرفيمونو به طرز چشم گيري كاهش ميدن راهنمايي كنن
با خود networx هم سعي كردم كه جلوي برنامه هايي كه حجم نت رو ميخورن بگيرم و غيرفعالشون كنم اما نشد
با تشكر
سلام بچه ها
من یک مودم لینک سیس x2000 از آلمان گرفتم.
با مشخصات زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این لینک:
همونجور که در شکل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) می بینید 1 پورت DSL داره و 3 پورت Lan.
وایرلس اون هم با 2 آنتن داخلی که داره خیلی خوبه.
حالا من یک مشکل دارم. اون اینه که این مودم برای User آلمان هستش.
پورت DSL اون هم کابل شبکه با سوکت Rj-45 می خوره و هم کابل تلفن معمولی با سوکت Rj-11 ولی چون در کشور ما کابل تلفن معمولی استفاده میشه هر چی امتحان کردم Adsl وصل نمیشه. در کارتن او یک کابل شبکه برای اتصال به DSL و پریز تلفن هست. و کابل تلفن معمولی دیگه نیست.
من تو اینترنت سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که دو راه داره یا باید یک رابط باشه که سوکت تلفن معمولی رو به سوکت شبکه تبدیل کنه ( شاید یک نوع اسپلیتر)
یا فریمور اونو عوض کنم. فریمور اون هم از نوع Annex B هست. و میگن فریمور مودم هایی که تو ایران هست از نوع Annex A هست.
ضمنا روتر، شبکه، وایرلس و تمام مشخصاتش هم خوب و عالی کار می کنه.
نمی دونم جواب میده یا اصلا رو او نصب میشه یا باید نسخه -- شده رو پیدا کنم. مثل این پست:
از دوستان اگه در این زمینه اطلاعات یا راهنمایی دارند. لطفا با پست یا ایمیل اینجانب جواب دهند ممنون میشم.
kamali622 @ yahoo.com
این اینترنت های وب که تو سایتش سرعت زده ۸ مگا واقعا ۸ هست؟؟؟ و ۱ به ۱ هست؟؟؟؟ چون تا اونجا که اطلاع دارم تا ۴ مگ بیشتر روی خط تلفن های ایران نمیشه ارايه داد. قیمت هاشم خیلی کمتر از بقیه هست؟؟؟ از بس که گران فروشی کردن ارزان برامون سوال بر انگیزه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بستگی به مرکز مخابراتیتون داره. بعضی جاها 8 مگه بعضی جاها 4 مگنقل قول:
1 به 1 که نیست بازم میکم بستگی به مرکز مخابراتیتون داره اینجا که وضعیت خوبه ولی بعضی جاها گوگل هم براشون لود نمیشه با هایوب!
علت اینکه کسی جوابمو نمیده رو نمیدونم؟نقل قول:
سلام دوستان، همون طور كه ميدونيد مخابرات داره همه جا رو فيبر نوري ميكنه و ما هم مجبوريم از خودشون اينترنت بگيريم تازگي ها يه شركت به نام كيان ايران اومده ميگه رو فيبر نوري هم اينترنت ميده كسي از مشهد از اين شركت اينترنت گرفته ببينيم چطور هست؟ اين ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس تلفني كه داشتم سرويس 1 مگ رو با ماهي 4 گيگ و 3 ماهه گفتن 40900 تومان دانلود شبانه رايگان هم داره
ميخوام بدونم كسي استفاده كرده از تجربياتش استفاده كنيم
خيلي خوب ميشه از مخابرات بيام بيرون:n20:
آسیاتک و شاتل هم رو فیبر ارائه میدننقل قول:
شما کجا هستین؟؟؟؟ نمیدونین چه مرکزهایی خوب هست ؟؟؟نقل قول:
من اصفهانم اگر زنگ بزنید پشتیبانی بهتر راهنماییتون میکنندنقل قول:
2954 (021)
از چه موقعه اي؟نقل قول:
شاتل كه تماس گرفتم گفتن به فيبر نوري خدمات نميدن
شاتل روی فیبر سرویس نمیده مگر از قبل باشه! یا مراکز محدودی!نقل قول:
رو یه خط میشه دو تا سرویس adsl گرفت؟
من الان از داتک دارم میخواستم یه نامحدود هم از مخابرات بگیرم میشه جفتشم رو یه خط گرفت؟
نه نمیشه.هر خطی از یه شرکت میتونی سرویس بگیری.دوتا سرویس روی یه خط امکانپذیر نیستنقل قول:
پس چند روز طول میکشه خطو از رانژه در بیارن؟
بستگی به شرکت داره.ولی شرکت ها کمتر از 2 هفته تخلیه نمیکنن اگر پیگیر باشی و شکایت کنی نهایتا 2 روز میتونینقل قول:
دوستان سلام
من سرویس 512 داتک دارم که رو یک مگ بسته شده و راضیم ازش
اما دنبال یه سرویس با سرعت بالاتر هستم که متاسفانه داتک بیشتر از یک مگ نداره
شاتل تماس گرفتم گفت پورت خالی تو منطقه ما نداره اسمم رفت تو لیست تا کی جواب بدن
های وب قیمتاش خوبه اما تو تاپیکش نصفی خوب میگن ازش و نصفی بد میگن
قراردادم با داتک یه ساله بوده و بیست روز دیگه تموم میشه حجمم آخرشه
میخوام هر چه سریعتر تصمیم بگیرمو یه شرکت انتخاب کنم و در نهایت اگه به نتیجه نرسیدم همین سرویس خودمو واسه یه ساله دیگه تمدید کنم
میخوام یه سرویس دو مگ به بالا بگیرم که شبانه رایگان هم داشته باشه زیاد دانلود نمیکنم ولی داشته باشه بهتره
میشه راهنماییم کنید که از چه شرکتی بگیرم؟
ببخشید که طولانی شد
ممنون
آقا امکانش هست سرعت 10 و 15 مگابایت وارد اینترنت ایران بشه ؟
10مگ را مخابرات و اسیاتک ارائه میدهنقل قول:
سلام و خسته نباشید
دوستان . من یه مودم asus dsl-g31 امروز نصب کردم و اینترنت pc اوکی هست.فقط ی مشکلی ک دارم برای وایرلسش هست!
با گوشیم کانکت هم میشم فقط انگار ک وصل نیستم ینی هیچ سایتی باز نمیکنه فقط کانکتم باهاش.
کلی کار کردم ولی موفق نشدم.
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
اساتید
میشه دو تا خط اینترنتو یکی کرد؟که سرعت بره بالا؟دستگاه خاصی میخواد؟
مثلا دو تا خط داشته باشیم
از یه شرکت و با یک سرعت.......
تا جایی که من می دونم میشهنقل قول:
ولی جزییاتش رو نمی دونم
ولی کاربرای همین انجمن چند نفری بودن که این کار رو می کردن
به بخش شبکه مراجعه کن ببین چیزی پیدا می کنی
فقط اینترنت مخابرات خراسان رضوی :n21::n21::n21::n21::n21::n21:
نظر دوستان رو راجع به طرح های گنجینه 8مگابایت های وب میخواستم؟
چقدر سرعت دانلود میده؟
طرح شبانه رایگان کدوم شرکت سرعت دانلود خوبی ارائه میده، پیشنهاد شما (برحسب تجربه )
ممنون
یه خط تلفن داشتم که pcm بود.رفتم مخابرات و برای تبدیلش به خط فیزیکی و مسی درخواست دادم.
بعد از 3 روز تماس گرفتن که دیگه pcm نیست و میتونید adsl بگیرید.
رفتم برای adsl ثبت نام کردم و . . . دیروز تماس گرفتم خط رانژه شده یا خیر که گفتن بله رانژه شده.ولی مشکل اینجاست که چراغ مودم خاموشه!ولی پشتیبانی میگه رانژه شده.
الان مشکل از کجا میتونه باشه ؟
برای تغیر از pcm به مسی باید سیم ورودی به خونه رو هم عوض کنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.