سلام دوستان
من یه مودم Linksys / WRT160N به قیمت 93 تومان می خوام بگریم نظرتون راجع به این مودم چیه؟
وفرق WRT120N با WAG120N چیه؟
WRT رو میگه 73
WAG رو میگه 80
به نظرتون بین این سه مدل کدومو بگریم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Printable View
سلام دوستان
من یه مودم Linksys / WRT160N به قیمت 93 تومان می خوام بگریم نظرتون راجع به این مودم چیه؟
وفرق WRT120N با WAG120N چیه؟
WRT رو میگه 73
WAG رو میگه 80
به نظرتون بین این سه مدل کدومو بگریم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
WRT روتر هست و Wag مودم و روتر اگر می خواهید مودم Adsl بگیرید باید Wag160 یا Wag120 بگیریدنقل قول:
نظرتون راجع به قیمتا چیه؟گرون نمیده؟نقل قول:
آخرین قیمتی که برای wag120n داشتم 70 تومن بود ولی نمی دونم این شوک تو بازار کامپیوتر روی قیمت مودم هم تاثیر گذاشته یا نه به هر حال می تونید با ساخت سیستم تماس بگیرید و نماینده فروششون رو بهتون معرفی کنه.نقل قول:
کد:http://www.sakhtesystem.com/
با سلامنقل قول:
به نظر که خوب داره میگه
چون من بیشتر از اینا هم قیمت دارم
موفق باشید.
راهکار برای جلوگیری از گرما...
یه فن زیر لپتاپی بگیرید از اینا که چهار چنگولش خم میشه، جمع میشه... پایه هاشو باز نکنید همونطور بذارید زیر مودم یا روتر... خنک خنک... :11:
سلام
من میخوام مودم adsl بگگیرم یک پورته ارزونترینش چه مارکی و چه قیمتیه؟ مرسی
8811 Tplink یک پورت Lan و یک پورت USB داره و قیمتش بین 20 تا 25 تومنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
من یکماه و نیم پیش بود گرفتم 72500 با گارانتی ساخت سیستم شما هم با گارانتی اصلی که ساخت سیستم باشه بگیرید ولی قیمت روز نمیدونم چقدر هست .
با سلامنقل قول:
اون موقع قيمت ها متعادلتر بودن
اما الان به دليل هم بالارفتن قيمت دلار و هم وارد كردن كمتر بعضي از اجناس ديجيتال قيمت ها بالاتر رفته، به طور كه بازار قطعات رو زياد تحت تاثير قرار داده
موفق باشيد.
سلام مارک alfex هم هست بدک نیستنقل قول:
حدود 18 تومن
دوستان ا بار سوالم رو براش تاپیک زدم اینجا هم مطر ح میکنم
اول :مودم ارزون وایرلس پی بگیرم هر چی کمتر بهتر
دوم : الان من ا کامپوتر پنتویوم بدون کارت شبکه هم دارم اونم هم به adsl وصل میکنم 1 مودم Usb tp-link دارم 1ماه هست خریدم
حالا وایرلس هم نیاز دارم
به نظرتون مودم جدید بگیرم یا usb adapter wirless /
usb وایرلس بگیرم 20 تومن میشه این دردسر داره
مودم بگیرم 43
شما اینجا پیشنهاد میدین
سلامنقل قول:
1- فکر کنم کمترینش asus-am604g باشه ( اگه اشتباهه دوستان لطفاً تصحیح کنن)
2- اونظور که من فهمیدم الآن شما مودم تون رو با USB به سیستم تون وصل کردین و حالا واسه یا دستگاه دیگه مثل موبایل یا لپ تاپ نیاز پیدا کردین که اینترنت رو از طریق یه شبکه ی wireless به اشتراک بذارید. (درسته؟)
اگه اینجوریه شما باید اول یه شبکه wireless تشکیل بدین. در نتیجه خرید یه مودم wireless اجتناب ناپذیره. همونظور که میدونید ، USB Adapter درواقع یه کارت شبکه ی wireless هستش که سیستم رو به شبکه ی های wireless اطافش وصل میکنه. اگه اون سیستم هایی که میخواید خودشون کارت شبکه wireless دارن (مثل موبایل یا لپ تاپ) که دیگه USB Adopter لازم نداری. واسه این سیستم تون هم میتونید یه کارت شبکه معمولی زیر 10 تومن بگیری و با کابل LAN به مودم وصلش کنی.
اگه سوال دیگه ای مونده ، دقیقا بگین الآن مودمتون چیه و در آینده چه انتظاری از شبکه داری تا ببینیم تا چه ساختاری مناسب تره.
بله من مودم رو با usb وصل میکنم tp-link 811 usb و lanنقل قول:
الان هم برای موبایل میخوام وایرلس
الان من حساب کردم اگه مودم جدید بخرم یاید حداقل 43تومن پول برای مودمی مثل tp-link 8901g بدم یا برندهای دیگه و 10 تومن کارت شبکه
ولی الان اگه wirless usb adapter یا کارت اینترانال wirless بگیرم 20 تومن خرجمه که به این وسیله اینترتم رو برای موبایل وصل کنم
جالا میخواستم ببینم استفاده از دو wirless usb adapter یا کارت اینترانال wirless دردسر داره
مشکل ندارم که باید کامپوتر روشن باشه از نظر تنظیم که بتونم به موبایل از این طریق وصل کنم
با سلام و خسته نباشيد
من يك سوال از خدمتون داشتم
من مودم asus g 31 دارم و توسط كابل شبكه به pc متصل هست . ايا براي اتصال note book هم توسط wireless مودمم بايد كامپيوتر رو روشن كنم و بعد connect شوم به adsl تا بتوانم از قابليت wire less استفاده كنم يا نه ..
كامپيوتر خاموش باشد اما مودمم روشن ميتوانم بصورت وايرلس وصل شوم.
يا بايد كانكشن اتصال رو روي لپ تاپ تعريف كنم تا وقتي pc خاموش است از طريق وايرلس كانكت شوم!!!
شما اگه مودمتون رو روتر تعریف کرده باشید می تونین وقتیpc شما خاموش هم هست از اینترنت استفاده کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره مودم رو به صورت pppoe کانفیگ کنید که اگر خواستید همزمان با pc از اینترنت استفاده کنید مشکلی نداشته باشید ولی در حالت بریج هم می تونید یک کانکشن در لپتاپ بسازید و به صورت وایرلس کانکت بشید به شرطی که pc شما به اینترنت وصل نباشه.نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه يك مقدار بيشتر راهنمايي كنيد.
مودم رو چگونه روتر تعريف كنم
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم شما باید داخل تنظیمات مودم برید
192.168.1.1 رو توی مرورگرتون وارد کنید
سپس با رمز admin و یوزر admin لاگین کنید
حال به قسمت wlan برید و از اونجا در قسمت connection mode ، حالت PPPoE رو انتخاب کنید
حالا قسمت های یوزر و پسورد رو فعال میکنه و واردش کنید اونایی که باهاش همیشه با کانکشن لاگین میکنید
سپس apply کنید
از این به بعد با روشن کردن مودم به تنهایی اینترنت دارید و نیازی نیست کانکشنی رو اجرا کنید
موفق باشید.
سلامنقل قول:
فرض کنیم شما USB Adaptor رو خریدی و وصل کردی به pc تون. این فقط میتونه شبکه های Wireless اطراف رو پیدا کنه و سیستم شما رو بهشون وصل کنه. USB Wireless Adopter نمیتونه خودش یه شبکه ی wireless تشکیل بده و اینترنت مودمتون رو در درسترس سیستم های دیگه و موبایلتون قرار بده.
برای تشکیل یک شبکه و به اشتراک گذاری اینترنت حتما به یک Wireless Router نیاز دارید. که هم جدا فروخته میشن و هم بصورت یکجا با مودم. که برای مصارف خونگی مودم های وایرلس روتر دار بهترین انتخاب هستن.
صفحه ها انقدر زیاد شده که نشد دیگه 1000 صفحه رو بگردم شرمنده
من تازگیا از آسیاتک ADSL گرفتم ولی هرکاری کردم وصل نشد مودمم DATASHEEN هست حتی نصابشون هم اومد نتونست با این مودم وصل کنه ولی با asus خودش وصل شد . من با همین مودم تا یه هفته پیش رو صبانت راحت 2 ماه وصل بودم .
دیگه انقدر با تنظیمات مودم ور رفتم که گفتم بذار DHCP رو Disable کنم . تا اینکارو کردم وصل شد . بعد 6-7 ساعت مودم رو خاموش کردم دیگه وصل نشد . نمیدونید مشکل از کجاست؟
سلام
خسته نباشین
اقا یه مودم وایرلس adsl می خواستم بگیرم (برای شاتل یا پارس - یعنی نمی خوام از خودشون بگیرم و نمی خوامم که گیر بدن این مودم با ما سازگاری نداره)
مشکل اینجاست که قراره مودم طبقه پایین باشه و کامپیوتر طبقه بالا. چون خط تلفن پایینه.
حالا به نظرتون چه مارک و مدلی و با یه قیمت معمولی و کارایی خوب بگیرم که مشکل قطعی هم نداشته باشه (یعنی اتصال مودم و کامپیوتر توی دو طبقه مختلف به خاطر فاصله هیچ وقت قطع نشه)
ممنون
DHCP مخفف Dynamic_Host_Configuration_Protocol هستش که همونطورکه از اسمش پیداست واسه تنظیم کردن اتوماتیک IP هاست که به مودم اجازه میده خودش به سیستم ها IP بده.نقل قول:
شما تنظیمات TCP/IP رو بذار رو اتومات و DHCP رو هم فعال کن.
اگر هم میخوای دستی ست کنی IP سیستم رو (که فکر کنم الآن همینطوره) میتونی DHCP رو غیرفعال کنی.
بله الان دستی ست کردم و DHCP هم غیر فعاله ولی وصل نمیشهنقل قول:
فعال هم کردم , ip هارو هم اتومات گذاشتم بازم وصل نشد
موندم پس چرا دیروز با DHCP غیر فعال و IP اتومات وصل شد
راهی نیست؟ چیکار کنم؟ مودم ایراد داره؟
با سلام
اگه خط اينترنت adsl(تلفن ) به مودم وصل نباشه نميشه وارد کنسول مودم شد
اقا من يه مودم asus602 am گرفتم تنظيمات شبکه رو انجام ميدم ولي مودم با شبکه ست نميشه و من نميتونم به کنسول مودم 192.168.1.1 وصل بشم
ويندوز 7 استفاده ميکنم
چند تا تصویر از تنظیمات :
کد:http://up.--------.com/Files73/e2e40d3d0d014ce685dc.JPG
کد:http://up.--------.com/Files73/d848439dc99f4ff6a516.JPG
نه ارتباطی به خط تلفن نداره بدون اون هم میشه وارد کنسول شد.نقل قول:
به جای 192.168.1.2 در تصویر دوم 192.168.1.10 رو وارد کنید.
نقل قول:
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
مودم رو ببرم پس بدم؟ یعنی بدرد نمیخوره؟
آقا 1 tp-link TD-w8901 خریدم پدرم رو در آورده
وایرلس 1 بار به گوشی و لپ تاپ وصل میشه و راحت کار میکنه
1 دفعه میشناسن ولی هیچ صفحه اب نه رو موبایل نه رو نوت بوک باز میکنه
دلیلش چیه الان با 3 موبایل مشکل دارم 1 بار میشناسه و کار میکنه حالا گیر داده میشناسه ولی موبایل ها میگن به ابنترنت وصل نیست مشکل از چیه با iphon/htc tuoch 2 /nokia 5800 بد جور الان 3 ساعت هرسه گوشی وصل میشن ولی هیچ جا رو باز نمیکنن مودم رو هم ریست کردم نشد
کسی نمی تونه یه کاری واسه من کنه
من مودم فایبرهوم دارم مدل an 1020-02t ولی روی ویندوز 7نصب نمیشه
کسی می تونه درایور جدیدش رو گیربیاره
ممنون میشم
رو ویستا هم نصب نمیشه
فقط باید رو اکس پی نصب کنم
سلام
من یک مودم zyxel 660 دارم روی دستور عمل انجام دادم ولی به اینترنت وصل نمیشه
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا Firmware مودم رو عوض کردین؟ من خودم بودم یه بار این کار رو انجام میدادم شاید باگ داره! خواستین مدل دقیق مودم رو بگین تا راهتماییتون کنم.نقل قول:
البته بردن مودم برای تست هم راه خوبیه. چون اگه تو ریختن Firmware مشکلی پی بیاد ( که احتمالش خیییلی کمه) ، گارانتی اذیت میکنه. و چون خود افراد ISP هم نتونستن دلیل قانع کننده ای هست.
Sei_pm عزیز راهتمایی کردن ، 3 نکته هم اینکه:نقل قول:
1- پیشنهاد میکنم تنظیمات TCP/IP رو بذارین رو اتومات و او مودم هم DHCP رو فعال کنید تا خودش به سیستم ها IP بده.
2- واسه وارد شدن به 192.168.1.1 از چه مرورگری استفاده میکنید؟
3- تو منوی استارت و تو کادر RUN عبارت cmd رو تایپ کنید و بعد تو داس عبارت ping 192.168.1.1 رو تایپ کنید و enter کنید و از نتایج یه عکس بذارید ببینیم چی میگه؟
-------------------------------------
1- شما PPPoE تنظیم کردی یا Bridge ؟نقل قول:
2- تنظیمات Security رو واسه شبکه ی Wireless رو چه نوعی گذاشتین؟
3- زمانی که میگین تو لپ تاپ وصل میشه ولی هیچ صفحه ای نمیآد ، یه ping از 192.168.1.1 و یکی هم از یاهو بگیرید (ping) تا ببینیم مشکل از کجاست. روش ping رو تو پاراگراف بالایی گفتم.کد:www.yahoo.com
----------------------------
من هم گشتم و نبود!!!! یه ایمیل بهشون زدم . جواب دادن اطلاع میدم.نقل قول:
-------------------------
سلام ، به فروم خوش اومدین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امیدواریم مطالب فروم واستون مفید واقع بشه و در آینده ای نزدیک شاهد پاسخ های شما به دوستان دیگه باشیم.
1- مدل مودمتون پسوند یا پیشوند نداره؟
2- وقتی مودم به خط تلفن وصله ؛ وضعیت چراغ هاش، یک دقیقه بعد از روشن کردن چیه؟
نقل قول:
سلام.
دوست عزیز شما باید یا linksys wag 160n بگیرین و یا tplink w8960n چون فاصله و موانعتون زیاد هست.
اما باز هم باید تست کنید که ببینید میگیره یا نه ؟
شما بین مکان مودم و سیستمتون فقط دیوار سقف هست و یا اینکه از بیرون و پنجره ها به هم راه دارن
و یا اینکه راه پله و یا چیزی اینهارو به هم وصل میکنه ؟ یکم راجع به مکان و فاصله ها صحبت کنید بهتر
میتونم کمک کنم.
ممنون ازشما
موانع بين مودم و كامپيوتر اين هاست : يه راه پله و يك راهروي 5-10 متري و بعدش هم در اتاقي كه كامپيوتر توش قرار داره كه اون در اتاق بسته هست هميشه. البته و اين دو طبقه بينشون سقف هست. يعني دوبلكس نيست. يك ساختمان چند طبقه هست . يعني قراره از همكف اينترنت رو ببرم به كامپيوتر طبقه اولنقل قول:
متاسفانه خط تلفن هم هم داخل يه اتاقك با ديوار كاذب شيشه اي توي همون طبقه همكف هست كه بيشتر مواقع هم درش بسته هست. نميدونم تاثير داره يا نه
اميدوارم شفاف توضيح داده باشم
راستي بايد كارت شبكه وايرلس هم براي كامپيوتر بالا هم بگيرم درسته؟
با سلام
اگه منظورتون مدلشه zyxel p-660 hw -t1 v3
بعد از وصل چراغ dsl سبز
چراغ لن سبز
چراغ وایرلس هم سبز وهر سه ثابت میشه ولی چراغ اینترنت قرمزه
1- خوب تو طبقه ای که مودم توشه که مشکلی ندارینقل قول:
2- واسه طبقه ی بالا هم ، تو اتاقی که دقیقا بالای محل مودمه و اتاق های اطرافش مشکلی نیست. ولی دور تر رو نمیشه گفت.
3- من خودم الآن 3 ساله Asus-Wl600g دارم که کل خونه رو پوشش داده. گذاشتمش طبقه ی دوم و به راحتی تا پیلوت و حیاط رو هم ساپورت میکنه. ضمن این که تو کوچه ی بالایی هم که دفتر کار یکی از دوستانه ، میتونم با بعضی لپ تاپ ها وصل شم. مابقی سیگنال میره و میآد. ببین اگه قیمتش اومده پایین من تجربه ی خوبی ازش دارم.
خصوصا اینکه آنت خارجی میخوره و اگه روزی خواستی تقویتش کنی ، یه آنتن 30 تومنی ، میتونه برد رو بیشتر کنه. ولی لینک سیس فکر نکنم آنتن بخوره.
3- بله باید برای سیستم هایی که کارت شبکه ی Wireless ندارن مارت بخرید. البته با پایین اومدن قیمت کارت های شبکه ی وایرلس پورتابل (USB Wireless Adopter) تا حدود 25 تومن ، پیشنهاد میکنم از اونها بخرید تا بتونید رو هر دستگاهی که خواستین استفاده اش کنید. البته تو بعضی فروم ها دیدم که کارت های شبکه ی onboard نتایج بهتری داشتن.
------------------------------
-1 از کدوم ISP سرویس دارید؟نقل قول:
2- طبق کدوم راهنما رفتین که میگید جواب نداده؟
3- این راهنمای فارسی پارس آنلاین رو دیدین؟
[HTML]http://help.parsonline.net/adslsupport/zyxel660routeconfig.pps[/HTML]
با سلامنقل قول:
دوست عزیز بعد از اینکه از تنظیمات مطمئن شدید که درست هست مک آدرس رو هم به شرکت بگید کنترل کنه
چون گاهی مواقع مشکل از مک آدرس هم ناشی میشه
موفق باشید.
با سلام
دوست عزیز بعد از اینکه از تنظیمات مطمئن شدید که درست هست مک آدرس رو هم به شرکت بگید کنترل کنه
چون گاهی مواقع مشکل از مک آدرس هم ناشی میشه
موفق باشید.
با سلام
اینترنت از صبا نت هست با راهنما دفترچه خودش
راهنمای پارس انلاین را هم دیدم مشکل اینجاست که دیگه منو تنظیمات مودم نمیاد حالا اگه بخوام ریست کنم باد از پشت مودم ریست کنم یا از جای دیگر
دوست عزیز مک ادرس هم چک شد گفتند مشکل نداره
حالا من موندم و یه مودم 85 هزاری اگه میتونید راهنمایی کنید با تشکر
1- بله ، شما برای ریست کارخونه ای (پاک کردن کامل همه ی اطلاعات از مودم ) باید با یه شی تیز دکمه ی ریز ریست که سمت چپ 4 پورت LAN هستش رو برای 10 ثانیه بگیرید و بعد رها کنید. مودم یه بار خاموش-روشن میشه و همه ی اطلاعاتش پاک میشه.نقل قول:
بهد از این کار مجدد یه بار امتحان کنید.
2- برای اولین تنظیم مودم حتماً باید با کابل به سیستم وصل باشه.
3- ترجیهاً از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید. (شخصا با تنظیم بعضی مودم ها با Firefox مشکل داشتم)
4- ویندوزتون چیه؟ ( این رو بگین میتونیم بر اساس پنجره های ویندوز باهم جلو بریم)
با سلام کسی میدونه بهترین مودم چیه ؟ راستش من یه مودمی میخوام که DC نشه و خوب باشه ...
لطفا یک مودمی معرفی کنین که هیچوقت DC نشه من مودمی دارم بانام TP-Link که مزخرف ترین مودم هست و در هر 2 ثانیه DC میشه ... خواهشا راهنماییم کنین ، ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]