دوستان سقف سنوات برای کارشناسی ورودی 88 چند ترم شده ؟
یعنی چند ترم میشه توی دانشگاه موند و بعد میفرستنت خدمت؟
Printable View
دوستان سقف سنوات برای کارشناسی ورودی 88 چند ترم شده ؟
یعنی چند ترم میشه توی دانشگاه موند و بعد میفرستنت خدمت؟
سلامنقل قول:
به نقل از پیام نورنا
مخابره شده در تاریخ : ۱۵ / خرداد / ۱۳۹۲
محتوای مخفی: برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده نمیکنند سنوات تحصیلی به قرار زیر می باشد:
محتوای مخفی: برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند سنوات تحصیلی به قرار زیر می باشد:
نکته : منظور از کسانی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند ، دانشجویانی مذکری هستند که به خدمت سربازی نرفته اند و فعلا از سربازی به دلیل تحصیل معاف هستند.
نکته 2 : این بخشنامه از تاریخ ابلاغ در کلیه مراکز پیام نور لازم اجرا می باشد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور به نقل از مهر : حسین حسینی در خصوص برگزاری کلاسهای حضوری در دانشگاه پیام نور برای مقطع دکتری با یادآوری ماموریت این دانشگاه در برگزاری کلاسها، گفت: آنچه مسلم است ماموریت دانشگاه پیام نور برای اجرای دوره هایی است که بتواند بر اساس آموزش از راه دور، دانشجو بپذیرد. ورود این دانشگاه به رشته های دارای امکانات، تجهیزات و آزمایشگاه از ابتدا در ماموریت این دانشگاه دیده نشده است.
وی ادامه داد: اگر قرار است دانشگاه پیام نور در این حوزه ورود یابد لازم است الزامات مورد نیاز این رشته ها را فراهم کند و دانشگاه پیام نور هم این رویکرد را ندارد که به سمت رشته های نیازمند امکانات آزمایشگاهی پیش رود.
مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی با بیان اینکه در برخی رشته های دکتری این دانشگاه که تجهیزات آزمایشگاهی لازم است، باید دوره ها به صورت حضوری برگزار شود، اظهار داشت: در گذشته دانشگاه پیام نور مجوزی از هیأت امنای خود برای برگزاری دوره حضوری دکتری دریافت کرده بود و ادامه برگزاری این دوره ها به صورت حضوری نیازمند برگزاری کلاس است.
حسینی تاکید کرد: برگزاری دوره های حضوری دکتری در دانشگاه پیام نور برای کل رشته ها الزامی است و دوره دکتری ایجاب می کند دانشجو در کلاس حضور داشته باشد.
نمونه سوالات امتحانی اخلاق خانواده رو از کجا میتونم دریافت کنم؟(برای کتاب جدید نمونه سوالی هست یا خیر؟ )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 دوره داره ...نقل قول:
این نمونه سوالای فلسفه اخلاق بود که تو سایت اشتباه زده منظور م جمعیت و تنظیم خانواده بود که اسمش عوض شدهنقل قول:
بله متاسفانه تو سایت اشتباه درج شده.نقل قول:
پ ن : از دوستان اگه کسی نمونه سوالی پیدا کرد لطف کنه برای دوستمون بزاره. تشکر
کسی هست دوشنبه امتحان مدار الکتریکی 1 داشته باشه؟
نقل قول:به همین دلیل نمونه سوال وجود نداره همون کتاب رو بخونید کافیهنقل قول:
از نیمسال اول سال تحصیلی ۹۳-۹۲ کلیه دانشجویان موظف به گذراندن درس جدید "دانش خانواده" می باشند. درسی ۲ واحدی که طبق بخشنامه وزارت علوم برای کلیه دانشگاه ها و رشته ها جایگزین درس "جمعیت تنظیم خانواده" شده است.
پس از این ترم این کتاب ارائه شده؟ رفته بودم نمونه سوال بگیرم یه نمونه سوال تابستون92 رو داشت میگفت برای این کتاب جدیده هستنقل قول:
اسم کتاب هم دانش خانواده نیست اخلاق خانوادده مولف :زهرا آیت اللهی
سرفصلاش همون قبلیه هستشنقل قول:
یعنی میفرمایید که نمونه سوالای 2ترم پیش رو میتونم بخونم؟نقل قول:
من این ترم دارم استادم گفت همون قبلیاست سرفصلش...دیگه نمیدونم....بستگی استاددارهنقل قول:
شما متن کتاب رو بخون ( به عنوان مثال فصل 1 ) بعد نمونه سوالارو نگاه بنداز .. مشخص میشه که همونا هستند یا نه.نقل قول:
شما ها پیام نورهستید؟؟؟؟؟؟
الان تو ارومیه داره برف میباره فردا هم امتحان دارم یعنی میشه به دلیل شرایط جوی تعطیلمون کنن :n08: گناه داریم :n02:
دانشجویی که پیام نور ــی نباشد دانشجو نیست :n02:نقل قول:
تاپیک پیام نور ــه دیگه :n09:
ببخشیدحواسم نبود....واقعا گناه داریدک کتاب محوری هستید...نقل قول:
خوش ب حالتون ک برف دارید :(
اینو به شوخی گفتی یا جدی؟!نقل قول:
اگه خیال میکنی خیلی راحته از این خیالا نکن!!
دیگه کشش ندید :n02:نقل قول:
خوب طبیعیه کتاب محور از جزوه محور سخت تره
این دوستمون هم فکر کنم منظورش همین بوده
خیلی راحته؟؟!!!!!!من همچین حرفی زدم؟؟؟گفتم گناه دارید یعنی پوستتون کندی ...نقل قول:
من مگه چی گفتم؟؟؟نقل قول:
بخداقصدجسارت نداشتم...میدونم کتاب سخت تره و حتی بخش حذفی هم ندارید
منم حرف شما رو تایید کردمنقل قول:
اهان مرسی :)نقل قول:
رشته صنایع و نرم افزار اگرکسی هست بگه؟؟و ترم چند؟؟
معرفی به استاد در پیام نور به چه معنیه؟
در صورتیکه دانشجو برای فراغت از تحصیل ، تنها دو درس نظری باقیمانده داشته باشد می تواند آن دو درس را بصورت معرفی به استاد بگذراند.نقل قول:
نقل قول:
تودولتی به این معنیه ک انقد1درس و نگیر اخر بت معرفی به استاد میدن میگن برو هر دانشگاهی ک این درس و ارایه میده با استاد دلخواه پاس کن...( سال اخر)..
نه اگرکمتراز6واحدباشه...وبه صورت غیرحضورینقل قول:
سلام دوستان
من قبلا تو یه دانشگاه دولتی فوق دیپلم گرفتم ولی الان چون شاغلم میخام از کنکور سراسری بیام پیام نور، میتونم درس های عمومی و شاید مشترکی رو که قبلا پاس کردم رو تطبیق بزنم؟
باسپاس
اگرادامه فوق دیپلم و می خواییدبدید خیر امکان معادل سازی نیستنقل قول:
اما از اول اگرمی خوایید شروع کنید بله به شرط هم واحدبودنه درس ها ونمره بالاتر12باشه.. اما بیشتررشته های ازاد.پیام نور.غیرانتفایی بدون کنکورها...
یعنی میان ترم نداره؟ نیازی به حضور در کلاسا نیس؟نقل قول:
خیر ... سوال توسط استاد طرح میشه و خودش هم تصحیح میکنه.نقل قول:
ادم نمیدونه چی بگه
نمره عملی فیزیک بهم داده 7 فیزیک حالا خوبه درس تخصصیم هم نیست
همه کلاسارو رفتم ازمایشارو انجام دادم گزارش کار بردم
چرا اینطوری میکنند؟مریضن؟
فقط به من نمره کم داده
من از 6 نمره میان ترم تئوری 6 کامل گرفتم.ولی اونجا هم به اونایی که 2 یا 3 شده بودن 6 نمره کاملو داده عملی هم بهشون 13-14 داده....
این حق خوری نیست پس چیه؟
اعتراض کردم.ایا امکان داره 10 بده؟
من فیزیک 2 پاس کردم الان گیر فیزیک یکم.....
دلیل خاصی داره که به شما فقط 7 داده؟نقل قول:
نکنه شیطونی کردی تو کلاسش؟:n02:
چیزی ک زیاده استاد عقده یه...نقل قول:
نه مهدی جان کاری به کسی نداشتم داداش.اتفاقا ظاهرا با من از همه بهتر رفتار میکردنقل قول:
نمیدونم چرا اینطوری کرد
ترم پیش فیزیک 2 باهاش داشتم خوب نمره داد البته ترم پیش مجرد بود:n02:این ترم شوهر کرده بود:n02:
نقل قول:
یحتمل شبی که داشت نمرات عملی رو وارد سایت میکرد کمی اعصابش داغون بود :n02:
بهش اطلاع بده یا اعتراض بزن ، شاید تعمدی تو کارش نبوده و سهوا 7 داده :n02:
باشد که رستگار شوی :n16:
یه برنامه نویس هیچ جایه پیسی ورد پیدا نمیشه؟؟؟
بپرس, امروز امتحان برنامه سازی داری؟ من هم دارم. اتفاقا کتاب رو از وقتی خریدم فقط یک بار بازش کردم. ولی کمی بلدم. سئوالت رو بپرس.
چه عجب...خداروشکر.مرسینقل قول:
2تا عکس میذارم.برنامه تقویم و ماشین حساب هستش ما ایرادش چیه نمیدونم..:(
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]