شما مصرف ماهیانت چند گیگه این صورت مال بعد از مصرف اون 6 گیگ سرعت بالاست یا مربوط به اون 6 گیگ سرعت بالاستنقل قول:
Printable View
شما مصرف ماهیانت چند گیگه این صورت مال بعد از مصرف اون 6 گیگ سرعت بالاست یا مربوط به اون 6 گیگ سرعت بالاستنقل قول:
شما چند مدت اسیاتک دارید پینگش چطوره ( ping -t 4.2.2.4 چطوره ؟ یا هر نوع پینگ دیگه ای) قطعی داره چطوره ؟ پشتیبانیش چطوره ؟ اگرم می تونید یگید از کجا دارید؟ البته پیغام خصوصی هم کردمنقل قول:
پینگ در حالت عادی بالای 300، ولی الان 3،4 روزی هست که هم پینگ بالا رفته هم قطعی پیدا کرده و هم سرعت افت داشته، البته الان یکم اوضاع بهتره، من کرجمنقل قول:
پشتیبانیش یکم از isp های دیگه بهتر البته زیادم اش دهن سوزی نیست
تا قبل از این مشکلات من ازش راضی بودم
من حدود 70 تا 80 گیگ مصرف دارم . این سرویس برنزی هست و جایزه نداره سرعت دانلود همیشه 60 تا 75 هستنقل قول:
هزینه هم ماهی 25000 میدم
سلام.
دوستان شما هم توی ساعات رایگان مشکل دارید؟ من از قبل عید دیگه نتونستم توی ساعات رایگان بیشتر از یک گیگ بگیرم (محدود - کیمیا).
یه سوال دیگه هم اینکه سرویس های یک مگ هم در روز سرعتشون بالا بسته میشه؟
:n16:
دوستان جریان این آسیاتک چیه سرعت دانلود و پینگش این چند روزه اینقدر بد شده؟؟؟
شما مطمئنی؟ تو سایت که هستنقل قول:
واسه منم همینطوره پینگش این چند روز بالا رفتهنقل قول:
به نظر من اگر سرویس کیمیا (2 مگ) حجمی ، دانلود شبانه ش رو درست نکنن ، ارزش نداره و ارزش نامحدود ها بیشتره. اگر این چند روز درست نشه سرعت دانلود شبانه ام ، احتمالا سرویس نامحدود می گیرم برای ماه بعد.
در حال حاضر سرویس 2مگ حجمی هیچ فرقی با سرویس 1مگ حجمی نداره، هر دو شبانه 120 بیشتر سرعت نمیدننقل قول:
نه داداش من الان 2 روزه 1 مگ محدود شارژ کردم 90 میده میانگیننقل قول:
512 نامحدود برنزی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه منظورتونه؟!!نقل قول:
2مگ هم بین 100 تا 120 میده
کسی با ریز مصرف الان مشکل داره یا فقط منم؟
ارور 500 Internal server error. میده:n23:
تو این دو سه روزه کلا مشکل داشتهنقل قول:
از تو کوئیک تسک مشکل داره ولی اینجا درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تائیـــــــــــــــــــد میشه !نقل قول:
کلاً سرعت سرویسهای 1 و 2 مگ که شبانه رایگان دارن رو بشدت کم کردن !به نظر من اینکار عمدیه !
سرعت روز وتو ساعات رایگان سرویس256سه ماهه 10گیگ اسیاتک چقدره؟:n13:
دوستان برای تنظیم مودم روی آسیاتکنقل قول:
VPI و VCI چند باید بزارم
مرسی
سلامنقل قول:
0 و 35
سلام بچه ها پینگم چطوره :n16:
عالیه به نظر مننقل قول:
الان یه یه ساعتیه که مدام request timed میده واسه شمام اینجوریه من تو شمالم
سلام
چند ساعتیه سرعت اینترنت به شدت کم شده.من تو شمالم.دلیل خاصی داره؟ممنون
ما هم که همینو گفتیم داشی من شهسوارمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:دائم قطع و وصل میشه دوستان دیگه مشکل ندارند لطفاً اعلام نظر کنندنقل قول:
سلام دوباره
مثل اینکه درست شد.از اذان به بعد به حالت عادی برگشته.حدود 4 ساعتی سرعت در حد دایل اپ بود:n27: .جالب اینجاست که تو تستی که با speed test گوشیم گرفتم (سایت خودش به علت کمی سرعت بالا نمیومد)تو این مدت سرعت اپلود بیشتر از عادی بوده(حدود 100)(عادی من حدود 60-70).
یک بار قطع شد! حدود یک ربع
ok درست شد
دوستان برنزی...
تا حالا کسی به دلیل دانلود زیاد بهش زنگ زدن؟ یکی از دوستام یک مگ داره امروز صبح بهش زنگ زدن گفتن دانلود شما بیشتر از حد مجاز بوده...
قضیه چیه؟ بعضی از کاربرای فروم هستن که خیلی بیشتر دانلود دارن! یا شایدم شانسیه؟
کسی که نامحدود می گیره برای روزی یک میل چک کردن نمی گیره که واسه دانلود می گیرهنقل قول:
چرا سرعتا بعد عید افت کرده؟
واسه من فقط اینجوریه یا مشگل همگانیه؟
بعد snr باید مینیمومو ماکسیمومش رو چند باشه حدودا؟
من سرعتم یک هشتم شده البته این دو روز کمی بهتر شده.نقل قول:
اکثرا مشکل افت سرعت دارننقل قول:
snr از 12 به بالا باشه وضعیت خطتون خوبه، هرچی عدد بیشتر باشه نویز خطتون کمتره
آره واسه منم سرعت دانلود با سرور خارجی از 10 بالاتر نمیاد ولی سرور ایران میره تا 300:n14:نقل قول:
دوستان این اینترانت منظورش دقیقا چی هست؟
سرعت تک کانکشن رو آوردن پایین و به موازاتش سرعت 16 کانکشن هم بسیار پایین امده ! الان سرعتم 2 مگ به حساب میاد نه 4 مگ ولی 10 تا فایل رو باهم بزارید کل پهنا باند رو میگیره سرعت باز کردن صفحاتم که افتضاح شده
حالا اگه جای امید هست که درست شه دوباره شارژ کنیم اگه نه که بیخیال شیم فکر کنم آسیا تک هم جیبشو پر کرده دیگه دلیلی نمیبینه این همه سرعت و پهنا باد در اختیار کاربر بگذاره
روز های عید که آسیاتک شبانه رو محدود کرده بود به کنار ، این 3 - 4 روز اخیر رو نباید به حساب آسیاتک گذاشت چون اینترنت مملکت کلا پوکیده !
ظاهرا دوباره مشکل پیدا کرده
پینگم بالاست
فعلا الان رایتل هم سایتارو خوب باز میکنه هم سرعتش ثابت حتی تک کانکشن
من مخابراتم دارم اونم تعریفی نداره آسیا هم که اینجوری شد
خوب سرعت شبانه هم که شده 70_80
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2