اینم مال من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کسی نبود مشکلی شبیه من داشته باشه؟
روی وی پی ان ، با دایل آپ هیچ مشکلی نیست.روی شرکت های دیگه هم همینطور، اما روی بستر اندیشه سبز ارور 800می ده
کسی این مشکل رو داشته؟
مودم یه چیزه، روتر یه چیز دیگه؛ اینها با هم فرق دارند. اما تقریبا تمامی دستگاه هایی که به عنوان مودم های ADSL در بازار هستند، در واقع یک دستگاه دو کاره هستند؛ یعنی هم مودم هستند، و هم روتر. اگر وایرلس هم باشه، میشه سه کاره: مودم ADSL، روتر، و Wireless Access Point.نقل قول:
یعنی این دو تا که پرسیدم یه چیزه دیگه! آخه یه جا نوشته بود روتر به صرفه تره!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس ADSL خودمون رو باهاش وایرلس میکنیم که با موبایل یا لپ تاپ بتونیم از ADSL استفاده کنیم! درسته؟
حالا ممکنه یک نفر به تناسب نیازش یکی یا همه این قابلیت ها را به صورت جداگانه تهیه کنه؛ یعنی مثلا یک مودم ADSL با قابلیت روتر بگیره، در کنارش یک Wireless Access Point هم بگیره، یا اینکه یک مودم ADSL بگیره، با یک روتر اختصاصی که Wireless Access Point هم هست، و غیره. معمولا افرادی میرند سراغ این مدل ترکیب ها که به قابلیت های خاصی نیاز داشته باشند که در دستگاه های چند کاره موجود نیست. برای کارهای شخصی و خانگی معمولا دستگاه های چند کاره به صرفه تر هستند، و پیکربندی شون هم ساده تره.
پس چیزی که شما بهش نیاز دارید، یک مودم ADSL بی سیم هست؛ که در واقع از طریق سیم تلفن به شبکه اینترنت متصل میشه، و از طریق آنتن هایی که داره، سیگنال دریافتی خودش را تا شعاع مشخصی در فضا پخش میکنه، تا دستگاه های بی سیم موجود در اون فضا (مثل لپ تاپ، موبایل، تبلت، و غیره) بتونند از اون اتصال اینترنت استفاده کنند.
امروز پینگ خوب و منظم بود
128 نامحدود خط4 تفکر
++@@++
قابل توجه دوستان بتلفیلد باز مخصوصا سوسکمار عسل
سرور ایرانی بتلفیلد یه نفر راه انداخته با پینگ 20-80
آدرس ip رو تو قسمت local وارد کنید و وارد سرور بشید
جهت هماهنگی که چه وقت سور بچ هها هستن با من در تماس باشید
آدرس:
94.232.173.231
بشتابید تا مثل قبلی تعطیل نشده :31:
سلام،
آیا واسه کسی تاحالا پیش اومدی که CRM اندیشه واسش باز نشه؟
الان واسه من چندین روزه که باز نمیشه، چند روز دیگه هم باید شارِژ کنم ولی انگار همچین لینکی وجود نداره!
در ضمن میخوام از تمامی دوستان گرامی دعوت کنم که تشریف بیارن به مجموعه کاسپیانا :11:
کد:http://caspiana.ir
خوشحال میشیم همگی شما رو اونجا رو ببینیم.
ساعت 2 بامداد. شاتل 128 محدود خط 5! :41:
جریان چیه امشب؟ خبریه؟
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
تو یاهو هماهنگ کن بام با هم بریم. به بروبکس جوخه گفتی سرجوخه ی عزیز؟ :31:نقل قول:
تست شد کار می کنهنقل قول:
مشکلی نداره
چیز پی ان یا پراکسی و از این چیزا نداشته باشی رو سیستمت
نه دوست عزیز، بحث ازین چیزا جدی تره! هیچ جوره باز نمیشه!نقل قول:
امروز اندیشه بعد از نهار همش داره اذیت میکنه ؟ برای شما چی ؟ تائید میکنید ؟!!
سلام بر دوستان عزیز همشهری
من امروز 3 روزی که اندیشه واسم فعال کرده تموم میشه(این 3 روز 5 گیگ دان کردم:8:(نامحدود 128 که بودم این 3 روزم نامحدود بود نه 300 مگ!!!!!ترفند خوبیه نه؟!!!:31:پیشنهاد میکنم روز آخر اندیشه تغییر سرعت بدین به 256 نامحدود و 3 روز یسره 12 گیگ با هزینه کم دانلود کنین!!!!!!!!!!:27:)
احتمال زیاد اواخر تابستونم کوچ میکنم شاتل پیش سوسمار عسل جون
فعلا بای
من رفتم فومن شهر خودم!
دوباره پینگها رفته بالانقل قول:
مال من هم 300 تا زیاد شده:41::41:
راستی پینگ منم زیاد شدهنقل قول:
مث ایرانسل شده!
ولی دیگه تمومه
بیخیال اینترنت! کشت منو.از زندگی انداخت منو
اندیشه کلا داره اذیت میکنه به خصوص تو تابستون! :2:نقل قول:
این 48 ساعت اخیر هم شدت گرفته! :2:
توی پشتیبانی سایت هم سوال پرسیدم ولی بی جواب گذاشتن و روی حالت پایان! (یعنی بررسی کردن مثلا!) :13:
اندیشه که کامل ترکید.
باید کوچ کنم پارس وی خیلی سرویس هاش خوب شده.
جند تا از بچه ها دارن خودم هم تست کردم خوب بود.
128 8 گیگ 24 .
سرعت دانلود هم بالای 100 است.
با تشکر.
هادی
امروز بازم اندیشه الان داره اذیت میکنه کلافه شدیم از دستش هر روز بازی داره در میاره
این اندیشه چرا اینقدر سرعت گند شده
قطعی هم زیاد داره یعنی سند و رسیو نداره الکی وصله
راستی پارس وی هم مثل اندیشه اینطوری مثلا سرعت 128 میده مثل سرعت 1 میگه دانلودش؟ تشویقی داره؟
سلام بچه ها شما الان هم مثل من مشکل باز شدن صفحات را دارید ؟
باز نمیشه ؟ مشکل کش هستش ؟
ولی چیز پی ان میزنم باز میشن ؟
سلام
امروز واسه تمدید رفتم اندیشه بگذریم که با توپ پر رفتم که دق و دلی این یکماه رو سرشون خالی کنم ولی با اطمینان گفتن که مشکلات برطرف شده و اندیشه به روزگار اوجش برگشته البته باورش سخت بود ولی الان که اینو براتون مینویسم در حال لذت بردن از پینگ و سرعت عالی هستم!
تا ببینیم این تا کی ادامه پیدا میکنه.
احتمالا جک گفته دور هم خوش باشید :10:نقل قول:
خوب بود یه تست هم میزاشتی
دیگه اندیشه شورش دراورده هی قطعی داره
خوشم میاد جک خوب میگن.
برمیگشتی میگفتی شما روزه ندارین که دروغ به این بزرگی میگین؟:18:
با تشکر.
هادی
نقل قول:
بی انصافیه اگه بگیم نسبت به 3 هفته گذشته تغییری نکرده
بهتر شده , من که اوضاع بسیار رقت بار بود ولی الان خوبه
نقل قول:
:31:
باعث انبساط خاطر شدی عزیز
پینگ 500 رو میگی اوضاع خوب؟ :13:
پس قبلا 1000 بود واسه تو
روزهای اوج یعنی پینگ 4.2.2.2 زیر 170 منظم و بدون تایم اوت :27:
نقل قول:
خواهش میکنم , خوشحالم که تونستم در این اوضاع و احوال لبخندی هرچند کمرنگ روی لبانتون بنشونم.
انشاا... پینگ هم بشه زیر 100 یه حال اساسی رو گیم سرورهای دنیا ببریم.
:7:
ADSL تبریز هم بدجور قاط زده
چند روزه که پینگها رفته بالا با 4.2.2.4 الان برای من 490 شده
این اندیشه همش قطع میشه
زنگ زدم پشتیبانیه اندیشه میگه مشکل از روت قزوینه :|
اندیشه , ساعت 12:26
داریم به خواسته های فوا نزدیک میشیم
ماکه از خدامونه اینطوری باشه،مردیم اینقدر از سرورهای بازی انداختنومن بیرون بخاطر پینگنقل قول:
ولی مشکل اندیشه عدم پایداری هست وگرنه نیم ساعت خوب میشه بعد یهو خراب میشه:46:
درضمن این پینگ 120 شما خیلی جابه توجه ه! کدوم خط هستی شما؟
امروز پینگ 200 هست !:21:
خط4 تفکر سبز
درسته الان دوباره خراب شدنقل قول:
خط 3 , 256 محدود
اصلاح میکنم , درست شد
شما امروز قطعی نداشتین تو اندیشه ؟
اندیشه دیشب از ساعت یک شب 256 دارم 135 دانلود داشتم پینگم هم 110 هستش تا 108
الان هم اینجوری شده یعنی عالی خدا کنه همیجوری بمونه .
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
بچه ها اندیشه فکر کنم بد جور قاطی کرده داره حال اساسی میده ؟ من 256 دارم .
ولی دیشب ناخوداگاه سرعتم از یک شب 135 شد ثابت تا 8 صبح
الانم گذاشتم دانلود اینجوری شده سرعت ؟ خدا کنه همینجوری بمونه . پینگ هم 110
دوستان عزیز من از ask استفاده می کنم الان چند روزه بد جوری سرعت خراب شده جالب اینجاست سایت های ایرانی را باز می کنه
ولی دامنه خارج رو باز نمی کنه .می خواستم بدونم کسه دیگه هم این مشکل رو داره؟
نقل قول:
شاتل 128 محدود خط 5
بله دقیقا حق با شماست منم این مشکل را اکثرا دارم . فکر کنم کم کم به اینترنت ملی داریم نزدیک میشیم :13:
نقل قول:
اندیشه سبز در این روزگار...
- سرعت افتضاح
- پینگ مسخره
- قطع و وصل های متعدد روزانه
- موش آزمایشگاهی مخابرات برای تست راهکارهای مختلف مقابله با گوگل!
جی میل که مدت ها ست یک روز در میان کار میکنه. اون موقعی هم که کار میکنه، برای باز کردن یک ایمیل باید همیشه معطلی بکشی. گوگل تاک هم مدتی میشه که برای مشترکین اندیشه حرام شده؛ یا کانکت نمیشه، یا اینکه مرتبا قطع و وصل میشه. جدیدا جستجوی گوگل هم مورد عنایت قرار گرفته، جستجوهای انجام شده با گوگل با تاخیرهای غیر معمول انجام میشند، در حالی که همون جستجوها با بینگ یا یاهو بلافاصله انجام میشند. البته همه اینها در صورتی هست که از V پی N استفاده نکرده باشید. اگر استفاده کنید، همه چیز نرمال هست. به نظر میرسه برای فراری دادن مردم از اطراف سرویس های گوگل، و اعمال نظارت گسترده تر بر این سرویس ها، اندیشه سبز خزر تبدیل شده به موش آزمایشگاهی مخابرات و سازمان های ذیربط.
الان که دارم این پست رو ارسال میکنم، سرعت باز کردن صفحات مختلف بسیار پایین هست؛ گوگل تاک کانکت نمیشه؛ جستجوی یک عبارت ساده در گوگل حدود 30 ثانیه زمان میبره، در حالی که جستجوی همون عبارت در بینگ فقط به 3 ثانیه زمان نیاز داره! اما در صورت اتصال با V پی N، همه چیز به حالت عادی بر میگرده؛ البته به جز سرعت پایین و پینگ بالا و قطع و وصل های گاه و بیگاه که ربطی به گوگل ندارند، و مرض عمومی این روزهای اندیشه سبز هست.
هر بار که کارد به استخوان میرسه و آدم میخواد سرویس اش را قطع کنه و از جای دیگه سرویس بگیره، یکدفعه برای چند روز همه چیز خوب میشه، و قول میدند که مشکل برطرف شده، اما تا تمدید میکنی، دوباره مشکلات شروع میشه. فعلا که باید بالاجبار تا یک ماه دیگه هم صبر کرد!
بسم ا... الرحمن الرحیم
این چکیده مطالبی هست که امروز بعد از یه مکالمه حدود 20 دقیقه ای با یکی از مسوولان ارشد فنی در شرکت اندیشه سبز خزر نصیبم شد :
- اشکال سی-آر-سی در فیبر ارتباطی رشت-قزوین-تهران (در حال بررسی و کشف عیب و ایراد)
- اشکال در سیستم فیلترینگ شمالغرب کشور
- کمبود پهنای باند دیتای استان در شهرستانها (قابل توجه اهالی محترم لاهیجان-انزلی و ...)
- کمبود پهنای باند اینترنت در کل کشور (خرابی 3 گذرگاه اینترنت ایران در حال حاضر)
* سووال: چرا تهران همچین اوضاعی نداره؟؟
*جواب: تهران همه سرویس دهنده ها از شرکت زیرساخت مستقیما پهنای باند میگیرن و چون مشتری زیرساخت هستن , زیر ساخت هم بهشون توجه خاصی مبذول میکنه. در شهرستانها 99% مشتری مخابرات همون استان هستن و چون پول مستقیم به جیب زیرساخت نمیره به اونها توجه خاص به صورت معکوس وارد میشه.
*سووال: زیر ساخت کیه ؟
*جواب: متولی (صاحب) اصلی اینترنت در ایران
*سووال: توجه خاص یعنی چی ؟
*جواب: یعنی کباب رو میدن به اونا بخورن , نون خشکه و آب یخ و ما بخوریم!
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
- راه اندازی فیبر ارتباطی رشت-تبریز-تهران (بانی خیر بهبود نسبی در 3 روز گذشته)
پیشنهاد من بهشون این بود , برگزاری یک نشست عمومی با حضور مسوولان شرکت و مشتریان برای شفاف سازی وضعیت موجود و رفع این همه بدبینی و عدم اطمینانی که این روزها به اوج خودش رسیده.
اوضاع شبکه واسه من تو 2-3 روز گذشته افتضاح بوده :19:
256 نامحدود دارم از اندیشه، خط 2
یه سری سایت ها باز میشن، یه سری دیگه نه، الا با ------. از جمله همین فروم p30
چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم، هر دفعه یه چیزی میگن
دیگه کلافه شدم
دوستان یه گزارشی بدین اوضاع شما چطوره؟
امروز زنگ زدم شاتل همون لحظه گفتن كه الان سرويستون وصل شده ..
از شاتل سرويس گرفتم 64 نامحدود!!
2 تا مودم دارم خونه -وايرلس و يكي هم معمولي ..وايرلس رو خود شاتل كانفيگ كرد ه و امروز خيلي قطع و وصل ميشد !!! يعني به طور متوسط هر 20 دقيقه تا 30 دقيقه چراغ اينترنت روي مودم وايرلس خاموش ميشد يهو واسه خودش دوباره وصل ميشد !!! پينگ هم خيلي بالا بود ! در صورتيكه اين سرور ايران هستش و روي انديشه پينگش پايين بود ولي تايم اوت زيادي داشت :
ping eurocam-ir.ath.cx -t
ميخواستم بپرسم واسه شما شاتل داران هم همينطوري هستش ؟؟؟ قطع و وصل زياد شاتل و پينگ نامناسب ؟؟
روي هر 2 مودم تست كردم همينطوريه !
امروز اولين روز كانكت شدن بود از شاتل سرويس 64 نامحدود...قطع و وصلي زياد و پينگ نامناسب ! بعضي موقع خوب ميشد بعضي موقع افتضاح و اكثرا خيلي بد بود!
لطفا راهنمايي كنين ..
تشكر:11:
نقل قول:
چه اطلاعات دقیقی فکر نکنم هیچ شرکتی اینطوری به مشتریاش اطلاعات بده ها
چه خبره نکنه ...............
خب یهو بیا خودتو معرفی کن بگو ....... و از طرف مدیران ارشد شرکت ....... دارم صحبت می کنم اینطوری آدم خیالش راحت می شه می گه .......... دستپاچه شدن مشتریاشون بپرن :31:
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
نقل قول:
این پینگ من رو این سرور شما احتمالا یه مشکلی داری
با پشتیبانی شرکت تماس بگیر مشکلتو حل می کنن
من قبلا هم در پست های قبلی گفتم؛ شرکت اندیشه سبز باید به جای ارسال شایعات، رسما مشکلات رو مطرح کنه؛ اگر مشکل از لینک مخابرات هست، دیگه چه دلیلی داره که نخوان این رو رسما اعلام کنند؟ مسئله اینها اینه که نه میخوان مسولیت مشکل مربوطه رو بر عهده بگیرند، و نه میخوان مسئله رو شفاف بیان کنند. این خیلی کار مسخره ایی هست. مشترکین طرف حسابشون مخابرات و زیر ساخت نیست، بلکه شرکت اندیشه سبز هست. شرکت اندیشه سبز هم باید مسئولیت این مشکلات را بر گردن بگیره، یا اگر واقعا از حوزه اختیاراتش خارج هست، شفاف و روشن به مشترکینش اطلاع بده، نه اینکه موش و گربه بازی در بیاره.نقل قول:
پیشنهاد من بهشون این بود , برگزاری یک نشست عمومی با حضور مسوولان شرکت و مشتریان برای شفاف سازی وضعیت موجود و رفع این همه بدبینی و عدم اطمینانی که این روزها به اوج خودش رسیده.
در ضمن، این کمبود پهنای باند و مشکلات فیلترینگ، فقط برای اندیشه هست؟ چرا دیگران اینقدر مشکلات عجیب و غریب در این چند روز ندارند؟! اونا از مریخ سرویس میگیرند؟!