e hossein namard to ham? :(
are sneijder khoobe :D
e hossein namard to ham? :(
are sneijder khoobe :D
ارتاس هنوز هم تریبال بازی میکنی پس تو هم بن شدی مصطفی هم بن شدش نمی دونستم رئالی هستی
چه تاپیک فعال شده :27:
داوید ویا در 12 دقیقه، هتریک کرد
خداییش داری؟!
تو بازی اسپانیا - آذربایجان، که اسپانیا برد، ویا تونست در عرض 12 دقیقه، سه تا گل بزنه و هتریک کنه!
حالا شما نرین دنبال این بازیکن! حالا شما سر چند دلار هی چونه بزنین و از دستش بدین!
اشنایدر خیلی معمولی بازی میکنه!نقل قول:
بدرد کپا ده ری میخوره!
یه ضربه آزاد خوب میزد، که اونم الان کاکا هست!
نه دیگه : دینقل قول:
ارتاس هنوز هم تریبال بازی میکنی پس تو هم بن شدی مصطفی هم بن شدش نمی دونستم رئالی هستی
پس با این حساب رونالدو که بیاد کاکا هم بدرد نمیخوره : دینقل قول:
یه ضربه آزاد خوب میزد، که اونم الان کاکا هست!
اشنايدر كه قبل از مصدوميتش خوب بود ولي بعدش خراب شد
همون بهتر كه بره
اما من دوست ندارم روبنرو بفروشن
از سبك بازش خيلي خوشم مياد
شماره 14 مال کیه الان تو رئال ؟ هیگواین ؟
8 گاگو یا گوتی ؟ اونیکیشون چنده ؟
چه خبره اينجا تا اخر هفته مي رسيم به صفحه 2000 :دي
شدیم اسپـــــــــــمکده ! نصیحت میکنین همدیگه رو شماره رد و بدل میکنین بازیکن میخرین میفروشین ! بقالی شده !
مشکلت چیه هر چی بخوای تو دست و بالم هستا تعارف نکنی بازیکن تو بازار سیاه هم هست
من میگم چرا بکهام و کارلوس رو نیاریم رئال شوت زن می خواد روبن خوب شوت میزنه هونتلار هم خوبه گل زیاد زدش
تاييد ميشهنقل قول:
كاكا: ميخواهم به برتری بارسلونا پايان دهم
به گزارش RmadridFC: كاكا مهاجم تيم ملي فوتبال برزيل، بعد از امضاي قرارداد عضويت با باشگاه رئال مادريد با بيان اين كه ميخواهد به سلطه بارسلونا بر رقابتهاي ليگ اسپانيا خاتمه دهد، قلب هواداران رئال را ربود.
ستاره سابق ميلان اظهارداشت قصد دارد با كمك به رئالي ها، در مدت شش سالي كه در سانتياگوبرنابو خواهد بود، تاريخ ساز شود و عضو موثري در تحقق برنامههاي جديد باشگاه باشد.
به گزارش روزنامه آاس، فلورنتينو پرز رييس باشگاه رئال قبلا اعلام كرده كه كاكا تنها ستاره بزرگ و مشهور رئال نخواهد بود و به زودي تعداد ديگري از بازيكنان صاحب نام به او ملحق خواهند شد.
كاكا كه از اين همه بلندپروازي به وجد آمده، به آس گفت:"اميدوارم بتوانم با كمك خود، به سلطه باشگاه بارسلونا خاتمه داده و از رئال مادريد تيمي بسازيم كه همه قهرمانيها را درو ميكند."
وي افزود:"من قراردادي شش ساله امضا كرده و اميدوارم همراه با رئال، برگ تازهاي به تاريخ اين باشگاه بيفزاييم."
به اعتقاد كاكا رئال يكي از بهترين و بزرگترین باشگاههاي جهان است و برنامههايي دارد كه به او امكان ميدهد در كنار برخي از بهترين بازيكنان قرار گيرد و اين يكي از دلايلي است كه رئال را انتخاب كرده است.
وي تصريح كرد: در گذشته نيز امكان پيوستن به رئال را داشته، اما به خاطر سرمربي ميلان، اين پيشنهاد را نپذيرفته بود ولي الان شرايط فرق كرده است.
"آنجلوتي مرا ميخواست و به من اعتماد داشت."
به اعتقاد كاكا، باشگاه ميلان با وجود از دست دادن يك بازيكن و سرمربي، مي تواند خود را بازسازي كرده و در فصل آينده براي قهرماني بجنگد.
وي گفت:"ميلان با حضور لئوناردو از شانس قهرماني برخوردار است. مطمئن هستم بازيكنان بزرگي به اين تيم ملحق خواهند شد و بدون من هم، موفقيتهاي مهمي كسب ميكنند."
کاکا :X:X:X:X: دی
میگم به یه چیزی دقت کردین؟
رئال همیشه بازیکنای کلیدیش شماره پیرهنشون اوله؟
رائول 7
کاکا 5
زیدان 5
رونالدو 11
نیستلروی 17
بکهام 23
کاسیاس 1
و ....
1 اول نیست بی سواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم با توجه به اینکه رودی میخواد بره رونالدو که بیاد 17 رو میدن بهش ؟ بعد ویا چی پس ؟ بدبخت بیچاره باید 27 بپوشه : دی
ویرایش : با اندکی تفکر فهمیدم اشنایدر و روبن و فن در فارت که دارن میرن پس 10 رو میده به ویا 11رو میده به ریبری و 23 رو هم به سیلوا : دی
عشق است کاکا . دمش گرم بابا . خیلی باحاله . خوب می توپه به شانسلونا .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها میگن رونالدو پاش رو می خواد جراحی کنه یک ادم مصدوم رو تو پاچمون کردن
فلورنتینو پرس اعلام کرد دیگر تلاشی برای به خدمت گرفتن ژابی آلونسو ستاره لیورپول انجام نخواهد داد...
سایت گل : فلورنتینو پرس بعد از اینکه کاکا ستاره برزیلی و اسبق میلان را با قراردادی 6 ساله به خدمت گرفت در گفتگو با Telemadrid در مورد خریدهای آینده اش می گوید.
پرس اعلا کرد رئال در مهلت نقل و انتقالات حداقل 6 بازیکن دیگر به خدمت خواهد گرفت.او همچنین گفت تلاش ما برای جذب ژابی آلونسو ملی پوش اسپانیایی لیورپول بی فایده بوده است."ژابی بازیکن فوق العاده ای است و در تیم بزرگی هم بازی می کند.اما تا کنون هیچ خبری مبنی بر تمایل مسئولان لیورپول در مورد فروش او در مهلت نقل و انتقالات نشنیده ام.سرمربی لیورپول روی او حساب ویژه ای باز کرده و نمی خواهد او را از دست دهد.طبیعی است چرا که او بازیکن بزرگی است و پیدا کردن جایگزین او کار آسانی نیست."
پرس بعد از اینکه ریاست باشگاه رئال را به عهده گرفت اعلام کرد حداقل 9 بازیکن در این تیم مازاد بر نیاز باشگاه هستند و باید این تیم را ترک کنند.میانگین سنی بازیکنان رئال هم اکنون 28 سال است و پرس می خواهد این میانگین را به سال 25 کاهش دهد.
سران باشگاه مادریدی هنوز تصمیم نگرفته اند که کدام بازیکنانشان را به فروش برسانند و آرین روبن هنوز در لیست انتظار است.
سایت گل- آرین روبن هنوز نمی داند که فصل بعد را در رئال خواهد ماند یا نه و پدر و مدیر برنامه های او در این هفته با سران باشگاه مادریدی دیدار خواهند کرد تا در این رابطه با مسئولان باشگاه مذاکره کنند.
این طور به نظر می رسید که فلورنتینو پرس برای پیشبرد برنامه های جنجالی و تهیه وجه لازم برای انجام خریدهای مورد نظرش، قصد فروش این ستاره هلندی را دارد ولی پیشنهادی برای خرید این بازیکن به دفتر برنابئو نیامده است. در صورتی که تیمی برای به خدمت گرفتن روبن وارد عمل شود، ممکن است اوضاع کاملا تغییر کند ولی پدر روبن که مدیر برنامه های او نیز هست در صحبتهایی اعلام کرده که او در حال حاضر از حضورش در مادرید راضی است.
هنس، پدر روبن در این رابطه گفته:« من با خورخه بالدانو و میگل پاردسا دیدار کردم تا در مورد آینده پسرم با آنها صحبت کنم و آنها به من گفتند که هیچ پیشنهادی برای آرین روبن وجود ندارد. آرین می خواهد در رئال بماند و به فروش رساندن او نیز می تواند کار سختی باشد، چرا که تیم مادریدی برای به خدمت گرفتن او 36 میلیون یورو به چلسی پرداخته بود.»
پدر روبن در ادامه در مورد اینکه آیا پسرش قطعا در برنامه های پیگرینی جایی خواهد داشت یا خیر، پاسخ دقیقی نداشت و گفت:« من نمی توانم در این رابطه واکنشی نشان دهم ولی می توانم بگویم که کادر فنی تیم نیز از آرین راضی هستند.»
خبر عدم جذب آلنسو خیلی بد بود!
فکر کنم پرز بهونه داره میاره، چون الان لیورپول مشکل مالی داره و خیلی راحت بازیکناش رو میفروشه!!!
به نظر ميرسد دوران رودفان نيستلروي در رئال مادريد به پايان رسيده باشد.
اين مهاجم 33 سالهي هلندي كه فصل پيش به دليل آسيب ديدگي شديد زانو تقريبا تمام فصل را از دست داد، اين روزها بدست فراموشي سپرده شده است.
او اگرچه با رئال مادريد تا سال 2010 قرارداد دارد، اما به نظر ميرسد از سانتياگو برنابئو رفتني باشد.
رسانههاي انگليسي از تاتنهام به عنوان يكي از علاقهمندان به خدمت گرفتن بازيكن سالهاي پيش تيم ملي هلند خبر ميدهند.
به نوشتهي روزنامهي انگليسي ديلي ميل لندنيها قصد دارند با پرداخت دو ميليون يورو به رئال مادريد و دستمزد هفتگي 70 هزار پوند نيستلروي به وايت هارت لين ببرند.
هري ردنپ مربي تاتنهام در اين فاصله دنيل لوي رييس باشگاه تاتنهام را قانع كرده است كه نيستلروي را با توجه به آسيب ديدگي مهاجمان تاتنهام به خدمت بگيرد.
نه کسری جان متاسفانه اینطور که تو میگی نیستنقل قول:
پرز تلاشش رو کرد
ولی لیورپولیها از 40 میلیون پایین نیومدن ولی پرز باید نشون بده قاطعه اگه شل میکرد بقیه تیمها هم واسمون شاخ میشدن و قیمتها رو میبردن بالا
گفت 23 یعنی 23 نه 24 حالا میخوای بفروشی بسم الله وگرنه بازیکن خوب زیاده
در ثانی آلونسو اصلا و ابدا 40 میلیون نمی ارزه
همون بهتر پولمون حروم نشد.
پرس: سقف متحرك برنابئو تا پايان ماه نصب ميشود
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، فلورنتينو پرس تصريح كرد: سانتياگو برنابئو دژ محكم رئال مادريد است و تاريخ آن به اندازه برخي از قديمي ترين موزه هاي ما قدمت دارد.
وي افزود: برنابئو بايد سقف كاذب و متحرك داشته باشد كه در هنگام بارندگي به چمن ورزشگاه آسيب نرسيده و مردم نيز راحت تر بازي را تماشا كنند.
پرس براي سفارش و نصب اين سقف متحرك كه شبيه به سقف ورزشگاه نيو ويمبلي لندن است مبلغ 2 ميليون يورو اختصاص داده است.
---------
علت اصلي عجله پرس مشخص شد
43 ميليون يورو سود حاصل خريد كاكا
خبرگزاري فارس: منابع نزديك به باشگاه رئال مادريد اعلام كردند فلورنتينو پرس همزمان با خريد كاكا 43 ميليون يورو سود كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون، باشگاه رئال مادريد براي خريد كاكا 65 ميليون يورو پرداخته كه تنها به واسطه داشتن كاكا اين رقم نجومي توجيه مي شود اما جالب اينجا است در حالي كه فصل جديد آغاز نشده رئال مادريد 43 ميليون يورو سود كرده است.
اين سود عجيب در همان روزي به خزانه رئال مادريد واريز شده كه كاكا قرارداد خود را با اين تيم منعقد كرد.
كمپاني آديداس به خاطر اين لطف پرس مبلغ لازم براي حمايت مالي از رئال مادريد را يك و نيم برابر كرده است و شبكه تلويزيوني TVe براي آنكه بتواند اولين كنفرانس خبري كاكا در اسپانيا را به صورت اختصاصي پوشش خبري دهد و تا پايان فصل در تمام نشست هاي خبري كنترل كننده تجهيزات صوتي و تصويري باشد مبلغ 500 هزار يورو به رئال مادريد داده است.
يك شركت ژاپني براي آنكه كاكا با اجازه رئال مادريد در يك كليپ تبليغاتي شركت كند قسمتي از سهام خود را با تخفيفي بي سابقه در بورس توكيو به رئال مادريد فروخته است.
اينها تنها بخشي از پول هايي است كه به رئال مادريد تحويل داده شده است.
============================================
زنده بااااااااااااااد پرز
حقشه ! پر رو شده !نقل قول:
اره تغریبا زیاد بن شده ولی کوتاهع مدت بوده همشون !!: دي
كارلوس: كاكا در رئال مادريد تاريخساز ميشود
خبرگزاري فارس: بازيكن برزيلي تيم فوتبال فنرباغچه گفت: كاكا به زودي در رئال مادريد تاريخ ساز خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، روبرتو كارلوس اظهار داشت: وقتي بحث انتقال كاكا از آ.ث ميلان ايتاليا به رئالمادريد پيش آمد، با او تلفني حرف زدم و راهنمايي كردم. به او گفتم با رفتن به رئال، تبديل به بازيكن بزرگتري خواهد شد.
وي افزود: به كاكا گفتم بازيكن شاخصي در سطح جهاني است و به سرعت مي تواند خودش را با شرايط و وضعيت مادريد، منطبق كند.
كارلوس ادامه داد: مطمئن هستم او به زودي به يكي از بازيكنان بزرگ در تاريخ باشگاه رئال مادريد مثل زينالدين زيدان، رائول، فيگو، رونالدو يا ديگر ستارگان تبديل خواهد شد.
اين بازيكن عنوان كرد: كاكا بازيكني است كه در هر مسابقه، بر اساس استعداد و توانش مي درخشد. شك ندارم، موفقيت عظيمي در انتظار او در مادريد است.
روبرتو كارلوس كه از سال 2007 در تيم فنرباغچه تركيه بازي مي كند، از سال 1996 تا 2007 در تيم رئال مادريد اسپانيا بازي كرد.
كاكا در ابتداي هفته جاري از ميلان جدا شد و در ازاي 65 ميليون يورو به رئالمادريد ملحق شد.
روبن در حد نیمکت نیست ! سطحش بالاتره !نقل قول:
ایول پرز ! هنوز نیومده کاکارو ازش کار کشید ! :دي
پس ما تا الان کاکا رو 20 میلیون خریدیم !!: دي
سلام بر همه رئالی های عزیز
میبینم که پرز غوغا کرده
کاکا که اومد
ریبری و ویا هم که انشالله میاد
دمش گرم
چشمان مادرید حالا به رونالدو
سران رئال مادرید پس از خرید کاکا، حالا قصد خرید کریس رونالدو را دارند.
سران رئال مادرید چندسالی است که به دنبال خرید کریستیانو رونالدو از منچستر یونایتد هستند و علاقه زیادی به جذب این مهاجم پرتقالی دارند. البته ممکن است با قیمت بالای رونالدو و خرجی که برای خرید کاکا از میلان کردند، مقداری در پول به مشکل برخورند.
پرز قدرت و استعداد مثال زدنی در جذب بازیکنان بزرگ دارد و این را در دوره اول ریاستش با خرید امثال، لوییس فیگو، زیدان، بکهام، رونالدو و اوون نشان داده است. این قدرت به هواداران مادریدی این امید را می دهد که رونالدو را هم در تیم خود و با لبسا معروف رئال مادرید ببینند.
البته پرز می داند که خرید تمام ستاره های لیستش کار مشکلی است و قصد هم ندارد اشتباه خرج کند و اینکه رابطه ای را با باشگاه حریف بر هم زند. به همین دلیل وی تصمیم دارد ابتدا به سران منچستر مذاکره و سپس به سراغ خود رونالدو برود.
فلورنتینو پرز در مصاحبه با شبکه Sky Sport 24 گفت: "ما همیشه به خرید بازیکنان بزرگ فکر می کنیم. کریستیانو رونالدو و زلاتان ابراهیموویچ هم جزو همین بازیکنان هستند. ما دوست داریم که این بازیکنان را به رئال مادرید بیاوریم، ولی خرید همه آنها برایمان مشکل است و نمی شود مه آنها را در یک تیم برای یک فصل جای داد. ما اول به سرغ منچستر یونایتد برای خرید رونالدو می رویم و سعی می کنیم با منچستر یونایتد مذاکرات خوبی داشته باشیم، چرا که قبل از هرچیز برای ما روابط بین دوباشگاه مهم است."
===========================================
رقابتی جدید
کاکا به دنبال این است تا در رئال مادرید تاریخ سازی کند.
ستاره برزیلی آ.ث میلان با انتقالش به رئال مادرید توانست جدول رکورد نقل و انتقالات را دچار جابجایی کند و در رده دوم این لیست با انتقال 68 ملیون یوروییش به رئال مادرید جای بگیرد.
کاکا قبل از اینکه تصمیم قطعیش را بگیرد با چند تن از بازیکنان تیم ملی برزیل که سابقه حضور در رئال مادرید را داشتند مشورت کرده بود. وی حتی از دیوید بکهام هم که اخیرا در میلان توپ میزد درباره رئال مادرید و فضای آن سوال کرده بود.
کاکا 27 ساله که قراردادی 6 ساله با رئال مادرید به امضا رسانده است، امکان تمدید دوباره قراردادش در 6 ساله آینده و حتی بازنشتگی در رئال مادرید را رد نکرد.
وی در کنفرانس خبری دیشب که رسما پیوستنش به رئال مادرید را اعلام کرد چنین گفت: "من فقط با چند تن از همی تیمهایم که سابقه بازی در رئال مادرید را داشتند صحبت کرده بودم. اخیرا هم که دیوید بکهام را به عنوان هم تیمی در میلان داشتم و وی کمک زیادی برای شناختن رئال مادرید کرد. وی به من گفت که رئال مادرید باشگاه فوق العاده ایست و بازی کردن در این باشگاه تجربه ای بزرگ است. برای من این یک رقابت جدید و جذاب است. من 27 سال دارم و هنوز جای زیادی برای پیشرفت و بازی در سطح اول اروپا دارم. می توانم رئال مادرید بهترین دورانم را سپری کنم."
وی همچنین افزود: "در رئال مادرید تنها به دنبال یک دوران موفق با جامهای متفاوت فکر می کنم و چی کسی می داند شاید در پایان قرارداد 6 ساله ام و در 33 سالگی، قراردادم را دوباره به مدت دو سال تمدید کنم و فوتبالم را در رئال مادرید تمام کنم."
========================================
رقابتی جدید مابین مادرید و لندن
سران دوباشگاه رئال مادرید و چلسی، به دنبال خرید داوید ویا از والنسیا هستند.
آبی های چلسی 38 میلیون پوند و رئال مادرید 24میلیون پوند به علاوه آلوارو نگردو را برای این این مهاجم به والنسیا پیشنهاد داده اند.
مدیر ورزشی چلسی، فرانک آرنسن و خورخه والدانو از رئال مادرید هم اکنون در والنسیا هستند تا با سران والنسیا و همچنین وکیل داوید ویا، خوزه لوییس تامارگو مذاکره کنند.
قرار است ویا تا آخر این هفته تصمیم خود را اعلام کند که به چلسی می رود یا رئال مادرید یا حتی در والنسیا بماند. ولی وکیل وی که قبلا اعلام کرده بود، ویا قصد ندارد سرزمین مادریش و اسپانیا را ترک کند، رفتن وی به چلسی کمی کمرنگ می شود و احتمال پیوستنش به مادرید پررنگ تر.
تامارگو در مصاحبه با The Sun گفت: "ملاک برای ما اصلا پول نیست و ویا هیچ وقت والنسیا را به خاطر پول ترک نمی کند. وی بیشتر دوست دارد در جایی باشد که بتواند افتخارات متعدد را کسب کند."
دو باشگاه چلسی و رئال مادرید هنوز متنی درباره این خبر به چاپ نرسانده اند.
بچها از همین الان بهتون میگم
ببینید کی گفتم
کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن جهان رو از همین الان جزو رئالیها حساب کنید
بچهای عزیز همین الان بهتون میگم
ببینید کی گفتم
داوید ویا برترین مهاجم اسپانیا رو از همین الان جزو کهکشانیها بدونید.
-----------------------------------------------------------------------------------
ببینید کی گفتم
ای کوفت ! ( شوخی ! رفتی رو اعصاب آخه احمد ) !نقل قول:
کی میـــــــــــــــــــــــ ـــــــان ؟!
وقتی بازیهای لیگ شروع بشه دی (اخه ناجور شوخی کردی دی)نقل قول:
به زودی
تا دو شنبه که روز اول هفته برای اروپایی ها هستش همه چیز مشخص میشه.
ولی میگم مطمئن باشید و اصلا فکر غیر این نکنید
روبینیو " با اعلام اینکه دوست دارد در بارسلونا بازی کند بار دیگر شایعه جداییاش از منچستر سیتی را بر سر زبانها انداخت.
" روبینیو " در اولین فصل حضورش در لیگ برتر انگلیس 14 گل برای منچستر سیتی به ثمر رساند اما در پایان فصل با این تیم به جایگاه مناسبی دست نیافت. اکنون ستاره سابق باشگاه رئال مادرید از آرزوی خود برای بازی در بارسلونا سخن میگوید.
" روبینیو " به Sport گفت: « شایعاتی مطرح شده است اما جای نگرانی است و من هیچ پیشنهادی دریافت نکردهام. فقط میتوانم بگویم بارسلونا تیم خوبی است و هر کسی دوست دارد در این تیم بازی کند. »
ستاره برزیلی منچستر سیتی هنوز هم معتقد است از ترک رئال مادرید پشیمان نیست. او گفت: « من مادرید را ترک کردم چون در آنجا راضی نبودم. من از این تصمیم پشیمان نیستم و در منچستر سیتی راحتم. »
==============================================
به به بلاخره این نارگیل کله فهمید فرق تیمی مث رئال رو با منچستر سیتی
فکر کنید الان چه زجری میکشه
هم تیمیش کاکا تو پر افتخارترین تیمی بازی میکنه که قبلا خودش اونجا بود
واقعا زور داره به نظرم لجش گرفته و صد در صد خیلی ناراحته از ترک رئال
=======================================
اینم از 1100 مین پست بنده
خسته نباشم
دی
مث که بارسا و اینتر سر عوض کردن زلاتان با اتوو + 10 !!!!! میلیون یورو دارن به توافق می رسن !
موراتی خل شده !؟ فقط 10 میلیون !
عجبا....دروگبا رفت بارسا کم نبود...؟(خاک بر سرش)
دیگه دارم کفری میشم....
همه بازیکنارو دارن به گند میکشن....عجبا.... به زلاتان چکار دارن دیگه؟!!!!!!!!!!!
سام فیشر جان رفتن دروگبا به بارسلون دروغ بود!! من که کل سایت گل رو گشتم خبری از مذاکره بارسلونا با دروگبا هم ندیدم چه برسه به رفتنش!!! احتمالا منبع اون خبر هم خبرگزاریه فارسه!:2:نقل قول:
عجبا....دروگبا رفت بارسا کم نبود...؟(خاک بر سرش)
بعد میان میگن رئال بازیکن خراب میکنه ! ما نیاز به بازیکن داریم ! اونا برای اینکه من نیارن بازیکن میگیرن : دی !