4 گیگ اصل با گارانتی ایران رهجو 25-27 تومننقل قول:
8 گیگ اصل با گارانتی ایران رهجو 45-48 تومن
4 گیگ اصل با گارانتی ایران رهجو 25-27 تومننقل قول:
8 گیگ اصل با گارانتی ایران رهجو 45-48 تومن
دوستان برنامه ای چیزی برا بازی IL 2 sturmovik نیومده که بشه روی 5.03 اجراش کرد؟؟
یه بازی خیلی خفن بگید که شوتر اول شخص باشه.جنگ جهانی نباشه.گرافیکشم توپ باشه.
i love همتون
خلاصه یه 3000 خریدم:27: با رم 8 گیگ شد 270 تومن(البته رشت هستما)...5-6 تا بازی هم ریخت توش...تا حالا داشتم روکش ال سی دیش رو وصل می کردم...چه گرافیکی داره پسر!!!!!!!:18:ذوق می کنییییییییییییییییییییییی یم:31:
مبارک باشه امید وارم باهاش همه ی بازی هارو بخوری :33::33::33::33:نقل قول:
ولی تو تهران می تونستی خیلی ارزون تر بخری
اگه پیدا کردین به منم بگین چون که من تا الان شوتر اول شخص توپ بازی نکردم رو psp!نقل قول:
من یه دونه می شناسم call of duty که هم جنگ جهانیه هم فوق العاده کوتاهه ( تو 3 ساعت تمومش می کنی ) هم کنترل سختی داره کلآ تو کنسول های دستی اکشن اول شخص خوب در نمیاد به همین دلیل شرکت ها ی تولید کننده ی بازی تو این ژانر واسه psp بازی زیادی نساخته اندنقل قول:
نقل قول:رسیستانس فوق العاده هست.البت سوم شخصه هانقل قول:
مدال آو هانر هم خوبه
مبارک باشه:10:نقل قول:
من توی قم با رم 8 گیگ گرفتم220
ولی بازم مبارک باشه:31:
مبارک باشه. آقا با توجه به این که شهرستانی خوب خریدی من خودم به شخصه با خرید اینترنتی مخالفم و مسافرت به تهرون رو هم عاقلانه نمی دونم پس خرید تو شهر خودت بهترین کاره. در کل شدیدا" مبارک باشه.نقل قول:
این فروشنده ها توی رشت خیلی نامردن...آخه اینقدر اختلاف قیمت!!!!!!!در کل ایراد نداره....از همه بروبکس ممنونم...خط ADSL هم واسه دانلود بازیهای جدید دارم...اگه چیزه خدایی پیدا کردین بگین تا منم دانلود کنم...مرسی
مبارک باشه دوست عزیز.نقل قول:
اگر مموری که خریدی اصل باشه با توجه به قیمت مموری 8 گیگ اصل (45-50) بد نخریدی خوب هم نخریدی.
اما اگه مموری تقلبی باشه(15-20 تومن) یکم گرون خریدی.
مموری را تست کردی ببینی اصله؟
دوستان من نزدیک 1 گیگو 200 مگ دانلود کردم.حیف نیست اینجا گیر کنم (اول بازی):31::31:.نقل قول:
شما وقتی تو اون اتاقی چند تا کار باید بکنی دقیقا" نوشته انگلیسی که بهت می گه رو بگو تا کمکت کنم.نقل قول:
حیف که من خیلی وقت پیش بازی کردم یادم رفته !نقل قول:
دوستان من نزدیک 1 گیگو 200 مگ دانلود کردم.حیف نیست اینجا گیر کنم (اول بازی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بازیش هم طولانیه تقریبا
شما فک کنم باید بری به سمت اون ساختمون بزرگه بری توش با اون کامپیوتره کاری نداشته باش
اقا میگه مثلث بزن و روی mision کلیک کن اما این گزینه غیر فعاله حالا چیکار کنم؟؟
مثلث رو بزن ببین همه ی mail ها تو خوندی؟ بعد اونی باهت حرف می زنه از اتاق رفت بیرون؟ اگه رفته تو هم برو پشت در و ضربدر رو بزن تا در بازشه. اگه نرفته تو با هر کی که تو اتاق هست حرف بزن( برو جلوشون ضربدر)نقل قول:
اصلا تو همون اتاق اولی یا وارد اتاق دوم شدی؟ اگه وارد اتاق دوم شدی بگو. اگه بتونی یه عکس بزاری عالی میشه.
اینقدر بچه ها حرف این دیسیدا( اشتباه نوشتم؟) رو زدن منم حوس کردم و دیروز ورژن قبلیش ( همینی که شما توش به مشکل بر خوردید ) رو دارم بازی می کنم.
اقا با چه برنامهی میتونم از بازی عکس بگیرم؟
با موبایلی دوربینی چیزی بگیر . اگه وارد اتاق دوم شدی ( اصلا" دری رو باز کردی؟) یه سزی دستگاه شبیه به هم هست کنار هم گذاشته و کنارش رفیقت وایساده باید بری پیش دستگاه و دکمه ای که میگه رو بزن.نقل قول:
از همه ی بروبکس ممنونم....بچه ها بهترین ورژن از بازیهای کراش و نید فور اسپید و فاینال فانتزی کدومه؟(البته اگه همشون ورژن های مختلف دارن)...می خوام دانلود کنم...راستی سونیک واسه psp هم هست؟
با این پلاگیننقل قول:اگه ورژن دستگاهت 5.03 هستش شاید کار نکنه حالا یه بار امتحان کنی بد نیستکد:http://rapidshare.com/files/277177116/FusaSCRSHT.zip.html
من یه پیشنهاد واست دارم جای نید فور اسپید . midnight club la remix رو دانلود کن که صد تای نید فور اسپید می ارزهنقل قول:
در مورد بازیهای دیگه ای هم که گفتی کراش رو نمی دونم جدیدترین فاینال فانتزی هم dissidia هستش سونیک هم واسه psp هست
ای گل گفتی....اگه نید فور اسپید دانلود کنی الکی وقت و حجمت رو به باد دادی.نقل قول:
من یه پیشنهاد واست دارم جای نید فور اسپید . midnight club la remix رو دانلود کن که صد تای نید فور اسپید می ارزه
همین رو دانلود کن خیلی بهتره.
متاسفانه دوستان متوجه نیستن که پی اس پی باز ها هم دوست دارن نید فور اسپید بازی کنن!به همین خاطر هر نید فور اسپیدی که تا حالا واسه پی اس پی در اومده مزخرف خالص بوده.برعکس میدنایت کلاب تنها بازیش که خوشم اومد همین ورژنش بود!جالبه،نه؟
سلام
آقا من داشتم بازی راک بند رو بازی میکردم از بازی اومدم بیرون بعد دستگاهم رو خاموش کردم
بعد که دوباره دستگاهم رو روشن کردم دیدم هیچ کدوم از بازیهام رو نمیشناسه و اصلآ تو قسمت گیم نوشته نات گیم!
بنظرتون مشکل از چیه
فریمویر دستگاهم هم جدیترینه
5.50 gen b
ممنون میشم
شما یه بک اپ از سیوهات بگیر بعد از داخل پی اس پی یه فرمت بزن و به کامپیوتر وصل کن تو پوشه گیم یک فایل تکست درست کن مشکلی بود بگو.نقل قول:
نقل قول:عزیزان من ممنون که به سوالام جواب ندادید:5:نقل قول:
من میگم شوتر اول شخص میگن رسیستانس،میگم جنگ جهانی نباشه میگن کال آو دیوتی:18:
نقل قول:من به شما juiced 2 هم پیشنهاد میکنم.نقل قول:
گرافیکش توپه البته 2 دقیقه بیش بازی نکردم حالو اگه بد بود به من چه:31:
سلام
من تازه PSPخریدم
1-بازی ها را چطور باید روی مموری کپی کنم(PSPمن هک شده)
2-چند بازی روی مموری هست اما پیدایش نمیکنم
مبارک باشه.انشاالله آنالوگش برات بچرخه!!!:31::10:نقل قول:
1.شما وقتی یک بازی رو دانلود می کنید فایل اول رو که از حالت فشرده خارج کنید بقیه ی فایل ها هم از حالت فشرده خارج میشن.بعد یک فایلی به وجود میاد که فرمتش iso یا cso هست.شما psp رو به pc متصل کنید و این فایل رو در پوشه ISO کپی کنید و وقتی کپی کردن تموم شد اتصال رو قطع کنید و به بازی بنشینید.
اگر هم بازی رو میخرید که فایلی به نام ISO یا CSO هست و نیاز به این نداره که از حالت فشرده خارج کنید.
2.فکر می کنم پوشه ی گیم شما در پوشه PSP پاک شده است.به پوشه ی PSP برید(با اتصال به PC)اگر پوشه ای به نام GAME پیدا نکردید یک پوشه با همین نام بسازید و وارد پوشه شید و یک تکست درست کنید.
این کار رو انجام بدید.
مشکلی بود در خدمتم!
دوستان امروز dirt 2 منتشر شد.
کی میاد برای دانلود؟کسی خبر نداره به چه فریموری نیاز داره؟
اولآ مبارکهنقل قول:
دومآ چجوری پیداش نمیکنی؟ وقتی به کامپیوتر وصل می کنی نمیدونی کجاست بدون تو پوشه ی iso هستش اگه تو psp پیدا نمیکنی یه فولدر به اسم GAME توی فولدر PSP (هردو پوشه با حروف بزرگ) بساز بعد مطمئن شو تو پوشه ی iso بازی هست
اقای M-F-GAMER هم به دوتا سوالت خیلی بهتر از من جواب داده اگه مشکلت حل نشد به پست من توجه کن
اقا من بهت call of duty رو پیشنهاد نکردم که :46:گفتم من فقط اونو می شناسم بعدشم گفتم تو کنسول دستی زیاد دنبال این ژانر نباش چون هم حال نمیده هم بازیهاش کمه:10:نقل قول:
اتفاقا اصل حاله.نقل قول:
گفتم تو کنسول دستی زیاد دنبال این ژانر نباش چون هم حال نمیده هم بازیهاش کمه
جدآ حال می ده به من که اصلآ حال نمیده
خوب هرکس یه سلیقه داره.نقل قول:
راستی ببین اینو میتونی دان کنی:
محتوای مخفی: little big planet ctf for 5.00
دانلود نمیشه ؟ برای من که ارور می ده :19:نقل قول:
این تم را از لینکی که داخل پست زیر هست دانلود کن.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4176632&postcount=107
دمت گرم علی جون.چقدر شما به فکر ما هستی:11:نقل قول:
کسی خبری،چیزی از این little big planet عزیز نداره؟
یه چیزی دربارش بگید خوب
بچه ها من حواسم نبود و پی اس پی رو خاموش کردم.حالا از حالت کپی خور در اومده...فروشنده بهم گفته بود برم توی یه پوشه ی عکس تا دوباره کپی خور شه ولی الآن یادم نیست...میشه کمکم کنین؟