سلام عزیز . مرسی از راهنماییت .نقل قول:
مورد 1 رو از کجا و چجوری انجام بدم ؟
مورد 2 هم نصب هستش (از تو کنترل ینل دیدم . درسته ؟)
ببخشید دیگه تازه کاریه و هزار دردسر :41:.
Printable View
سلام عزیز . مرسی از راهنماییت .نقل قول:
مورد 1 رو از کجا و چجوری انجام بدم ؟
مورد 2 هم نصب هستش (از تو کنترل ینل دیدم . درسته ؟)
ببخشید دیگه تازه کاریه و هزار دردسر :41:.
سلام من بازی darkest of days رو نصب کردم و direct x و PhysX_9.09.0814_SystemSoftware رو هم نصب و crack رو کپی کردم وقتی بازی رو اجرا می کنم با پیام زیر مواجه می شم:
this application has failed to start because openaAl.dll was not found.re-installing the application may fix this problem
سلام بچه ها خسته نباشید
من pes 09 و نصب کردم ولی موقع اجرا فقط چندتا ستاره چشمک زن گوشه پایین سمت چپ مانیتور هستند و اصلا رد نمیشه
چیکار کنم؟
سلام
دوستان من امروز evil 5 رو نصب کردم . ولی وارد بازی نمیشه و ارور های زیر رو میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمکم کنید .
اینم سیستم من :
2.3 core 2 duo
4 gig ram
ati 3650 512
سلام عزیزان.میشه یکی درباره کرک wanted منو راهنمایی کنه
در مورد اول طبق این پست عمل کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
شم این رو دانلود کن ببین مشکلت حل میشه:نقل قول:
کد:http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip
شم این رو دانلود کن ببین مشکلت حل میشه:
[/quote]کد:http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip
سلام دوست عزیز من اینو نصب کردم میره تو بازی(خیلی سریع!) وقتی new game می زنی از بازی خارج میشه لطفا من را راهنمایی کنید
سلام
من فایل های های بازی need for speed carbon ذو کپی کردم روی هارد
موقع اجرای ستاپ میگه باید دیسک اصلی بازی رو بزاری توی درایو
با ultra iso هم ایمیج گرفتم وبا کلون سیدی ایمیج رو اجرا کردم اما بازم گیر میده
باید چکار کنم
سلام
من تو بازی ندای وظیفه 3 ماموریت 8مرحله 4 گیر کردم .همه رو کشتم میخام کاپیتان فالز رو آزاد کنم اما نمیدونم باید از کدوم راه برم یک قسمتیه که راهنمای ماموریت یک تانک پشت نرده رو نشون میده .مرسی
سلامنقل قول:
شاید فایل exe کرک رو جایگزین فایل اصلی کنی
پوشه crack نداره؟ حتماً راهنمایی هست تو dvd یا یه فایل exe هست که جایگزین باید بکنیش.
سلام
دوستان من در بازي pro evolution soccer 2009 در قسمت Master League و در مد create your dream team مشكل دارم
تا هفته 14 هيچ مشكلي نيست اما در هفته 14 همينكه روي Next week كليك مي كنم بازي بلافاصله بسته مي شه! چند بار امتحان كردم درست نشد. خواهش مي كنم راهنمايي كنيد. ممنون
سيستم:
win xp sp3
cpu phenom II 955
VGA Radeon HD 4850
توضيح اينكه دي وي دي بازي از نوع سيلور بوده و هيچ گونه كرك و پچ و ... نياز ندارد و فول مي باشد.
سلامنقل قول:
مشکل من موقع اجرای بازی نیست
من از فایل های روی هارد ایمیج گرفتم
موقعی که میخوام بازی رو از روی ایمیج نصب کنم این خطا رو میده!
یعنی موقع نصب بازی!
اقا من امروز اويل 5 رو نصب و اجرا كردم اولش كه همه چيز خيلي خوب بود ولي چون من سيستم رو كمي اوركلاك كردم وسط بازي كامپيوتر رستارت شد و بعد از روشن كردن دوباره كامپيوتر صداي بازي دچار مشكل شده و خس خس بلندي ازش پخش ميشه چطوري اين مشكلو حل كنم
من توی بازی RESIDENT EVIL 5 یک مشکل دارم:
من بدون هیچ مشکلی وارد بازی میشم
ولی بعد از دمو یا همون کات سکنس کریس و شیوا که میخوان از اون در قسمت نگهبانی رد بشن این پیغام رو میده
ERR09:UNSUPPORTED FUNCTION
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه...خیلی وقته توش موندیم
سلام
من وقتی می خوام بازی مکس پین 3 رو نصب کنم این ارور رو میده اگه میشه جواب فوری می خوام...
سلام
اقا من بازی resident evil 5 رو نصب کردم بازی هم کردم ولی الان که میخوام اجرا کنم ارور میده پاکش کردم که دوباره نصب کنم این ارور رو میده:
بعدش که ignore میزنم این میاد :
اینم دیگه هر چی ایگنور میزنم نمیره:19:
ایمج هم ازش گرفتم درست نشد
تورو خدا کمک کنید خیلی منتظر این مونده بودم
نمی دونم چه کار کردی ولی فایل data.11 شما خراب شده و نمیتونه نصبش کنه...نقل قول:
مرسی داداش :11: جواب داد :27: مشکل همین unimoden بودش :13: فقط لطف میکنی یه توضیح کوچولو در مورد این unimodem بدی که چی هست و چرا با enable بودنش بازی اجرا نمیشد و کلا چه ربطی دارن به هم .نقل قول:
و اینکه بای هر بار بازی کردن disable و بعد از تموم شدن بازی enable کنمش ؟ غیر فعال بودنش مشکلی برا سیستم نداره ؟
ممنون:10:
سلام من بازی RE5 نصب کردم و این ارور را
ERR09:Unsupported Function. نشون میده مشکلش چیه؟
دقیق نمی دونم یه ار درباره_ش توی اینترنت تحقیق کردم فکر کنم مربوط به صدای مودم dial up میشه و کسانی که adsl دارند باهاش دچار مشکل میشند...نقل قول:
نه بگذار disable بمونه چون اگه enable کنی ممکنه توی بازیهای دیگه به مشکل بربخوری...
یکی دوتا از دوستان دیگه هم همین مشکل رو داشتند من یکی هنوز راه حلی براش نشنیدم:13:نقل قول:
جان من یه فکری بکن من تو کف این بازی هستم!!!!:19:نقل قول:
اینها ارور هایی است که متاسفانه نسخه های اولیه بازی دارننقل قول:
یادمه بازی COD که تازگی اومده بود خیلی ها در جهان به یک ارور عجیب برمیخوردن
اگر کسی دیگه ای هم به این مشکل برخورد بدون عیب از نسخه بازیه
====================================
راستی کسی نبود جواب سوال ما رو بده؟
دوست من به احتمال زیاد فایلهای بازی ناقصه چون وقتی یه setup نتونه فایل startup نصب رو پیدا کنه این اخطار رو میده...نقل قول:
خود من که یعد از نصب یه چیزی حدود 4.16GB شد(فکر کنم حجم dvd بازی هم همین حدودا بود) اگه مال شما کمتره که دیگه شک نکن ناقصه:13:
سلام
ببخشید میخواستم بدونم انتی ویروس ها داخل روند بازی تاثیر دارن یا نه؟
مخصوصا NOD 32
سلام خدمت تمام عزیزان من مشکلی با بازیه valvet assassin دارم زمانی که نصبش کردم همین که صفحه سیاه میشه این ارور رو میده error engine replay 1در ضمن این ارورم میده مینویسه critical error باید چیکار کنم مشخصات سیستمم اینه : cpu :1.6 dual vga:7300 geforce 512 ram:1g windowse : xp service pack 2
فک نکنم ما که جایی ندیدیم که آنتی ویروس با بازی مشکل داشته باشه :31:نقل قول:
سلام
لطفا خیلی سریع به من کمک کنید
این مشکل منهکه وقتی می خوام توی بازیه trackmania یک account بسازم با این مشکل رو به رو می شمکد:http://babyvaiper7.persiangig.com/tm.JPG
با تشکر
- یکی به منه بینوا کمک کنه چند روزه وسط بازی یهو کامپیوترم خاموش میشه نمیدونم چیکار کنم تورو خدا یکی کمک کنه
- ممنون
شما پاسخ داده بودید که:نقل قول:
نقل قول:
این کارو هم میکنم اما بازم همین ارور رو میده.
خواهشا یکی کمک کنه!!
کسی مشکل منو میدونه لطفا؟ :11:نقل قول:
بین این دو تا، دو ارتباط میشه پیدا کرد:نقل قول:
1. اگر شما موقع ورود به بازی آنتی ویروس تون فعال باشه یه مقدار قابل توجهی از منابع سیستم خصوصا رم رو به خودش اختصاص میده و ممکنه خصوصا توی سیستم های ضعیف تر، بازی رو کند تر کنه.
2. بسیاری از کرک هایی که برای بازی ها ساخته میشن مشکوک هستند و توی خودشون تروجان - ثبت کننده کلیدها (Keylogger) و ... دارند که ممکنه توسط آنتی ویروس از اجراشون جلوگیری بشه.
سلام. پیغام میده که کلید (Key) شما غلطه. من این بازی رو ندارم، ولی شاید منظورش CD-KEY شما است که در این صورت متاسفانه باید یه نسخه اصلی گیم رو به قیمت 30-20 دلار تهیه کنید! :21:نقل قول:
اگر هم منظور Key دیگری است بفرمایید منظورش چیه تا بهتون بگیم راهی داره یا نه! :)
سلام.نقل قول:
این مشکل واقعا خیلی علل زیادی داره. ولی دقت کن ببین اگر وسط تمام گیم ها این اتفاق می افته، مشکل سخت افزاریه و یا قطعاتت داغ می کنند (خصوصا سی پی یو یا کارت گرافیک) یا پاورت ضعیفه یا مادربردت داره به آخر عمرش نزدیک میشه. اگر با تمام گیم ها مشکل داره، توصیه میشه ببری تعمیرکار کامپیوتر چکش کنه، چون عیب یابی توی این شرایط بسیار کار سختیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر فقط وسط یکی از گیم ها این اتفاق می افته باید از اینترنت آخرین درایورهای کارت گرافیک و کارت صدات رو بگیری و نصب شون کنی، احتمال داره حل بشه.
ببین برو سایت زیر کرک جدید براش بگیر ببین مشکلش حل نمیشه؟نقل قول:
--------------------کد:www.gamecopyworld.com
مهدی جان، من آسون هاش رو جواب دادم، شما بیا سخت هاش رو بگو! :دی
مخلصیم مهدی جون خودت کار درستی:10:نقل قول:
مهدی جان، من آسون هاش رو جواب دادم، شما بیا سخت هاش رو بگو! :دی
شما nvidia phyx رو نصب کن ببین حل میشه...نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...نقل قول:
من یک مشکل در بازی uefa 2009 دارم وقتی یک بازی تموم میشه و صفحه میخواد لود بشه و بیاد برای بازی بعدی بازی گیر میکنه و باید کنترل آلت دیلیت رو بزنم و خارج بشم از چیه؟
کارت گرافیکم هم Axtrom --- Geforce هست و رمم هم 2 گیگ هست با سی پی یو 40000
سلام..
من وقتی وارد بازی need for speed shift میشم فقط تا اونجایی که یه نوشته میاد مشکلی ندارم ولی بعدش یهو از بازی میپره بیرون و اروره زیرو میده:
ویندوزمم سون 64 بیتی هست...
لطفا" کمک کنید..
منم همین مشکلو دارمنقل قول:
تو ویندوز 32 بیتی نبود
آقا دمتون گرم ما تو کف جوابیمنقل قول:
یکی جواب بده ممنون می شیم
شما درایور کارت گرافیکت رو به روز کن درست میشه!نقل قول:
آقا دمتون گرم ما تو کف جوابیم
یکی جواب بده ممنون می شیم
از اینجا:
سلام علیکم
بابا یک بچه ی باحال پیدا نشد به ما بگه واسه بازی Call Of Duty 3 چیکار کنم هر کس حال کرد راهنمایی کنه بگه چندتا عکس از بازی واسش ایمیل کنم تا بدونه تو کدوم قسمت گیرم
آخه من دیال آپ وصل میشم آپلود عکسا حال گیریه.مرسی همتون
بازی resident evil 5 را نصب کردم وقتی میخوام برم تو بازی پیغام زیر را میده چه کنم؟
The ordinal 5038 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
سلام
من بازی The Lord of the Rings - Conquest™ رو نصب کردم. وقتی میرم داخل بازی همون صفحه سیاه اول که میاد بعد میپره بیرون و هیچی به هیچی انگار نه انگار
چی ککار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟