چه dvi چه hdmi هیچ فرقی تو کیفیت تصویر ندارهنقل قول:
عین همه
چه dvi چه hdmi هیچ فرقی تو کیفیت تصویر ندارهنقل قول:
عین همه
Xtreme Lite Touch کی میاد ترو خدا بگین
خوشبختانه با نصب روی هارد حل شد:11:نقل قول:
هیچ چیز مشخص نیستنقل قول:
سازندش که ما نیستیم :31:
شاید 1 روز دیگه
شایدم 1 ماه دیگه
اصلا حواسم به امضاش نبود ! يا خدا ! عجب سرعتي داره ! منم 256 دارم : دي !نقل قول:
از امضاشون مشخصه
خيلي عجيبه ولي ! نه برق رفته ن چراغ قرمزي داده همين جوري يوهو روشن نشده ! كابل ها هم كه متصل بيدن !
آره واقعا خوب بود ..نقل قول:
کنسول رو با همه متعلقات (به جز کابل LAN, HDMI و هدست) تحویل دادم و بهم یک رسید دادن و یک کد گارانتی.
هم برای من عجیب بود و هم برای پشتیبانی مایکروسافت! حالا خدا کنه یه نو بهم بدن! :31:نقل قول:
به به استاد بنده آقا آرمان..نقل قول:
آره واقعا خوب بود ..
کنسول رو با همه متعلقات (به جز کابل LAN, HDMI و هدست) تحویل دادم و بهم یک رسید دادن و یک کد گارانتی.
آقا خیلی خیلی مبارکه کنسول جدید..
:20:
خیلی فرق میکنه بنده با ellite و hdmi وصل کردم کیفیت میخواد بزنه بیروننقل قول:
آره بعضی ها میگن صداش آدمو دیوونه میکنه و بعضی ها هم میگن با صدای بازی محو میشه که البته بستگی به فاصله ی شما بانقل قول:
دستگاه هم داره !! مثلا کسی که با یه LCD 46 بازی میکنه و باید 3 متر فاصله داشته باشه فکر نمیکنم زیاد محسوس باشه واسش.
مخصوصا اینکه با صدای بلند هم بازی کنه.
بله روی همه نوشته , ولی در این مورد چیزی نمیدونم .
موفق باشید
البته بسته به نوع TV شما هم داره که چی باشه .نقل قول:
شما با همین کابل HDMI میتونی کیفیت های متفاوتی رو داشته باشی !!
من یه حدس میزنم اونم اینه که IC ای که کار Bios رو انجام میده در زمان خاموش کردن دستگاه بهش شوک وارد شده باشه و کلا Resetنقل قول:
کرده باشه که این میتونه باعث روشن نشدن Xbox بشه. البته حدس میزنم
استاد شمایید پیمان جان.نقل قول:
کنسول جدید که به کاممون نبود و زود خراب شد! :31:
بعید می دونم چون در اون صورت دستگاه باید روشن بشه ولی چیزی لود نشه ... شاید مشکل از مدارهای PWM دستگاه باشه...نقل قول:
به هر حال امیدوارم مایکروسافت عوضش کنه! :19:
دوست عزیزنقل قول:
شما چه با hdmi وصل کنی
چه از تبدیل hdmi to dvi استفاده کنی
کیفیت خروجی یکسانی دارن
دوستان عشق کنسول و بازی خور ,
تصمیمم اینطوری شد که یه الیت با بورد جاسپر بگیرم . ولی کپی خور نباشه و خامشو میخوام بگیرم . چون یکی از رفقای خودم میتونه برام کپی خور کنه . میخوام بدم به اون برا کپی خور و آپدیت و این چیزا . نظرتون چیه ؟
فکر کنم دیگه اینطوری نمیتونن بهم کنسول دست دوم جای اکبند بندازن . چون خام دیگه اصلا باز نمیشه و لیبلهای روی قابش هم کنده نشده و دست نخورده باید باشه , درسته ؟
حالا خام سراغ دارید جایی ؟ قیمت ؟
Facebook & Twiter هم اومدن به سلامتي ! افسوس كه بن شديم ! البته نميتونيم استفاده كنيم ازشون !
اقا شما هنوز درگیر خرید کنسول هستی ؟ :31:نقل قول:
این همه ادم از همین فروشنده های تهران گرفتن عالی داره کار میکنه
دیگه منصف تر و مطمن تر از فتحی هم مگه تو بازار هست ؟
اگه original میخوای باید بدی از دبی برات بیارن ( مثل خودم )
دوستان من هر کاری میکنم موفق به دانلود آخرین داشبورد یا همون avatar که تو پست اول هست نمیشم شما هم این مشکل رو دارید؟
والا خداروشکر من تاحالا مشکل Bios نداشتم که ببینم چطوری میشه ولی اینجور که شنیدم مثل اینکه حتی دستگاه قابل روشن شدن هم نیست .البته این کاسبا حرف زیاد میزنن !!نقل قول:
آره اونم میتونه باشه ولی مشکل اینجاست که تمام قسمتها روی یک بورد هست و فقط مدار Power و آنتن صفحه ای دستگاه
(هر دو بر روی یک بورد هستن) در جلوی کیس Xbox جدا هست .
هرچی هست امیدوارم یه نو بهتون بدن .
لینک سالمه .نقل قول:
شما بگو مشکلت چیه تا بهتر بشه حلش کرد !
از برنامه ی خاصی استفاده میکنین برای Download ؟؟ مثل DAP
الان قیمت XBOX 360 ELITE با برد جاسپر چقدر هست ؟
سلام
ممنون
سلام
ممنون از سایت خوبتون
میشه درباره فن Thermometer cooler 360 یه خورده توزیع بدین .
چون من اینو تازه خریدم خواستم دربارش بدونم.ممنون میشم اگه جواب بدین
آره . ببخشید اگه رفتم تو مخت :31:نقل قول:
میدونی چیه همین فروشنده هایی که میگی اکثرشون (همه شون نه) مشتری رفیقمن و کنسولاشون هر مشکلی داشته باشه میدن به رفیق ما که درست کنه . مثلا برا کپی خور کردن و آپدیت و تعمیر و این چیزا .
به همین خاطر آمار گند کاریاشون رو دارم . راحت بورد دست دو رو جای نو میندازن همینطور بورد تعمیری رو و خیلی کارهای دیگه . حلال و حرومم نمیشناسن . آشنا و غریبه هم حالیشون نمیشه .
قیمت الیت جسپر خام (اورجینال) گرفتم 375 . ارزونتر سراغ دارید ؟
پدرام جان اگه بخوام مث شما از اونور بگیرم چند در میاد و چجوری باید خرید کرد ؟ کی برام بیاره ؟
ba salam
mamnon az
Pack جديد الايت قيمت تقريبي 350 تا 360
بین 380 تا 400نقل قول:
این فن های اضافی یا همون intercooler ها هیچ تاثیری برای خنک کردن کنسول ندارننقل قول:
و یک جورایی دکوری و برای پول دور ریختن هستن
قیمتی که داری که عالیه البته اگه مثل من یک اشنایی چیزی داشته باشی از اون ور بدی بیارن خیلی ارزونتر در میادنقل قول:
من 17 ماه قبل زمانی که تهران premium بود 550 از دبی برام اوردن 450
یعنی 100 تومان ارزونتر و 10 هم برای کپی خور دادم
از IDM استفاده میکنم جالب اینه که پریروز دانلود میشد ولی دیروز تا حالا نمیشه لینک دیگری ازش نیستنقل قول:
داش پدرام .
همین فتحی که به قول شما با انصافه دستگاه رو که کپی خور میکنن , حالا یا خودش یا تعمیرکارش :
از 6 پیچ قاب 4 عدد کش میره . از 4 پیچ درایو که خیلی حساس هست و باید محکم باشه 2 عدد کش میره . واسه اتصال Ground رو برد درایو لحیم کاری میکنه ! که اصلا نیازی نداره و میتونه به بدنه سیم رو ببنده... و همینطور واسه استخراج key به جای یک سوزن (Spear) روی برد لحیم میکنه .
البته قابل توجه دوستان اینه که این پیچ ها هیچ ارزش ریالی برای این اشخاص نداره فقط به خاطر سرعت بخشیدن به کارشون و تنبلی بدون توجه به عواقب این کار بسیاری از پیچها رو نمیبندن .
به خاطر اینکه حتی رفیق خودم هم اینکار رو میکنه و بارها جلوی خودم هم انجام داده گفتم که به هیچ فروشگاهی و فروشنده ای نمیشه اعتماد کرد . برای همین میخوام خامش رو بگیرم .
الان قیمت ارکید چنده؟به نظر شما قیمت ارکید تا شیش ماه دیگه چه قدر تغییر میکنه؟
الان 240 -250 هزار . تا آخر آذر حتما بخر که به نظر من از دی دوباره کم کم قیمتارو میکشن بالا به بهونه عید . 6 ماه بعد هم مطمعنا گرونتر از الن خواهد بود .نقل قول:
همین فصل بهترین فصل خریده از نظر من .
دوستان عزیز سلام
ببخشید من می خواستم یه کنسول بخرم،می خواستم بدونم Xbox360 بگیرم یا Ps3 ، البته عجله در خریدش ندارم یعنی اگر شما پیشنهاد کنید که یکی دو ماه صبر کنم که قیمتش ارزون تر بشه من صبر میکنم، من یه کنسول توپ با بازی های متنوع و گرافیک بالا و کارایی آسان (یعنی update نداشته باشه آخه من یه psp دارم updateش کردم حالا pspم دیگه کپی خور نمیشه برای همین از update خاطره ی خوبی ندارم )می خواستم. به نظر شما کدوم بهتره .
دوستان عزیز ببخشید چنین پستی رو ایجا زدم
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
دوستان عزیز سلام
ببخشید من می خواستم یه کنسول بخرم،می خواستم بدونم Xbox360 بگیرم یا Ps3 ، البته عجله در خریدش ندارم یعنی اگر شما پیشنهاد کنید که یکی دو ماه صبر کنم که قیمتش ارزون تر بشه من صبر میکنم، من یه کنسول توپ با بازی های متنوع و گرافیک بالا و کارایی آسان (یعنی update نداشته باشه آخه من یه psp دارم updateش کردم حالا pspم دیگه کپی خور نمیشه برای همین از update خاطره ی خوبی ندارم )می خواستم. به نظر شما کدوم بهتره .
دوستان عزیز ببخشید چنین پستی رو ایجا زدم
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون
من میگم 360
جاسپر باشه بهتره !
من امروز يه لحظه براي گرفتن يه كدك وصل شدم به لايو
ديدم امسال نمرده، انگار صد ساله مرده
خيلي راحت و متين نوشته بود شما بن شديد :18:
كاملا مشخص بود كه چندين روز بودش كه بن شدم و شماره سريالم رفته بوده تو ليست سياه!!!
احتمالا بيشتر بچه ها بن شدن، و اگه فقط يه لحظه برن تو لايو متوجه ميشن!
حالا خوشبختانه من اصلا هارد ديسك نداشتم
به نظرتون اگه بخوام بعدها براش هارد ديسك آكبند بخرم
روش جواب ميده يا نه؟؟؟ :19:
سلام من الان با کنسول وصل شدم به نت ولی پیغام بن می ده.
این یعنی چی ؟
مشکلی برا دستگاه ایجاد نمیکنه؟
من فیفا۱۰ بازی می کنم اما call of duty modern رو باز نمیکنه٫ پرسیدم گفتن آپدیت می خواد. آیا همون فایلی که تو صفحه اول گذاشتین همونو بزنم حله؟
ممنون
نقل قول:هر دوی شما دوستان قابلیت نصب بازی روی هارد رو از دست دادید با بن شدننقل قول:
بهتر بود وصل نمیشدید به هیچ وجه
حتی اگه بعدا هارد هم بخرید باز هم رو کنسولتون جواب نمیده
درمورد mw2 هم بعله
اخرین dashboard رو بریزید
یعنی الان هیچ راهی نداره ؟ که برگردونیم ؟
یه سوال:
اگه من رفته باشم توی لیست سیاه بعد تا اومدنixtreme1.7 وصل نشم.بعد ixtreme1.7 رو بریزم بازم بن میشم؟
آخه شنيده بودم كه روي هارد ديسك اثر ميذاره، نه كنسولنقل قول:
كه ميگفتن با فرمت كردن هارد ديسك روي يه كنسول بن نشده، دوباره ميشه از اون هارد ديسك استفاده كرد
گيج شديم،هر كسي يه چيزي ميگه :41:
کلاً اگر بن بشی دیگه هیچ کاری نمیشه کرد، تو لیست سیاه رفتن هم برابر با همون بن شدن هست؛ برای همین میگن به هیچ عنوان حتی یک لحظه هم تو Live نرید، البته خیلیا هم که تو Live هم نمیرن الان بن شدن، بعداً که یبار برن معلوم میشه؛ کلاً یکمی شانسم هست دیگه ولی اکثراً بن شدن؛ بیشترین امیدواری که بعد از بن میشه داشت اینه که هکرها یکاری بکنن که امکان استفاده از هارد برگرده وگرنه که کلاً Xbox360 رو باید انداخت دور یکی نو خرید یا اصلاً رفت دنبال PS3 یا کلاً اورجینال بازی.نقل قول:
از اونجايي كه ايكس باكس نميتونه فيلمهاي HD رو با فرمت MKV پخش كنه
در صورتي كه قصد داريد فيلمي رو با كيفيت HD بر روي كنسول نگاه كنيد
بايد فرمت فيلم رو از MKV به WMV يا AVI تغيير بديد
به عنوان نمونه يك دموي 30 ثانيه اي رو از بازي Lost Planet در ابعاد 1920 در 1080 (Full HD) با فريم ريت 30 براتون آپلود كردم، تا قدرت ايكس باكس رو به صراحت ببينيد
البته چون اصل دموها HD 720 بودن، ممكنه در ابعاد بزرگ اون كيفيت 100 در 100 رو نداشته باشه
چون ناچار HD 1080 نداشتم(شرمنده)
اگر از مانيتور يا تلويزيون با رزولوشن بالا استفاده ميكنيد، در داخل تنظيمات كنسول، رزولوشن رو روي 1920 در 1080 قرار بديد، و حالت پخش رو هم روي Native قرار بديد(بدون كشيدگي ابعاد)
خواهيد ديد كه ابعاد فيلم كل صفحه مانيتور شما رو پر ميكنه
و ديگه تا به حال از اين ابعاد بالاتر ساخته نشده
ولي كاملا مشخصه كه تا سالهاي سال كه ابعاد بزرگتري هم بياد، سخت افزار اين كنسول مشكلي در پردازش تصاوير نخواهد داشت، هر چند كه قضيه بازي هاي HD كمي تفاوت داره، ولي بازي سازها در ساخت دموهاي از قبل رندر شده ميتونن از همين ابعاد هم استفاده كنن و نيازي به هيچ گونه كشيدگي تصوير نيست، ولي در دموهاي ريل تايم ممكنه دچار افت فريم بشه!
در انتها ميتونيد يكي از اين دوتا تست رو دانلود كنيد
البته اگه اينترنت پرسرعت داريد دانلود كنيد، چون حجمها يه خورده بالاس...
Full HD With AVI Format_Divx Codec
حجم فايل 20 مگابايت:
کد:http://www.4shared.com/file/156197032/7616348f/HD_1920X1080.html
Full HD With WMV Format
حجم فايل 17.5 مگابايت:
کد:http://www.4shared.com/file/156202575/368f462e/HD_1920X1080.html
خب خبر خوب اینکه امروز از گارانتی تماس گرفتن و گفتند دستگاه شما خراب بوده و تعویض میشه...نقل قول:
خدا پدر مایکروسافت رو بیامرزه خیالمون رو راحت کرد :31:
ما اينجا يه آقاي فتحي داريم كه وقتي كنسول رو كپي خور ميكنن، تعدادي از پيچها رو متاسفانه برميدارننقل قول:
نه يكي، نه دوتا، بلكه ده ها كنسول
خوش به حالتون والا
اينه كه به ما ميگن جهان سوم
واقعا دارم يواش يواش صحبت پروفسور حسابي رو درك ميكنم :13: