اگه اینکاری که دوستمون گفت جواب نداد برو این برنامه رو از استارت آپ خارج کن بعدش توسط رجیستری حذفش کننقل قول:
Printable View
اگه اینکاری که دوستمون گفت جواب نداد برو این برنامه رو از استارت آپ خارج کن بعدش توسط رجیستری حذفش کننقل قول:
دوستان میخواستم راهنماییم کنید که بتونم آیکون اینترنت اکسپلورر رو روی دسکتاپ داشته باشم.
البته منظورم اون آیکون اصلی هست که علامت Shortcut رو نداشته باشه.
(مثل اون چیزی که توی ویندوز های قبلی داشتیم)
به این آدرس برو :نقل قول:
C:\Program Files\Internet Explorer
بعد فایل iexplore رو کپی کن تو دسکتاپ - تمام
نه حاجی این مثل اون اصلی ها نیست.نقل قول:
وقتی روش کلیک راست میکنم و میرم توی Properties باید بره توی internet options که نمیره.
اینمی که گفتی مثل یک Shortcut هست فقط بدون علامت.
من الان امتحان کردم اون شرت کات هام اینترنت آپشن ندارهنقل قول:
میشه با عکس نشون بدی ؟
یه مقدار توی اینترنت سرچ کردم و راه حلش رو یاد گرفتم.
مشکل از طریق رجیستری حل میشه.
خلاصه آموزش :
1- در رجیستری به آدرس زیر بروید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\
HideDesktopIcons\NewStartPanel]
2- کلید "{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}" را پیدا کنید و مقدار آن را صفر کنید.
اگر وجود نداشت یک 32-bit DWORD ایجاد کنید و نام آن را {871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D} بگذارید و مقدار آن را صفر قرار دهید.
نکته : اگر از منوی کلاسیک ویندوز استفاده میکنید مرحله 2 را در ClassicStartMenu (به جای NewStartPanel) انجام دهید.
*اینم سایتی که آموزشش رو داره.
کد:http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-internet-explorer-icon-to-windows-vista-desktop/
منظورم عکس internet option بود
حاجی مشکل من کلا حل شد.نقل قول:
internet option هم همونه که توی Control Panel هست.
دیگه عکس چیشو میخوای ؟
الان با آیکونی که از طریق آموزشی که دادم میاد روی دسکتاپ میتونی مستقیما به internet option دسترسی داشته باشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا حاجی نه آیدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما من اینو نمیدونستم انجام دادم درست بود البته من خیلی کم تنظیماتو عوض میکنم پس خیلی بدرد من نمیخوره
ولی مرسی باهال بود
ویستا در حالت Aero (شیشه ای ) تقریبآ 1/2 رم 1 گیگ را اشغال می کنه.ولی طوری ساخته شده که با اجرای یک نرم افزار یا گیم این مقدار رم به حداقل کاهش ی یابد و سیستم از تمام توان رایانه برای اجرای اون استفاده می کنه وبیشترین کار رو از سخت افزار میکشه.ترفند خوبیه.