الان من برای اینکه قابلیت Telnet یا SSH رو روی این مودم باز کنم ، باید بار اول یک کانکشن سریال بهش بزنم دیگه ، و با دستور به عنوان مثال SSH رو روی دستگاه باز کنم ، تا بتونم از اون به بعد به این طریق بهش وصل بشم و مثلا Static Route رو توی اون تغییر بدم .نقل قول:
سوالم اینه چطوری این اتصال اول رو برقرار کنم ، روی اینترنت رو نگاه کردم دیدم نوشته بود با یک پورت USB دو طرف (Male نر) اون رو به کامپیوتر وصل کنم و بعدش درایور اون رو نصب کنم و در نهایت میتونم به پورت سریال واسه بار اول تلنت کنم و سرویس های تلنت و SSH رو روی اون واسه همیشه باز کنم که از بار بعد از طریق شبکه بتونم بدون نیاز به پورت سریال و اتصال سریال ، تنظیماتش رو تغییر بدم .
اما مسئله اینه که من وقتی با پورت USB دستگاه رو به کامپیوتر وصل میکنم ، هیچ پیامی مبتنی بر شناسایی سخت افزار جدید ظاهر نمیشه که بتونم با نصب درایور باهاش ارتباط برقرار کنم .
دیدم نوشته بودند که باید دوتا نقطه را روی برد ، اتصال کوتاه کنم !
من نمیخوام دستگاه رو باز کنم که گارانتی اون از بین بره ، با توجه به اینکه دستگاه من از ابتدا قفل شده نبوده و سیم کارت همه اوپراتور ها رو قبول میکنه
چطور میتونم سرویس SSH رو روی دستگاهم فعال کنم ، بدون نیاز به باز کردن دستگاه ؟
اصلا من واقعا درک نمیکنم که چرا داخل وب کانفیگ اولیه مودم ، اینهمه قابلیت های مهم وجود نداره و از طرف دیگه برای فعال کردن خط فرمان
انقدر باید سختی کشید ! چرا داخل صفحه تنظیمات وب مودم ، گزینه ای برای فعال کردن Telnet یا SSH وجود نداره !