من مودم وایمکس به نام خودم نبود سیم کارت و مودم رسیده سیم هم فعال شده ولی هنوز بسته اضافه نشده بعد از چند روز
نقل قول:
Printable View
من مودم وایمکس به نام خودم نبود سیم کارت و مودم رسیده سیم هم فعال شده ولی هنوز بسته اضافه نشده بعد از چند روز
نقل قول:
مرسي از راهنماييتون من فردا شكايت ميكنم حتمانقل قول:
فقط هرچي گشتم توي گذينه ها td lte پيدا نكردم
شماره ملي رو هم هر جوري ميزنم ميگه اشتباه پر شده
در نهایت منم بعد از ۲۰ روز مودمم رو گرفتم،از نمایندگی زنگ زدن گفتن مودمت اینجاست اگر میخوای بیا ببر در غیر اینصورت صبر کن ۷ تا ۱۰ روز دیگه میفرستیم با پیک برات!!!نکته جالبش اینه که بعد از تحویل گفتن ۷۲ ساعت طول میکشه تا فعال بشه در صورتی که وقتی مودم رو روشن کردم فعال بود و مشکلی نداشت
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
سلام.
امروز سیم کارت رو همینجوری واسه تست انداختم تو مودم و روشن کردم. اصلا نمیتونستم به منوی کانفیگ مودم وارد بشم (۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱) منظورمه. یکبار که مودم رو ریست کردم درست شد. و اینترنت وصل بود. بدون اینکه اصلا آنتن داشته باشه:n29: هیچ ایمیلی هم برام نیومده مبنی بر فعالسازی:n36:
از ۵ تا چراغ فقط یکی روشنه. تو بعضی جاهای غیر منطقی ۲ چراغه هم میشه ولی زود برمیگرده رو ۱ چراغ.
سرعتش خوبه. کارمو راه میندازه ولی اینکه آنتن نداره کمی رو اعصابه. من تهران سمت شهرک غرب هستم. لطفا به اشتراک بگذارید که آنتن دهی مودم شما (B5142) چند چراغه ست و تو کدوم منطقه تشریف دارید.
5 چراغ روشن شهریارنقل قول:
- - - Updated - - -
5 چراغ روشن شهریارنقل قول:
دوستانی که مود td lte دارن لطفا تست کنن که میشه پورت باز کرد؟(نگید که همچین گزینه ای وجود داره لطفا تست کنید) تو سایت ایرانسل که نوشته بود قابلیت port forwarding داره. آخه خیلی مهمه چون اگه نشه هیچ تفاوتی با 4g نداره
منم از لحاظ آنتن دهي همين مشل رو دارم 1 خط روشن و با كمي جا به جايي 2 خط ميشه و خيلي ز زود برميگرده به يك خط آنتن 17 شهريور جالبه كه تو قسمت پوشش داخلي هم هستم
نقل قول:
دوستان من شماره ۶۰۰ و ۰۹۳۶۶۰۰۰۰۰۰ رو از خط ایرانسل میگیرم میگه شماره اشتباه است و در شبکه وجود ندارد.چطوری باید تماس گرفت
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
دوستان من محلی که هستم محدوده تحت پوشش TD-LTE نیست ولی سیمکارتهای معمولی ایرانسل 4G هستن اینجا. منم به هوای اینکه سیمکارت معمولی میندازم روش و ازش استفاده میکنم این مودم را گرفتم ولی متاسفانه سیمکارت معمولی روش انداختم آنتن نداد و وصل نشد! در صورتی که در مناطقی تحت پوشش TD-LTE سیمکارتهای معمولی هم رو این مودم جواب میده و وصل میشه!
در هر صورت الان میخوام این مودم را با یک مودم 4G معمولی عوض کنم اگر کسی موردی داره پیشنهاد بده
مشخصات مودم:
مودم TD-LTE (B-5142) (آک و استفاده نشده) + یک بسته 10 گیگابایت + 5 گیگابایت (شبانه، 2 تا 8 صبح) 3 ماهه
ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلگرام : 09354827239
مطمئنید سیمکارت 4g میزارید داخل دستگاه؟نقل قول:
سیمکارت معمولی ایرانسل روش جواب نمیده.