داور کارت زرد کمتر بده تیم های بیشتر پیشکش:n02:نقل قول:
**
دوستان درقسمت لیگ نمیشه بازیکن خرید؟ مثلا من یه فصل تموم کردم واسه شروع لیگ جدید نمیتونمتغییری تووی تیم ایجاد کنم؟؟
Printable View
داور کارت زرد کمتر بده تیم های بیشتر پیشکش:n02:نقل قول:
**
دوستان درقسمت لیگ نمیشه بازیکن خرید؟ مثلا من یه فصل تموم کردم واسه شروع لیگ جدید نمیتونمتغییری تووی تیم ایجاد کنم؟؟
کسی هست پایه انلاین بزنیم گهگاهی؟ پ خ بدید
دوستانی که آنلاین بازی میکنند اینجا اعلام کنید یا پخ بدید تا همدیگرو اد کنیم. :n06:
منم امروز نصب کردم فقط برای انلاین
در کل روی منم حساب کنین:دی
منم هستم پیشنهاد میکنم یه گروه توی واتس اپ بزنیم. شمارتونو خصوصی کنید
اره موافقم ی گروه واتس بزنیم خیلی خوبه
خوب بعد ماه ها بالاخره چند دست آنلاین زدیم و بسی چسبید :n02:فقط این مشکل تاخیر کمی تا قسمتی رو اعصابه ، نمیشه پاس های درستی فرستاد :n29:نکته آزار دهنده ش اینه طرف مقابل انگار داره راحت بازی میکنه و فقط شما تاخیر دارید !
+
پ.ن : البته با بچه های داخل ایران که تست کردم این مشکل تاخیر هم وجود نداشت:n11:
شما چجوری با داخلی ها بازی میکنید؟نقل قول:
من و یکی از دوستان هر کاری کردیم ننتونستیم بهم وصل بشیم.هرکدوممون که اتاق رو میساخت،طرف مقابل نمیتونست بهش وارد بشه در حالیکه مثلا من میتونم وارد اتاقهای غیر ایرانی بشم.
کسی راه حلی داره؟
اکثرا با هماهنگی تلفنی و بعد ادامه ارتباط تو TeamSpeakنقل قول:
یه جای کارو احتمالا اشتباه میره یکی یا جفتتون ، وگرنه مشکل خاصی نیست و با دوستان بازی میکنیم ، مشکل اصلی این کرک آنلاین جدید اتفاقا اینه که نمیشه با 80% خارجی ها بازی کردُ ارور میده ، و اون 20% که وارد میشه هم تاخیر و لگ داره ، وگرنه با داخلی ها تو 99% موارد همه چی ردیفه
مگه فرمول ریاضیه که یجاش اشتباه باشه :n02: هماهنگ میکنیم فلان اتاق بعد طرف میاد دیگهنقل قول:
من هروقت خودم اتاق میسازم هم بقیه(خارجی ها) نمیتونند وارد اتاق بشوند و یا وارد هم بشوند به محض ورود به بازی ارتباط قطع میشه یعنی در کل نمیتونم میزبان باشم اما همونطور که قبلا گفتم،وارد اتاقهای خارجی میشم.البته چند تا یکی
احتمال زیاد مشکل از نوع کرک هست.من کرکی که خود اسکیدرو قرار داده بود رو دان کرده بودم.آپدیت به ورژن 1.03 و بعد کرک.شما از کجا گرفتید؟
پ.خ هم دادم.