فابليت پخش فيلم رونداره!:41:نقل قول:
Printable View
فابليت پخش فيلم رونداره!:41:نقل قول:
ممنون میشم بگید کار این دستگاه چی است ؟ و میشه باهاش شبکه گرفت مثل ----- ؟
ایا این مدل خودش این برد داخلش داره
Sony Bravia KDL-46EX700
من اهواز زندگی میکنم ایا اصلا میشه گیرنده دیجیتالی استفاده کرد؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تو اینترنت که سرچ میکردم یه سری از این گیرنده های دیجیتالی دیدم که کول دیسک بود که می گفت برای کامپیوتر ساخته شده میخواستم بدونم آیا اینا رو میشه واسه تلویزیون استفاده کرد یا خیر ؟ و یا مدلی برا ی تی وی ساخته شده چون کسی در این مورد صحبتی نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام می خواستم بدانم نمایندگی برایت توی رشت کجاست ویا اینکه دوستانی که از رشت هستن برایت رو از کجا خریدن به من هم آدرس بدین منم بخرم با تشکر
سلامنقل قول:
به اینا می گن usb --- که فکر کنم فقط بشه برای کامپیوتر استفاده کرد و احتمالاً درایور مخصوص خودش را داره ، نمونش را هم ایکس ویژن زده که تو تلویزیون هم تبلیغشو می کنه و فکر کنم اگه سایت مادیران را ببینی اطلاعات کافی در موردش وجود داشته باشه . قیمتش هم 29 هزار تومانه .
سلام .نقل قول:
کسی نبود ؟ :دی
مخلصیم .
دوست عزیز فعلا در حال حاضر فقط 14شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی رو میتونین بگیرین ولی در آینده به شبکه ها اضافه میشهنقل قول:
دوستان اگه ممکنه بگین که ایکس ویژن 131 رو از کجا میتونم تهیه کنم من از 2تا فروشنده پرسیدم همه گفتن مدل 121 رو دارن و 131 رو نداشتن من ساکن رشت هستم
دوست عزیز فعلا چند تا استان این سیستم رو دارن و به زودی کل استا نها ی کشور این قابلیت رو خواهند داشتنقل قول:
فعلا تهران -کرج - قم و قزوین و رشت این قابلیت رو دارن
نقل قول:
سلام
هر تعداد شبکه دیجیتالی که صدا و سیما بفرسته ، این گیرنده ها هم دریافت میکنن .
مثل اینکه تو تهرات فعلا 14 تا شبکه تلویزیونی و 10تا شبکه رادیویی قابل دریافته که این تعداد تو شهرها ی دیگه بنا به دلیل بالا متفاوته .
همون جور که گفتم تعداد شبکه ها محدوده و کانال های استانی رو نمیشه گرفت .( البته اطلاع دقیق ندارم . شاید بشه چند تاش رو گرفت اما انگشت شمار ) ولی به زودی قراره همه شبکه های استانی هم به صورت دیجیتالی قابل دریافت بشن .