مثل اینکه فردا run بشه . (VPS 32gb الکی نیس)
Printable View
مثل اینکه فردا run بشه . (VPS 32gb الکی نیس)
اینو حتما ببینید خودم ساختم :n02:
من حواسم به تاپیک هست , اگه دعواها ادامه پیدا کنند و به توهین بکشه برخورد میشه .نقل قول:
اقایوت میخواید تو تاپیک دعوا کنید بریم ریپرت بدیم تاپیک قفل شه بهتر از اینه
____
البته بگم که محترمانه انتقاد کردن ایرادی نداره و این که یه نفر نظرشو بگه که به نظر من فلان سرور از فلان سرور بهتره ایرادی نداره تا وقتی توهینی نکرده . نظر شخصیه اون شخص هست و محترمه .
من نصبش کردم اما بعد از 3 4 دقیقه بازی مدام گیر می کنه و غیر قابل بازی میشه وقتی ازش میام بیرون دوباره میرم داخل درست میشه تا 3 4 دقیقه دیگه و همین روند...
چه کنم درست بشه؟ ورژن 1.5.1 هستم.
mc.bluegamers.ir
چطور میشه در سرور رجیستر کرد ؟ :n13:
:n27: من نخواستم کسیو از سرورت بکشم بیرون آقای مهران خان فقط نظر خودمو گفتم :n03: چرا زود جوش میاری ؟؟ چی بگم والا ...نقل قول:
خوب الان چی کارت کنم ؟ اومدی میگی سرور من حال نمیده فک می کنی کسی از سرور میره ؟ یادته گیم 5 با چه اسمی اومدی تو سرور چطوری بن شدی بد می گفتی دوستم بود ؟
برید تو Option بازی و سپس توی قسمت Video Settings بعد Graphics رو روی Fast بزارید . Clouds هم off کنید اگه بازم درست نشد از Optifine HD استفاده کنیدنقل قول:
من نصبش کردم اما بعد از 3 4 دقیقه بازی مدام گیر می کنه و غیر قابل بازی میشه وقتی ازش میام بیرون دوباره میرم داخل درست میشه تا 3 4 دقیقه دیگه و همین روند...
چه کنم درست بشه؟ ورژن 1.5.1 هستم.
register pass pass/نقل قول:
چطور میشه در سرور رجیستر کرد ؟
سلام به بروبچ ، آقا فقط همین سرور BlueGamers :n09:
به مناسبت راه یابی ایران به جام جهانی 2014 پس از 8 سال یک Skin آماده کردم که به نظر خودم جالبه ، امیدوارم کسانی که اکانت پرمیوم خریداری کردند مانند مهران خان ( نام بردم چون خودتم قبلا منو نام بردی ) از این Skin استفاده کنن !! به امید پیشرفت در فوتبال ایران :n09: حتی اگر اکانت هم ندارین فایل char رو تغییر بدین :n01: اگه گفتین پیراهن چه بازیکنیه ؟؟! :n18:
برای روحیه گرفتن طرفداران تیم ملی هم که شده این Skin بزارین :n20:
دانلود Skin : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن
---------------------------------------------------------------------------------------------
راستی آهنگ پیشواز رایگان ایرانسل برای تیم ملی : ارسال 2014 به 7575
تشکر فراموش نشه :n28:
هشت ساااااااال ؟؟؟!!!! :n04:نقل قول:
پس از 8 سال یک Skin آماده کردم
صعود ایران به جام جهانی بعد از 8 سال منظورشون بود .
2006 آخرین جام جهانی بود که حضور داشتیم حالا 2014 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو شناختی ؟؟؟ من همون Leon4rdo ام که اومدم سرورت Grammy Awards تورو دیدم :n11: