اصلا هر چی که بفرسته به نظرتون میخواد چه کار بشه!
جز این که الکی حجم ترافیک مارو میسوزونه:n02:
اصلا هر چی که بفرسته به نظرتون میخواد چه کار بشه!
جز این که الکی حجم ترافیک مارو میسوزونه:n02:
نسخهی نهایی ضدویروس پادویش با کمک نظرات و پیشنهادهای شما دوستان به مرحلهی انتشار رسیده است.جهت دریافت ضدویروس پادویش ـ نسخهی خانگی رایگان به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
این نسخه به صورت کاملا رایگان در اختیار عموم کاربران قرار میگیرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی محصولات رایگان از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میسر میباشد.
به منظور نصب نسخه خانگی رایگان نیاز به حذف نسخه بتا است.
کسی تست اش کرده چه جوریه؟
من تستش کردمنقل قول:
دیتابیسش زیاد جای کار داره
یه انتی ویروس معمولی
سرعتم یکم اورد پایین
ولی نسخه ازمایشیش بودا
سلام .خسته نباشید:n16:
یه سوال داشتم :
اینترنت سکوریتی اوست بهتره یا نورتون؟
از نظر
1- آپدیت ( از نسخه ی 14 نورتون رو نمیشه آفلاین آپدیت کرد و آنلاین هم باید لایسنس باشه .منظورم اینه که لایسنس راحت گیر میاد یا باید نت رو زیر و رو کرد ؟ ولی اوست ت.. کرده اما قابلیت آفلاین داره و آپدیت آفلاین معتبر هم هست)
2-تاثیر کم روی سیستم از قبیل کاهش سرعت و استفاده ی کمتر از پهنای باند
3-سرعت بالای اسکن و قدرت شناسایی
4- گیر دادن کمتر به پچ و کرک برنامه ها یا برنامه های در حال اجرا
با تشکر:n16:
نظر من روی نورتون هستنقل قول:
برای لایسنس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست بدین دوستان براتون لایسنس میفرستن
چند مورد:
اگر نورتون رو آپدیت اولیه اش رو انجام بدین در بقیه موارد روزی 3 تا 4 مگ آپدیت داره
نورتون به پچ و کرک ها زیاد گیر میده ولی اگر تاپیکش تو انجمن خودمون رو مطالعه کنید به راحتی میتونید اونها رو در لیست اسثنائات فرار بدین
با سلام ...من آخر سر مجبور شدم به دلیل کمی روم (512مگ)رو ویندوز 8تم نود6 نصب کنم.کنار ویندوز8هم یه 7 نصبه که روش نورتون هست رو اونم نود 4 بریزم؟؟؟؟؟راستی چطوری میتونم عملکرد نود رو یه خورده با لا ببرم؟(بعضی ها میگن ضعیفه!!!!)
یه سوال
کدوم انتی ویروس قشنگ میتونه درگاه اینترنت رو برسسی کنه و فایروالش خعلی قوی باشه کلا من از طریق اینترنت ویروس وارد کامپیوترم نه از طریق فلش و اینچیزا نمیشه
همه ی آنتی ویروس ها دقیقا به همین منظور روی سیستم نصب میشن.
فایروال zone alarm خیلی خوبه البته متاسفانه کمی باعث کندی سیستم میشه.
آنتی ویروس هم eset, avast, kaspersky خوب هستند.
فکر کنم بهترین فایروال که برای کاربران از سطح مبتدی تا پیشرفته طراحی شده کومودو هست.من خودم از ترکیب امسی سافت آنتی مالویر و فایروال کومودو استفاده می کنم.یکی از مهمترین مزیت های امسی سافت اینه که با هر محصول امنیتیه دیگه ای به خوبی کار میکنه.همینطور سطح شناساییش هم فوق العاده است چون از موتور خودش و موتور بیت دیفندر استفاده می کنه.نقل قول: