داداش این برنامه فرصت برابرو کی میده؟نقل قول:
اونسالی میدیدمش کلی انگیزه میگرفتم
Printable View
داداش این برنامه فرصت برابرو کی میده؟نقل قول:
اونسالی میدیدمش کلی انگیزه میگرفتم
من میزان مطالعه روزانه خودم رو به کمک قرص ؛ از 2 ساعت رسوندم به 9 ساعت .
امروز یکم ناراحتی معده داشتم ( ناشی از خوردن پنیرپیتزا خام بود ) وگرنه 12 ساعت میخوندم
فردا امیدوارم بتونم 12 ساعت رو بخونم
جدا اين برنامه انگيزه ميده؟ من 2-3 قسمتش رو ديدم اصلا خوشم نيومد! برنامه ى چه روزيش خوبه؟نقل قول:
دوستان من تازه از اول دی شروع کردم گیج شدم که با برنامه آزمون گزینه 2 برم جلو یا درسای پایه رو تا قبل عید تموم کنم ؟
نقل قول:از روزی که کاظم قلمچی و دار و دستش اومدن توی برنامه همه چی رو خراب کردن :2:نقل قول:
سال قبل روز های شنبه رامین نیکخو به همراه مهندس محمد مهربان کولاک می کردن
ولی امسال محمد مهربان نمی آید و لی رامین نیکخو هر هفته تقریبا می آید ولی روزش مشخص نیست
وقتی این حرف های رامین نیکخو رو گوش می دم هوس درس خوندن می کنم :31:
اینم آدرس سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز میشه بگی چه قرصی می خوری ؟نقل قول:
میشه بگید چه قرصی میخورید ؟
راستی این کار رو نکنید ممکنه اثر مخربی داشته باشه که قبل از کنکور دچارش بشید یا حداقل بزارید برای عید
من خودم قهوه میخورم میتونم با انرژی و تمرکز بیشتری بخونم
فعلا بزارین یه مدت این قرص رو بخورم ببینم عوارضی چیزی اگه نداشته باشه بهتون معرفیش میکنم
توی دو روز اخیر که برای من واقعا معجزه کرده :20:
نری قرص اکس و اینا بخوری فنا شی :31:نقل قول:
یه سوال فنی داشتم!برای هندسه 2 من گاج سفید میخونم تستاش رو میزنم به همراه تستای گزینه 2 که عینا کپی پیست سوالای گاج هست رو زدم!کافیه؟یا باید سطح کلاس بره بالا!؟
دروس عمومی خصوصا ادبیات و زبان فارسی کلا کتاب رو میندازیم دور یا اول کتاب اصلی بعد کتاب فرعی؟
قرص؟نقل قول:
چه قرصی؟
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
والا عرض کردم که جدیدا نمیبینمش اما اونموقع آقای فک کنم اسمشون نیکخو بودو که میدیدم،کلی روحیه میدادنقل قول:
واقعا کلی چیز ازش یاد گرفتم و تو مطالعم ازش استفاده کردم برعکس آقای دستمال چی(پورم اولش داره)
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
دقیقانقل قول:
نگفتی داداش برنامه فرصت برابرو چه ساعتی میده؟