راستی داداش هارد 6199 تو حافظش چقدره مال من 750میگن سری اولش 1tb
Printable View
راستی داداش هارد 6199 تو حافظش چقدره مال من 750میگن سری اولش 1tb
C:\SwSetup\sp51649نقل قول:
با کمک برنامه EASEUS Partition Master پارتیشن بندی کن (قبلش ریکاوری فراموش نشه)نقل قول:
چرا میشه روی ویندوز فینگر رو ست کرد ، کافیه یک بار برنامشو باز کنی بقیشو خودت میری!!!
بعضی وقتا مدیا پلیر رو دیر باز میکنه دلیلشم اینه که رام رو هم لود میکنه با بقیه مشکلی نداره مگر اینکه برنامه خیلی سنگین باشه که اونم باز زیاد نشون نمیدهنقل قول:
C:\SwSetupاینو داره ولی
\sp51649رو نداره رفیق
راستی ایت اپدیت بایوس چی هست میگن باید اپدیت کرد؟چرا خودش اپدیت نمیکنه ؟کجا ببینم ورزنش پند هست
ای بابا. کسی نیست جواب ما رو بده؟! :41:نقل قول:
هاردش 750 هستش.ورژن بایوس رو با برنامه CPU-Zمیتونی چک کنی.HP Support Assistantهم آپدیت بایوس رو چک میکنه . آخرین ورژن بایوس رو از لینک زیر دانلود کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =
شما خودت همین بایوس رو نصب کردین؟لازمه؟بعد اینکه اثرانگشت برنامش تو مسیری که گفتی نبود داداش خیلی ممنون از جواب هات اقایی
---------- Post added at 03:23 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------
داداش واس من پیش نیومده بزار شاید بقیه بدونن حتما بهت جواب میدن:40::31:[COLOR="Silver"]نقل قول:
---------- Post added at 03:24 AM ---------- Previous post was at 03:23 AM ----------
دوستان راستى من رم لپ تاپم 4 هست ولى 2 گىپش رو به عنوان کش ىه همچىن چىزى نوشته ىعنى چى
Sent from my GT-I9100
بله من خودم بایوس رو آپدیت کردم. اگه آپدیت نکنی چیزی از دست نمیدی ولی آپدیت کن. پیشنهاد میکنم Finger Print رو بیخیال شی. من که استفاده نمیکنم.در ضمن تمامی درایور های مور نیازت توی لینک زیر هست. درایور Finger Printهم تو قسمت Keyboard,Mouse & Input Devices هستش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
کجا نوشته؟ واضح نیست حرفت.نقل قول:
اخه اومدم نصب کنم ریست شد 1بعد 1صفحه اومد اون لیکی هم که دادی f1aهست اما من نمیدونم ورزن قبلیش چند هست 4روز لب تاپ رو گرفتم امکانش هست خودش اپدیت کنه
دوستان ماژول 4 گىگ چند هست و تا چند گىگ ساپورت مىکنه
Sent from my GT-I9100