اینم سالار ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان خبری از کرک نشد
شما کامیونتون تک محوره یا جفت؟
موندم حفت محورش کنم یا با همین تک محور ادامه ش بدم
کسی تونست پول چیت بزنه با این نرم افزاره؟
من که هر کار کردم نشد.
یکی بیاد پول چیت کردنو کامل بنویسه چون فیلمش زیاد معلوم نیست
جفت محور قدرت بار بیشتری داره اما استحلاک لاستیکتون بالا میره
اما جفت که باشه برای جاده های ناهموار بسیار مناسبتره
خود من لاستیک دو محوره در عقب رو بیشتر ترجیح میدم چون احساس بزرگی به آدم دست میده
کاش میشد یکی از دو محور عقب رو قپونی زد
شما که کامیوندارید میدونید قپونی چیه که؟
من مد لایسنس کردن بنز رو هم اضافه کردم ولی نشانش تغییری نکرده.میشه لینک مدی که استفاده کردین رو قرار بدین؟نقل قول:
نه بابا من از کجا بدونم:دینقل قول:
شما که کامیوندارید میدونید قپونی چیه که؟
نه بابا من از کجا بدونم:دی[/QUOTE]
قپونی یعنی اگه کامیونی 2 محور در چرخ عقب داشت یکی از محور هارو در هنگامی که بار نداریم از چرخ جلویی به بالا تر از سطح جاده بکشونی تا در هنگام حرکت اون محور روی زمین نباشه
تو بعضی از کانتینر ها هم این کار رو میکنند برای استحلاک کمتر لاستیک ها در مواقعی که بار نداریم یا بار سبک هست
آموزش افزایش پول در بازیبا سلام خدمت دوستان
من برای افزایش پول از cheat engine استفاده کردم
روش کار به این صورت هست که بعد از نصب برنامه ، بازی رو اجرا می کنیم و مقدار پولمان را یاد داشت کرده و با زدن Alt+tab به دسکتاپ رفته برنامه را اجرا کرده از منوی بالای سمت راست open را زده و دنبال بازی در حال اجرای ets2 می گردیم و آنرا باز می کنیم .
حال مقدار پول را در قسمت سمت راست برنامه و زیر قسمت first scan وارد کرده و روی first scan کلیک می کنیم . برنامه همه اعدادی را که اندازه پول شما در بازی هستند را نشان می دهد .
اگر تعدادشان زیاد بود باید دوباره وارد بازی شده و مقدار پول را کمی تغییر دهیم ( مثلا یک تصادف کنیم و یا چراغ قرمزی رد کنیم تا پولمان کم شود! )
حالا مقدار جدید را یادداشت کرده و دوباره به برنامه cheat engine برگشته حال مقدار پول جدید را بدون زدن دکمه first scan وارد کرده (جای پول قبلی) و اینبار دکمه next scan را می زنیم . حال تعداد اعداد پیدا شده در قسمت سمت چپ کمتر می شود . می توان این روش را تا آنجا انجام داد که تنها یک عدد در سمت چپ برنامه باقی بماند که همان مقدار پول بلزی است .
اکنون روی این عدد دابل کلیک کرده تا به پایین برنامه برود . در پایین شما با دابل کلیک روی قسمت سمت راست می توانید مقدار پولتان را هرچقدر که بخواهید افزایش دهید .
اگه لازم بود بگویید تا عکس هم بگذارم
پول من الان در بازی 1000000 است . ولی لذت بازی یه جورایی کم می شه . مثله بچه پولداری که از روز اول با پول باباش بی ام و سوار میشه و کسی که با سعی و تلاش واسه خودش یه پراید می خره . به نظر من پراید سواره بیشتر لذت می بره !!!