[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عکسهای گوشی خودمو گذاشتم تا نگید داره جو مسموم میکنه
دستت درد نکنه درست شدنقل قول:
سلام بچه ها:31:
میخواستم برای کسایی که تازه میخوان گالکسی رو بخرن یا تو فکر خریدنش هستن یه چند تا نکته رو گوشزد کنم:46:
1:گالکسی دو نوع سفارش داره سفارش اروپا و سفارش خاورمیانه.
این سفارشها با 2 نوع جعبه عرضه میشن جعبه بزرگ مثل همون جعبه ای که تو ریویو من دیدید و جعبه های کوچک که از نظر ارتفاع کوتاهتر از جعبه های بزرگ هستن.جعبه های کوچک بیشتر سفارش عربستان و فرانسه هستش و جعبه های بزرگ بیشتر سفارش انگلیس.
کیفیت صفحه نمایش جعبه های کوچک تو اون چند موردی که چک کردم از جعبه های بزرگ کمتر هستش و یه جورایی ماتتر هستش البته نه در همه موارد اینایی که دارم میگم تقریبی هستش.کیفیت بدنه گوشیهای جعبه بزرگ بهتر هستش و زدگی و خوردگی کمتری نسبت به جعبه های کوچک داره.
2:در مورد پیکسل سوخته جعبه های بزرگ پیکسل سوختشون حداقل 1 دونه هستش مال منم یک دونه داره ولی گوشه صفحه هستش و معلوم نیست.ولی تو جعبه های کوچک من کمتر پیکسل سوخته دیدم.پیکسل سوخته تا 3 عدد به گفته سامسونگ طبیعی هستش و از اون بالاتر قابل تعویض هستش:46:البته دلتون رو صابون نزنید تو خارج اینجوریه تو ایران یه هفت هشت تایی باید داشته باشه تا بشه یه کاری کرد تازه اونم شاییییییییییییییییید اونم اگه گارانتی باشه و اگه گارانتی نباشه که واویلاست:31:
3:در مورد pink spot یا به قول ماها منطقه صورتی رنگ وسط دوربین هنگام عکسبرداری و یا فیلمبرداری به گفته سامسونگ و تحقیقاتی که من کردم یه مشکل نرم افزاری هستش که تو 90 درصد گوشیها وجود داره و تو ورژن 2.4 این مشکل حل میشه:31:پس اگه گوشیتون این مشکل داره زیاد سخت نگیرین چون این مشکل تو اکثر گوشی ها هستش .ولی یه نکته دیگه هم هستش و اون اینکه این منطقه صورتی رنگ به دو حالت وجود داره.
1:حالتی که این منطقه صورتی رنگ در وسط و یا مرکز صفحه هستش که این مورد بیشتر تو گوشیها مشاهده میشه.
2:حالتی که منطقه صورتی رنگ در اطراف صفحه وجود داره و وسط صفحه به صورت طبیعی مشاهده میشه.این مورد یا هنگامی که گوشی رو خریدید به همین صورت هستش و یا هنگامی که یه مقدار از دوربین گوشی استفاده مبکنید اون منطقه صورتی که تو مرکز دوربین هست به اطراف منتقل میشه و وسط صفحه طبیعی میشه...
در این مورد زیاد سختگیری نکنید چون تو اپدیت بعدی سامسونگ این مشگل حل میشه و این مورد فقط در زمینه های روشن و سفید قابل مشاهده هستش و اگه از فلش استفاده کنید هنگام عکسبرداری و فیلمبرداری این مشگل برطرف میشه.تو فضای بیرون هم این مشگل وجود نداره:46:
4:در مورد داغ کردن گوشی هم من گوشیهایی رو دیدم که کمتر از گوشیهای دیگه تو اجرای برنامه یکسان مانند بازی داغ میکنند.تا اونجا که من ازمایش کردم این داغی گوشی تو گوشیهای با جعبه بزرگ و یا گوشیهای سفارش اروپا کمتر هستش.و یه نکته دیگه هم اینه که گوشی هنگامی که داره شارژ میشه و در عین حال دارید ازش استفاده میکنید بیشتر داغ میشه تا موقعی که به شارژ نیست.من گوشیم هنگامی که به شارژ نیست به هیچ وجه حتی تو استفاده های طولانی و سنگین به داغی که بعضی از دوستان میگن که دست میسوزونه نمیرسه و گرماش کاملا طبیعی هستش.
بچه ها در کل باید بگم که این موارد بالا چیزایی هستش که گوشی گالکسی همراه خودش داره و اگه بخواید گوشی رو بخرید باید منتظر رو در رو شدن با این مشکلات هم باشید:46:
دیگه بستگی به خودتون داره که ارزیابی کنید که خرید این گوشی ارزش رو در رویی با این مشکلات رو داره یا نه و بعدا تصمیم نهایی خودتون رو بگیرید:31:
ممنون و موفق باشید:11:
مال من جعبش کوچیکه ):ارسالی به فرانسس ولی خوب بدنش مشکلی نداشت کیفیت تصویر هم مقایسه نکردم کیس یو جان مارو به استرس انداختی :31: من پدر خودم رو در اوردم اینو به tv وصل کنم اصلا نمیشه !این dlna خیلی حال میده ولی نه تیوی نه گوشی ad hoc میکنم نمیشناسن همدیگه رو تیوی هم سامسونگ c8000 اگه کسی وصل کرده یه کمک به من بده ):
سلام اکوجی جاننقل قول:
این موردی که شما میگید به حلال ماه معروفه:31:
این مورد تو بعضی از گوشیها هستش.به طور مثال گوشی دوستم هم این مورد رو داره:13:
فعلا که راهکاری براش نیوده.
یه سوال این مورد اذیتت میکنه؟تو عکسهای با این زمینه رنگ خاکستری خودشو نشون میده یا نه چون من تو عکسها تو گوشی دوستم این دایره ها رو ندیدم
فکر کنم مشکل نرم افزاری باشه.بازم باید صبر کنیم اپدیت 2.4 بیاد ببینیم جیکار میکنه:31:
همش چرت و پرتی بیش نبودنقل قول:
مگر سامسونگ بیکاره برای چند تا کشور با کیفیت بزنه برای چندتا دیگه با کیفیت کمتر اونم سامسونگ گالاکسی اس 2
سلام qazplm جاننقل قول:
من به tv خودم وصل کردم سامسونگ مدل 750 هستش البته یه وایرلس جداگانه براش تهیه کردم که مال خود سامسونگ هستش و مخصوص tv های سامسونگ درست شده.به usb تیویم وصل کردم و از اون طریق با dlna به راحتی وصل شدم گوشی خودش پیدا کرد tv رو و مدل وایرلسشو و بعد کانکت شد.شاید تنظیمات وایرلس گوشیت یا tv درست نیست یه چک بکن باید به راحتی بشناسه:46:
در مورد اون جعبه های گوشی هم گفتم که همشون اینجوری نیستن من منظورم این بود که یک درصدیشون اینجوری هستن نه اینکه همشون مشکل داشته باشن پس خیالت راحت باشه:31:
ممنون و موفق باشی:11:
سلام دوستان ورژن 2.3.4 کسی نصب کرده اگه کسی این کارو انجام داده لطف کنه نقاط ضعف و قوت این اپدیت رو بزاره
ممنون و موفق باشد:11:
نقل قول:
این چیزایی بود که به چشم خودم دیدم و تست کردم وگرنه نمیومدم اینجا بنویسمشون وحید جان.
این چیزایی هستش که متاسفانه و یا خوشبختانه تو کشورمون هست و کاریش نمیشه کرد.
این مدلها وجود داره به طور مثال مدلهای با جعبه بزرگ 90 درصدشون ساخت کره هستن ولی سفارش خاور میانه و اسیا اکثرشون ساخت چین هستن و کیفیتشون رو من از نزدیک دیدم و با کره ایش مقایسه کردم و یکسریشون هم تو صفحه نمایش و هم تو بدنه از ساخت کره پایینتر هستن.از نزدیک که ببینی و لمسشون کنی و یه مقدار هم دقت کنی خیلی راحت قابل مشاهده هستش این تفاوتها.
من این مطالب رو گفتم که دوستان تو این دزد بازار دقتشون رو تو خرید این گوشی بیشتر کنند تا شانس خریدن یک گوشی خوب و بدون اشکال براشون بیشتر باشه.
در ضمن لطف کن درست صحبت کن من با شما یا دوستان دیگه پدر کشتگی که ندارم بیام این حرفها رو به دروغ بزنم.تو این فوروم هم همه منو میشناسن تا اونجا که تونستم فقط خواستم به دوستان کمک کنم نه چیز دیگه ای من این اطلاعات رو با چک کردن بالای 20 تا گوشی اومدم گفتم چون یکی از دوستام تو خرید و فروش گوشی موبایل هست و کسایی هم که این گوشی رو تو شمال خریدن رو من اکثرشون رو میشناسم و همراه با این دوستان تستهای مختلفی رو در مورد این گوشی انجام دادیم و این نتایج این تستها بود که بالا گفتم.
اگه دقت کرده باشی تو صحبتام گفتم که همشون اینجوری نیستن و به درصد گفتم که ممکنه این مشکلات رو داشته باشن نه اینکه همشون اینجورین ممکنه طرف گوشی جعبه کوچیک گرفته باشه و کیفیتش هم خیلی خوب باشه من به طور کلی و درصدی گفتم پس لطف کن اول کامل بخون چی گفتم بعد بیا بگو چرت و پرته.
واقعا از شما دیگه انتظار این حرفها رو نداشتم وحید جان.