منم کهکشان خودم رو دارم :8::31:
یکشنبه کوبیدم با قطار اومدم تهران برا خرید Galaxy , دوشنبه صبح اونجا بودم , از صبح که شروع کردم برا قیمت گرفتن از 770 برا 16 و 680 برا 8 شروع کردم تا قبل از ظهر رسوندم به 720 برا 16 و 660 برا 8 , ظهر یکی رو پیدا کردم 16 رو میداد 680 , یکی هم بود 8 رو میداد 635 (هر دو بازار موبایل طبقه ی زیرزمین) آقا چشت روز بد نبینه من یه دیوونه بازی کردم گفتم بچرخم , گفتم اینکه همینجوری داره میاد پایین هرچی میگردم , بزار باز بگردم (اینم بگم از صبح از هر چهل مغازه توو علاالدین و بازار موبایل 1 مغازه داشت , بشدت کم یاب بود) خلاصه آقا من تا 5:30 عصر گشتم , قیمت ها پایین نیومد هیچ , رفت بالا :27: گفتم بیخیال بریم همون 680 رو بگیریم بریم خونه , رفتم گفت فروختم !! رفتم پیش 635 (8) , گفت فروختم !! رفتم پیش 690 (16) گفت فروختم !! رفتم 700 (16) گفت فروختم !! رفتم 710 (16) گفت فروختم !! :38:در عرض دو ساعت 10 تا مغازه دبه کردن توو بازار موبایل !! همشونم دروغ میگفتن ! یکشون که سه ساعت پیش گفت 690 (16) , سه ساعت بعد همون بهم گفت 740 :31: میگم چرا ؟ میگه اون خرید قبلی بود این خرید جدیده !! دروغ میگفت مثل چیز ! جعبه ی گوشی ذره ای از جاش تکون نخورده بود ! خلاصه آقا بهشتی ه این علائدین و بازار موبایل واسه خودش ! تازه اینجاش خوبه یه پیرمرد با انصافی بود بازار موبایل , از ظهر تا عصر ازش دو بار پرسیدم , هر دو بار گفت 8 گیگ رو بدون گارانتی میدم بهت 740 :27: موند بودم بخندم یا گریه کنم , حتی گفتم 640 یا 740 ؟ گفت آقا 740 ! خلاصه سرت رو درد نیارم اگه ظهر فقط 30 تا مغازه داشت , پنج عصر 20 تاش گفت فروختم , 9 تاش 50 60 تومن گذاشت روش , یکی بود ( طبقه 4 علاالدین) قیمتش ثابت بود , 720 دادم 16 رو گرفتم تا سردردم تموم شه ! از 10 صبح گشته بودم تا 7 شب !!
---------------------
رفته بودم یه مغازه , بازار موبایل ( درسته بازار موبایلی ها کلاسشون بالاتر ه نسبت به علاالدینی ها ولی نه اونقدری که فکرش رو میکنید , فقط مغازه هاشون شیکتره وگرنه ... ) طرف به من برگشته سه بار چهار بار میگه (همون که دو ساعته 635 رو گفت 680) " آقا برا چی گالکسی میخری شما ؟ گالکسی ایراد های بزرگی حتما داره که جمعش کردن . شما ویو بخر , اون از گالکسی بهتره , x10 بخر اون از ویو بهتره , نه اینکه برا خودم و سودم و اینا بگم هااا , نه , آقا (با قیافه ی افشاگرانه) گوگل و سامسونگ گالاکسی رو دیسکانکت کردن !!! (منظورش این بود discontinue :27: کردن) گفتم آقا باشه خداحافظ , هنوزم وقتی خودش و حرفاش یادم میفته خندم میگیره , سری اول می گفت می تونی برنامه بریزی یا می خوای ما بریزیم ؟ گفتم خودم میریزم , با قیافه ی خیلی متعجب گفت مطمعنی ؟!!!!!!! یه لحظه شک کردم به خودم , گفتم آره مطمعنم از انجمن ها یاد گرفتم , گفت از چی؟ گفتم از اینترنت , خندید !! گفت شاگرد من یک میلیون (!!!!!!!!!!) خرج کرده رفته برنامه ریختن رو آنرویید یاد گرفته بعد شما با اینترنت میریزی ؟ (بازم خندید) گفتم آره , شاگردش (جناب نابغه) دستاش توو جیبش قدم زنان به طرف در بیرون با نیشخند گفت " من یه آندرویید میدم دستت تو اینو روت کن من هرچی خواستی از این مغازه میدم بهت , مگه سیمبین ه ؟ الکی که نیست " پیش خودم گفتم خدا اینا دیگه کی ان
--------------------
و اما در مورد Galaxy !
آقا فوق العاده ست ! محشر ! یک روز بیشتر نیست باهاش کار میکنم ! فقط میتونم بگم حرف نداره !