من هم 2 روز پیش گرفتم 1 روز طول کشید تا زنگ زد تا زنگ نزده پول نده چون باید تایید کنه که منطقه شما تحت پوشش هستنقل قول:
Printable View
من هم 2 روز پیش گرفتم 1 روز طول کشید تا زنگ زد تا زنگ نزده پول نده چون باید تایید کنه که منطقه شما تحت پوشش هستنقل قول:
نه این bts که شما ازش استفاده میکنی شاید اصلا تجهیزات وایمکس روش نصب نباشه همچنین محدوده فرکانسی امواج gsm (موبایل شما) با وایمکس متفاوت هست و هیچ ربطی به هم ندارهنقل قول:
2- هزینه راه اندازیش فکر کنم 8 هزار باشه و از همه هم میگیره
سرعت های سرویس وایمکس ایرانسل real هست یعنی 128=16 256= 32 512=64 اینا همش KB/s هست.نقل قول:
از قطع شدنش خبر ندارم:)
امسال پوشش هاش کامل تر شده مثلا پارسال از فلکه قصر الدشت به بالا اصلا پوشش نداشت ولی الان داره (فکر میکنم یه انتنی تو معالی اباد زدن)
هر وقت ثبت نام کردی یه نفر زنگ میزنه بهت میگه چه مودمی باید بگیری
تا حالا به همچین موردی برخورد نکردم ولی اگر در بیسیک یا پایه باشه یه sms میفرسته که تا چهارم برج پرداخت نکنید قطع میشه ولی تا به حال که پرداخت کردیم. اما اگر نخواید پرداخت کنید میتونید سرویستون رو(اگر 128 یا 256 هست) به تعرفه آزاد تبدیل کنید تا دیگه نیاز به اشتراک ماهیانه نباشه و با اعتبار 0 هم اکانت دست نمیخوره، یه جوری میشه تعلیق موقت و نامحدود سرویس.نقل قول:
دوستان، لطف می کنید؟نقل قول:
دوستان مرسی از راهنمايی تون ...مرسی دارين...بوس بوس :دی
اگر شرکتی آشنا داری که بهت معرفی بده خیلی راحت تر از دانشگاست، یه معرفی تو سربرگ رسمی اون شرکت می گیری با این متن که مثلا:نقل قول:
آقای احسان جهت دریافت اینترنت با سرعت 256 کیلوبیت معرفی می شود.
بعدشم مهر و امضا شرکت
نوع کاربریش هم میشه شرکتی (حقیقی)
به مناسبت 22 بهمن امروز سرعت به زور به 10 میرسه...سرویس 512
با این حساب فردا هم احتمالا لنگر کشتی کابل رو پاره میکنه !
وایمکس ایرانسل در حال اغما به سر می برد.:2:
بابا من 24 ساعته نتونستم ایمیلم رو چک کنم!!!! دردم و به کی بگم ای خدااااااااااااااااا :42::22::34:
من توی یاهو نمی تونم برم وگرنه جی میل باز میشه