سلام به بچه های خوبو بامرام پی سی
به یه چند مورد برخوردم بگم یهتون :
بازی micro pool نسخهای که رو 5800 کاملا کار میکنه رو برا من تصویر نشون نمیده شما تست شده رو ویواز سراغ دارین؟
راجع به نرم افزار google map اینکه وقتی توی قسمت about میرم اولا درصد باقی مونده باطری هم نشون میده (نمیدو نم تا حالا دیده بودین یا نه ) بعد میخام بدونم که این نرم افزار cach ش محدوده مگه ؟ من یه بار رفتم رو حالت sattelite خیلی جاها مث شهر خودمو load کردم بعد که رفتم افلاین استفاده کنم دیدم بعضی قسمتاش نیست !! (یعنی پر!) الان توی about نوشته total data received :62264 و cache size: 21935 . نسخه 3.3.1 هستش. چیکار کنم نقشه ها بمونه ؟
یه چیز دیگه بگم از همه مهم تره . چند وقت پیش گوشیم از رو تخت از فاصله ی نیم متری افتاد از پشت رو فرش بعد که روی صفحه صفید مث oppenning xplore دیدم یه تیکه مثل یه لکه ی سیاه کمرنگ رو صفهش افتاده . اونجاش تاچش کار میکنه ولی خوب یه کم نگرانم . البته تو حالت عادی اصلا معلوم نیستا , نمیدونم چیکار کنم.:41:
لطفا جواب بدید:11:
یه چیزی یادم رفت من یه دیکشنری دارم oxford medical نسخه s60 v5 رو نمیدونم داره یا نه اگه داره لینک بدین . یا یه برنامه که باهاش توی این دیکشنری بتونم بنویسم مث کیبورد مجازی ویندوز
مرسی