سلام.
من سرورهای ایرانی که میرم ارور زیر رو میده:
steam authorization failed
بعدش میرم یک سرور خارجی که این ارور رو نمیده و کمی بازی میکنم و بعدش که برمیگردم به سرور ایرانی دیگه ارور نمیده.
این مشکل راه حلی داره؟؟
Printable View
سلام.
من سرورهای ایرانی که میرم ارور زیر رو میده:
steam authorization failed
بعدش میرم یک سرور خارجی که این ارور رو نمیده و کمی بازی میکنم و بعدش که برمیگردم به سرور ایرانی دیگه ارور نمیده.
این مشکل راه حلی داره؟؟
سلام
می خواستم ببینم مصرف شارژ در CoD 6 در ADSL چقدره؟
هر ساعت بستگی داره بین 70 تا 100 مگابایت
سلام به دوستان گل.برای اینکه این بازی رو آنلاین بازی کنیم به CD KEY احتیاج داریم درسته؟وقتی CD KEY رو به Steam میدیم می تونیم همون لحظه بازی رو آنلاین بازی کنیم یا نه یه چیزی دانلود می کنه مثلا پچی یا چیزی؟حجم اون چیزی که دان می کنه چقدره؟؟
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!:19: فک نکنمنقل قول:
و راستی یه سوال دیگه شما پینگت تو بازی چنده؟؟؟میشه درست بازی کرد؟؟؟؟ با سرعت 60 کیلوبایت دانلود میشه؟
عزیزم راحت میشه بدون cdkey بازی کرد:21: cdkey میخوای چیکار:31:نقل قول:
پست اول رو بخون دوستمون sima_6600 خوب توضیح دادن انصافا:20:
دوستان الان که سا عت 6:30 میتونن بازی کنن ؟
برای من همش ای ارور میده . (صد در صد مطمئنم که به اینترنت وصلم و از proxy هم استفاده نمیکنم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در داخل برنامه xfire نوشته در این هفته 26 ساعت cod6 بازی کردم و در برنامه کاسپراسکی Kaspersky نوشته مقدار ارسال شده cod6 در این هفته 156 مگ و دریافت شده 261 مگنقل قول:
دوستان اگه تو همین تاپیک قبلا راجع به روش اجرای بازی روی lan آموزشی داده شده ممنون میشم راهنمایی کنید.
البته فقط lan نه آنلاین. مرسی
با سلام .
دوستان عزیز هنوزم کسی هست که آنلاین بازی کنه ؟
روش آنلاین بازی کردن همون روش پست اوله ؟
اگه آره که امروز بازی رو تهیه کنم و منم بیام !
آره . هنوز میشه .
به اینجا برو.
کد:http://iranianmw2.blogsky.com/