سلام دوستان ، چندتا سوال دارم.
- کی باید دفترچه ی آزمون کاردانی علمی کاربردی رو بگیریم ؟
- مدرک چی میخواد ، دیپلم ؟
- علمی کاربردی دوره ی کارشناسی پیوسته نداره ؟
- از رشته های مهندسی ، علمی کاربردی چه چیزهایی داره ؟
Printable View
سلام دوستان ، چندتا سوال دارم.
- کی باید دفترچه ی آزمون کاردانی علمی کاربردی رو بگیریم ؟
- مدرک چی میخواد ، دیپلم ؟
- علمی کاربردی دوره ی کارشناسی پیوسته نداره ؟
- از رشته های مهندسی ، علمی کاربردی چه چیزهایی داره ؟
1.دفترچه کاردانیش تازه اومده بود مهلت ثبت نامشم تا همین 1 هفته پیش بود!نقل قول:
2.دیپلم
3.نمیدونم
4.برای اطلاع از رشته های مهندسی علمی کاربردی دفترچه کارشناسی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید .
نقل قول:
ممنون این آزمون سالی یکبار برگزار میشه ؟
ازین همه دفترچه برای کاردانی معمولی !! کدوم رو باید گرفت ؟ :دی
اگر می خواهید مطمئن باشید باید حقوق را در دانشگاه های آزاد یا دولتی بخوانید که حالت عمومی داره و گرایش خاصی نداره البته در معرفی حقوق گرایش ثبتی که وزارت علوم منتشر کرده نوشته که با مدرک کارشناسی علوم ثبتی دانشگاه علمی کاربردی میشه شغل وکالت رو ادامه داد اما کانون وکلا معمولا سخت میگیره یعنی حتی با فوق لیسانس حقوق هم نمیشه آزمون کانون وکلا امتحان داد یعنی باید حتما لیسانس حقوق داشت ضمنا تعداد شرکت کننده های آزمون علمی کاربردی برای رشته حقوق ثبتب هم معمولا زیاده و همونطور که گفتم طبق قانون میشه با کارشناسی حقوق ثبتی ترمی یا پودمانی علمی کاربردی امتحان وکالت شرکت کرد اگر می خواهید مطمئن تر بشید یک تماس بگیرید با کانون وکلای دادگستری و مرکز علمی کابردی قوه قضاییه تهراننقل قول:
کاردانی معمولی علمی کاربردی ، کاردانی ترمی هست که سالی 1 بار ثبت نام میشه. امسال که گذشت ولی ممکنه دوباره کاردانی ترمی ثبت نام کنن اگه امسال نشد سال بعد ! دفترچه ثبت نامی امسال :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارشناسی پیوسته داره علمی کاربردی که باید علاوه بر دیپلم یا کاردانی داشته باشی یا پیش دانشگاهی ولی رشته های پیوستش کمه لیست رشته های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته :
صنعت:
کشاورزی:
مدیریت و خدمات اجتماعی:
فرهنگ و هنر:
سایت اصلی رشته های مصوب و دایر دانشگاه علمی کاربردی در مقاطع مختلف :
امیدوارم مفید باشه:n16:
من دیپلمم ریاضی نمیتونم از سراسری یا ازاد حقوق بخونم... حالا ایشالا که از همین رشته بشه.. :n09:نقل قول:
سلام
من دانشجوی ترم سوم پودمانی "فیلمسازی گرایش تدوین" هستم...
چند پرسش داشتم:
تفاوت کاردانی پیوسته و ناپیوسته در چیست؟
کاردانی پودمانی حرفه ای و فنی چه تفاوتی با کاردانی پودمانی دارد؟
و پرسش آخر اینکه من از شرایط پودمانی با توجه زمان بالای اخذ مدرک حدود 3 سال راضی نیستم، قصد دارم برای کارشناسی به یک دانشگاه بهتر مهاجرت کنم....
آیا با مدرک کاردانی پودمانی میتوان در دانشگاه های هنر برای مقطع کارشناسی ادامه تحصیل داد؟ دانشگاه هنرهای زیبا و...
این درست است مدرک کاردانی پودمانی به عنوان پیش دانشگاهی حساب می شود؟
سپاس
کاردانی پیوسته یعنی مثلا دیپلم شما حسابداری هست توی دانشگاه هم کاردانی پیوسته حسابداری میخونید. ناپیوسته یعنی من رشتم معماری بوده حالا اومدم کاردانی ناپیوسته کامپیوتر میخونم.نقل قول:
کاردانی پودمانی حرفه ای و فنی هیچ تفاوتی با کاردانی پودمانی نداره.
با مدرک پودمانی شما میتونید کارشناسیتون رو توی هر دانشگاهی بگذرونید و هیچ محدودیتی ندارین.
مدرک کاردانی جای پیش دانشگاهی نیست، همین که شما مدرک کاردانی رو داشته باشید میتونید توی کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه ها شرکت کنید.
راهی نیست بشه پودمان ها را زودتر پاس کردید؟
برای کارشناسی پیشنهاد شما این است ترمی اقدام کنم یا پودمانی؟
پیوسته فک کنم یعنی اینکه مستقیم بعد از کاردانی کارشناسی بخونی بدون کنکور.... ناپیوسته یعنی بعد از کاردانی، مدرکش رو میدن بهت و باید دوباره کنکور بدی برای کارشناسی؟!