من میخوام PS3 رو با یک Xbox عوض کنم....البته هنوز پیدا نشده...به نظرتون کار درستی هست؟
من میخوام PS3 رو با یک Xbox عوض کنم....البته هنوز پیدا نشده...به نظرتون کار درستی هست؟
منظورتونx360هست دیگه درسته..............نقل قول:
ببینسد این کاملا سلیقه ای ولی
تو بازی های که برای هردو میادx360سرتره و تو انحصاری ها تا حدودیps3بهتر عمل کرده......
اگه هم خیلی خیلی بهpsnوصل شدی بدون توliveاز این خبرا نیست و بعد سه ماه لایو پولی میشه
بازی هاشونو برو ببین از کدوم بیشتر خوشت میاد
سلامنقل قول:
والا اگه از جای معتبری خرید کنید اطلاعات خاصی در موقع خرید نیاز نیست ! فقط کافیه کنسول آک و کپی خور شده باشه همین!:31:
قیمتش خوبه.نقل قول:
یه جا بهم میگه ایک باکس 4 گیگ اسلیم کپی خور 480 هزار آیا قیمتش خوبه؟
دوستان من اگه یه پلی 3 بگم از دبی برام بیارن فرم ورش حتما 3.55 هستش؟ یا بالاتره؟
والا 1 هفته بیشتر نیست که کار میکنه....نقل قول:
من PSN رو زیاد شنیدم ولی هنوز نمیدونم چیه :دی
خب مثلا فورزا 4 داره میاد که من عشقه ماشینی هم هستم....
ما هم دل رو زدیم به دریا و خیس شدیم:8:
یه PS3 160 GB خریدیم به 470 تومن+ یه دسته اضافه هم به عبارتی 65 تومن و 3 تا زی هم برام ریخت تو هاردش :20:
حالی بردیم در این چند روز
فقط کلی بد و بی راه به خودم گفتم که چرا اینقدر دست دست کردم و زودتر نخریدم
سلام
اخرین قیمت xbox 360 elite 120 gb با مادر برد jasper میخوام
ممنون
سلامنقل قول:
خدا رحمتش کنه دیگه نیست
اگه هم باشه دست دوم هست اونم حدود500 تومن
psn مخفف PlayStation® Network هست و منظور همون شبکه آنلاین پلی3 واسه بازی کردن انلاین با سر تا سر دنیاستنقل قول:
ببین الان به صرفه تره که ps3 بخری چون انحصاری های خیلی خوبی داره GT , GOWو MGS و هوی رین !:46:
اون طرفم هم 360 هم انحصاری های بهتری داره و هم کینکت نسبت به موو بهتره
من خودم الان یکساله که نشستم و سوختم تا اسلیم ه-ک شه الانم که ه-ک شده قیمتا فضاییه!!
کلا سلیقه ای هست و به خودت بستگی داره که با کدوم خال میکنی:46:
GT باید جلوی Forza لنگ بندازه ، GOW هم در برابر Geow : دی
الان دیگه اونقدرا هم قیمتا ناجور نیست... یه ایکس 360 اسلیم 470 باشه ، یه هارد 250 WD هم آدم میگیره هــک میکنه میزنه بهش میشه 500 تومن واسه ی 250GB... که اون قدرا گرون تر از PS3 نمیافته...
در عوض این قدر واسه ی گیم کپی زجر نمیکشین : دی کپی زدن توی PS3 باید قبول کنیم در برابر X360 فاجعس...