دانیال جون اتفاقا من هم از این کار استار خیلی راضی هم هستم ولی چون تند تند پیغام میده میره تو اعصابم
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
برای تغییر فریم ور چقدر پول باید بپردازیم؟
Printable View
دانیال جون اتفاقا من هم از این کار استار خیلی راضی هم هستم ولی چون تند تند پیغام میده میره تو اعصابم
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
برای تغییر فریم ور چقدر پول باید بپردازیم؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز مدل گوشی شما چی هستش ؟ مثلا s5233a هستش یا s5230w ؟
بیشتر تاکید روی اخر اسم مدل هستش(که با رنگ قرمز مشخص شده).اگه ته اسم مدل w باشه(مثلا s5230w) ، بله می تونید از وایرلس استفاده کنید اما اگه غیر w هر چیز دیگه ای(مثل a یا s باشه) گوشیتون مدل بدون wi-fi هستش و طبیعتا نمی تونید از وایرلس استفاده کنید و باید به gprs قناعت کنید.
آقا خواهشا یه تاپیک درست کنید و بازیها و نرم افزارهای این گوشی رو داخلش بزارید . سر گیجه گرفتم از بس توی صفحات این تاپیک دنبال برنامه و بازی گشتم خیلی شلوغه
منظورتونو متوجه نمیشم ؟ یعنی چی در ایران طراحی نشده ؟نقل قول:
2 معمولا GPSلازم به نصب نیست.مگه به صورت جانبی نیاز به نصب باشه! منظورت چیه!؟ تو گوشی یه برنامه ای داره به نام Google Map که خیلی خوب کار میکنه. ولی در کل این گوشی همه جور برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه!!!!
اینطوری که من شنیدم این سیسیتم به صورت کلی در ایران طراحی نشده هنوز. اگه هم جایی یا برنامه ای این شیوه رو ارائه میده مختص به خودش و برنامه ریزی خودشه!!! تو نیاز به لود کردن نداری به صورت دیفالت استفاده میکنی. ولی در بیشتر کشورها این مشخصه چون به صورت برنامه ریزی شده و ماهواره ای هست حتی تغییرات کوچیک هم که در 24 ساعت قبل پیش اومده رو میتونی متوجه بشی!!!
جی پی اس یه تکنولوژی هستش که از طریق ماهواره ای به همین نام کل کره زمین رو ساپورت می کنه و از طریق گیرنده های مخصوص (که چند سالی هستش روی برخی از مدل گوشی ها هم نصب میشه و بصورت سخت افزاری هستش) میشه دریافتش کرد و بصورت کاملا رایگان هستش (برخلاف google map ) که باید برای لود شدن نقشه هاش هزینه gprs بپردازید.
شما بعد از خرید یه گوشی که gps داره تنها کاری که باید کنی اینه که برنامه گیرنده (مثل garmin) و نقشه های شهر مدنظرتون (مثلا تهران رو تو گوشی نصب کنید). و تمام.
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
شما به سایت زیر برید :نقل قول:
gallery.mobile9.com
هرچی بازی و برنامه بخواید واسه استار هستش.(سایرین از جمله خود من هم برنامه ها و بازی هایی که اینجا میزاریم از این سایت هستش).
سلام بچه ها
می خواستم بدونم کسی فریمور جدید استارو از ویندوز ویستا راه انداخته واسه گوشیش یا نه .
من تا اونجایی که باید search port بزنی مشکل ندارم ولی وقتی اینو می زنم پورتی پیدا نمیکنه.
به نظر اصلا گوشیو نمیخونه. من درایور usb 5.56 نصب کردم که کاملا درست نصب شد.
نمیدونم مشکل چیه ؟ اگه درایور جدیدتر یا برای ویستا هست برام بذارین
ممنون میشم
در کل راهنماییم کنین
راستی جدیدترین فریمور که فارسی داشته باشه چیه الان ؟
سلام بر دوستان
منم يه 2 هفته ميشه استار رو گرفتم
عكسش تو روز و فضاي باز خيلي خوبه
كلا خيلي عاليه با قيمت 155 تومن
ولي من از اين گزينه protection سر در نميام
كسي ميتونه يه كمكي كنه با تشكر
سلام
یه سوال یکی از دوستان در قبل پرسیده بود که درست و قاطعانه بهش پاسخ داده نشد منم گیر همینکم آیا میشه از مودم adsl که دو پورت داره یکی یو اس بی و یکی هم ماله کامپیوتر با استار بهش کانکت شد یا نه؟
باید مودمت آنتن وایرلس رو داشته باشه!!نقل قول:
من این گوشی رو خریدم و علیرغم زیبایی و خوشدست بودنش زیاد راضی نیستم ازش.
یکی از مشکلاتی که دارم اینه که یه سری دیکشنری و نقشه که قبلا داشتم رو K750 رو این نصب نمیشه و Invalid Java میگه. با اینکه حتی بعدش Jad ریختم. مثلا سری JDictionary رو نصب نمیکنه که دیکشنری انگلیسی به انگلیسی خیلی خوبیه.
مشکل دیگه من با پلیر این گوشیه که بد جور رو اعصابمه. وقتی میخوام یه Playlist درست کنم نمیره تو فولدر ها تا من از هر فولدر که میخوام مرتب بهش Add کنم بلکه همه آهنگها رو با هم میاره و من باید از بین مثلا 200-300 تا آهنگ بگردم 20 تا رو بذارم تو یه playlist که خیلی وقتگیر و ضد حاله.
راستی چطور میشه کاری کرد که این گوشی در حالتی که نور صفحه نمایش رفته ساعت رو نشون بده؟ و اینکه آیا این گوشی قابلیت اضافه کردن theme رو داره و اگر آره چه جوری؟
خیلی از راهنماییهاتون ممنون
دقیقا درسته بدجور این گوشی رو اعصاب آدمه، من که خودمو ازش خلاص کردم:31:نقل قول:
این گوشی نه قابلیت Theme داره و نه ساعتی که در حالت Standby نشون بده:13: