نه عزیز ، همین جاست! فقط به خاطر سوتی مهدی جان ، چند صفحه ایه که زدیم اون کانال داریم به تحلیل علل پیدایش این سوتی می پردازیم! :20:نقل قول:
Printable View
نه عزیز ، همین جاست! فقط به خاطر سوتی مهدی جان ، چند صفحه ایه که زدیم اون کانال داریم به تحلیل علل پیدایش این سوتی می پردازیم! :20:نقل قول:
نقل قول:دوستان یه دنیا شرمنده....نقل قول:
لطفا دیگه به ماجرای من اشارهای نکنید و تاپیک را طبق روال ادامه دهید .....
ممنون
ویرایش...تکراری
ویرایش...تکراری
من منظوری نداشتم مهدی جان! همین جوری گفتم!
بالاخره باید بفهمیم چرا اون سی دی ها این شکلی شدن دیگه! :31:
ولی خب ، خودت می خوای ، اوکی...
------------------------
دیروز یه سوتی تابلو دادم ، خیلی هم ضایع شدم!
با زن داداشم رفتیم تو یه مغازه آرایشی ، تو مغازه هه ، چند تا دختر فروشنده بودن ، چند تا دختر هم خریدار! همشون هم جوون! :31:
زن داداشم می خواست یه لاک بگیره ، به فروشنده هه گفت کجاست لاک هاتون؟ دختره هم گفت اون جا!
من به اون جا نزدیک تر بودم ، زن داداشم گفت یه قرمزشو وردار!
(حالا اکثر اون دخترا هم چشمشون این وره!)
مارو میگی ، رفتیم به سمت قفسه! یکیشون رو که قرمز بود ، رداشتم ، اومدم بازش کردم که مثلا" واسه زن داداشم امتحانش کنم ، چشمتون روز بد نبینه! تا بازش کردم ، ییهو کل مغازه کر کر زدن زیر خنده!
مارو میگی؟ سرخ و سفید و آبی شدیم فجیع!
قضیه این بود که شکل بسته بندی اونی که من برداشتم ، خیلی شبیه لاک بود! حالا نگو ریمل بوده! :31:
بازش که کردم ، اون ریش ریشاش اومد بیرون ، گفتم واااااااااااای!!! داش سیا ضایع شد!
معلممون داشت درباره ی مرگ ومیر حرف میزد ما هم داشتیم واسه خودمون حرف میزدم یدفعه معلمه گفت یه پسره رو گاز گرفت کشت
منم بی خبر از همه جا بلند گفتم کی گاز گرفت؟؟؟؟ وقتی دوزاریم افتاد خواستم توجیحش کنم موندم چی بگم اومدم حرف بزنم گفتم بیچاره دوست دخترش دیگه معلممون قاطی زده بود منم حرفمو عوض کردم گفتم خوب بیچاره مادرش
یهو کل کلاس خندیدن معلمه هم خندید دیگه چیزی نگفت
ای ول به این تیکه ات !!:27::27:نقل قول:
مردم از خنده خیلی باحال بود . ما از این تیکه ها زیاد مینداختیم :46:
سوتی بدین بخندم !! D:
یک سوتی باحال:
اون موقع که تو دبیرستان بودم یک بار بادوستم داشتیم کرکری میخوندیم من میگفتم که نه اون اینطوری و این اونطوری خلاص بحث داغ شد و کل کل تا جای رسید که فحش فحش کاری میگفتم که نه تو زنی و مرد نیستی و ازاین حرفا که یکهو عصابم قاط زد و با صدای نسبتآ بلند گفتم :ای بابا یک کلام ختم کلام من میخوام که زنت بشم!!!!!!!!!!
تا اینو گفتم همه زندند زیر خنده و سوتی بدی داده بودیم بعد که دوزاریم افتاد حالا هر ور حیاط مدرسه میرفتم همکلا سیامون هر وقت مارو میدند میگفتند که زن من میشی!!!منم که چیزی نداشتم بگم تو دلم میگفتم از ماست که بر ماست.
دیروز رفته بودم ارایشگاه ، تو راه برگشت یه تاکسی گرفتم ، که همه مرد بودن و داشتن درمورد دخترا صحبت میکردن !
ماجرا سر دخترای خراب بود (دخترای پی سی ببخشید) ، خیلی خودمونی حرف میزدیم (گرفتید دیگه) !
همه پیاده شدن من بودم و راننده (من جلو نشسته بودم) ، دیگه خلاصه از زمان شاه شروع کردیم تا الان !
من پلیرم تو گوشم بود (بدبختی Noise Canceling داره هدفونم صدای هیچی رو نمیشنوم) ! وسط راه یه دختره (اوضاع فجیه بود شدیدا) رو دیدم که تاکسی میخواست راننده هم براش وایساد ! ولی سریع حرکت کردیم فکر کردم مسیرش به ما نمیخورده راننده هم حرکت کرده ، ولی نگو دختره سریع سوار شده منم هدفون تو گوشم صدای درم نشنیدم !
یه کم رفتیم جلو تر (2 دقیقه بعد) ، رو کردم به راننده ه گفتم دیدی دختر رو میخواست سوار شه ، معلوم بود از اون جن...های سابقه داره از قیافش داد میزد تا حالا با ......................... الی اخر ! وسط های کار در مورد لباسش داشتم صحبت میکردم که یهو یکی از پشت سرم گفت خفه شو اشغال ، ( برق از سرم پرید ) اقا وایسا میخوام پیاده شم دیگه هرچی فحش بلد بود بما داد !
بعد از اینکه دوباره راه افتادیم به راننده ه گفتم چرا نگفتی سوارش کردی ! گفت مگه نفهمیدی سواره گفتم نه گفت فکر کردم میدونی میخوای اذیتش کنی ! گفت حالا عیبی نداره کلی خندیدیم ! گفتم ندیدی چقدر فحش داد ! خلاصه دیگه ....... ولی خیلی باحال بود قیافه دختره موقع پیاده شدنش !!