اقا شما تو رنج ١ ميليون تومن ٤٢ يا ٤٠ چي پيشنهاد ميكنيد lg 660 يا چيز ديگه
البته رنج قيمت بانه منظورم هست
يعني ميگيد با كابل lan هم ميشه مثل hdmi تصوير full hd گرفت؟
تلويزيون خاصي اين امكانو داره يا همه lan دارها دارن؟
اقا شما تو رنج ١ ميليون تومن ٤٢ يا ٤٠ چي پيشنهاد ميكنيد lg 660 يا چيز ديگه
البته رنج قيمت بانه منظورم هست
يعني ميگيد با كابل lan هم ميشه مثل hdmi تصوير full hd گرفت؟
تلويزيون خاصي اين امكانو داره يا همه lan دارها دارن؟
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=453422[/HTML]نقل قول:
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
-والا من خودم c6900 دارم ديزاينش رو دوست دارم امكانات فوق العاده خوبي داره قيمتش كمي معقول تر هست البته ex700 هم كاهش قيمت داشت هفته گذشتهنقل قول:
-فكر ميكنم سليقه اي باشه بيشتر هر دو تا edge led هستند مشكلات ابري شدن رو توي تصاوير تيره تقريبا دارند
-ex700 هم تصوير خيلي خوبي داره رنگ هاي خيلي طبيعي و ملايم و چشم نوازي داره
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
-lg ld660نقل قول:
-samsung c650
-اره وقتي share ميشه انگار دارين با pc اجرا ميكنيد روي hdtv تون
-تقريبا همه سامي ها و مدل هايي از پاني سوني وال جي
ممنون :11:نقل قول:
یعنی مزیت C650 نسبت به پلاسماهای غیر720 Neo PDP فقط رزولیشن نیست؟در جزییات ، سطح مشکی وکنتراست بهتره؟(فکر کنم در بریتنس که 650 بهتره اما در روانی تصویر نه)آخه خیلی با ال سی دی در مقابل پلاسما حال نکردم:13:
بازم تشکر:11:
-خوب بايد مصرف برق بيشتر -شفافيت كمتر-مستعد burn out بودن و... خيلي از مسائل ديگه رو هم به پلاسماهاي نسل قديم نسبت دادنقل قول:
-باز هم اگر اينطور فكر ميكنيد سراغ g10 برين ولي مدل هاي ديگه فكر نميكنم توجيهي داشته باشند (نظر شخصي)
Lg660 42 داراي ----t هست يا خير؟
-دوستاني كه داشتند تونستند فعالش كنند و خود نمايندگي ها هم اين كار رو انجام ميدند گويانقل قول:
فقط همین سایزش دیجیتال میگیره ؟نقل قول:
-فكر نميكنم توي تاپيك ال جي مطرح كنيد دوستان جوابتون رو بدهند :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=443845&page=6[/HTML]
با توضیحاتی که دوستان داده بودند میخواستم C6900 بخرم که یکی از دوستام گفت V20 هم گزینه خوبیه اگه فقط دنبال LED نباشی
میخواستم ببینم به نظرتون بین C6900 و V20 و VT20 که 3D هم داره کدومو بخرم ؟ هر کدوم یه مزایایی دارن آدم نمیتونه انتخاب کنه.
الان بیشتر نظرم رو VT20 . خیلی کیفیت تصویر خفنی داره . امکاناتشم غیر پخش فیلمش تفاوت فاحشی با C6900 نداره .یکی از دوستان لطف میکنه یه مقایسه بین این دو تا ( C6900 و VT20 ) بکنه خیلی ممنون میشم. اگه میشه قیمت رو هم مقایسه کنید .
با سلام .
اگر کسی با شارپ جدید 820m تجربه داره بنده رو راهنمایی کنه ، دنبال مزیتها و معایبشم . راستش بین v20 پاناسونیک و 820m شارپ موندم ، دیروز تو یه فروشگاه از نزدیک تصویر v20 رو دیدم رنگهاش به پای شارپ نمیرسید ، ولی نمیدونم تو صحنه های دارای تصاویر تیره و تاریک شارپ و پاناسونیک کدوم بهترند .