3 میلیون هم خرج کنی نمیتونی لپتاپی بخری که تو هیچ بازیی کم نیارهنقل قول:
3 میلیون هم خرج کنی نمیتونی لپتاپی بخری که تو هیچ بازیی کم نیارهنقل قول:
دوست عزيز من يه X594 تو بازار موبايل ديدم رمش 6گيگ بود :5:نقل قول:
سلام دوستان
من دیروز به یکی از نمایندگی های شرکت سولاریس تو تبریز رفتم.
فروشنده به من گفت که مدل های Asus رو مستقیم از کارخونه وارد میکنه و میگفت مدل هاشون همه سفارش ایرانه.
کیبورد لپ تاپ ها همه اوریجینال فارسی بود و می گفت گارانتی شرکتی نداره و فقط گارانتی خود Asus هست( یک سال باتری+2 سال کل قطعات).
در مورد این شرکت ، کارش و ادعای فروشنده لطفا نظراتتون رو بفرمایید.
ممنون
سلام
من به یکی از نمایندگی های شرکت سولاریس تو تبریز رفتم.این شرکت فقط
فروشنده ادعا می کرد سیستم هاشو مستقیم از کارخونه Asus وارد میکنه. کیبورد لپ تاپ هم فارسی بود.
من یک N53 قیمت کردم با مشخصات زیر:
Cori7+ram 4+Hdd 500+Graph 1 Geforce+usb 3+...
قیمت 1150000
با دو سال گارانتی دستگاه و یک سال گارانتی باطری.
نظرتون راجع به ادعای فروشنده چیه؟
در مورد وارد كردن مستقيم خودت تحقيق كن اما سفارش ايران و كيبورد فارسي همه لپ تاپ هاي اسوس كيبود فارسي دارننقل قول:
قيمت هم بدك نيست
سلام دوست عزیز من خودم لبتابم از سولاریس گرفتم (اقای مظلومی) لبتاب من n53jqهست حالا موقع خرید دقت کنین گارانتی رسمی و معتبر ایسوس تو ایران به نقل از خود ساپورتر اسوس ویستا-سازگار ارقام-امرتات هست که اون ها بیشتر روی ویستا تاکید دارن گارانتی لبتاب من اسمش "هماهنگ" هست که اون موقع بی تجربه گی کردم و گفتم گارانتی فرق نداره الان تا حدی مشکل دارم یکی این که لبتاب من چون سفارش امریکاست کیبورد فارسی ندارهو و ...نقل قول:
بعد فهمیدیم قیمت های سولاریس کمی بیشتره از جاهای دیگست من جای شما باشم از نمایندگی سازگار ارقام (نظر زاده) هم یه قیمت میگیرم من بعدن اون جا رو شناختم برای دوستم هم n53sv رو از اونجا خریدیم
من جای شما باشم اصلا عجله نکین خوب برین بگردین تحقیق کنین بعد مشورت بعد تصمیم گیری چون الان من خودم یکمی از خریم ناراضی هستم اگه باز کمک خواستین من در خدمتم:10:
سلام بچه ها
امروز یه ASUS S53SN واسه یکی گرفتم
حرف نداره
قیمتش 1/550/000 واسه من تموم شد با گارانتی مادایران !!!!
خیلی کارایی خوبی داره
اگه نظری در موردش دارین بگین
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
سلامنقل قول:
بهت ASUS S53SN پیشنهاد می دهم
حرف نداره
N 53 SN
یا
S 53 SN
شما کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
(من میخوام یه لپتاپ 15 اینچ بگیرم با اینکه از لپتاپ خودم راضیم )
کسی نبود راهنمائی کنه؟:41:نقل قول:
میشه یه لپ تاپ ایسوس با گانفیگ hp6080 بهم معرفی کنید
طراحی لپ تاپ خیلی برام مهمه