دوست عزیزنقل قول:
سلام
توی دفترچه نوشته اگر پلیر را به آمپلی فایر دارای دیکودر DTS وصل کردید باید تنظیم خاصی رو در بخش audio پلیر انجام بدید.
عزت زیاد
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
سلام
توی دفترچه نوشته اگر پلیر را به آمپلی فایر دارای دیکودر DTS وصل کردید باید تنظیم خاصی رو در بخش audio پلیر انجام بدید.
عزت زیاد
چه تفاوتی بین 9570 ال جی با NS728 سونی هست که باعث برتری 9570 میشه؟ سونی چه فرمت هایی رو پخش میکنه؟
پخشMKV است . كه از تمام DVD ها برتر شده است.نقل قول:
دوستان لطف می کنید یک dvd player با قیمت تقریبا 70 تومن معرفی کنید؟مدلی که توی بازار هم به راحتی پیدا بشه
نقل قول:دوست عزیز ، اگه از نواقصی که گفتم صرفنظر کنید (البته اکثر مدل های این رده قیمتی ، این مشکلات را دارند) این پلیر قیمت مرغون به صرفه ای داره و طراحی شیک و زیبایی هم دارهنقل قول:
البته در پخش دیسکهای خش دار ، واقعا خوب عمل میکنه
من يك دموي ال جي را دارم MKV . وزمان آن 4 دقيقه است با حجم 266مگ . وصداي آن باكيفيت پخش ميشود. از(usb)نقل قول:
اگر مايل هستي پيغام خصوصي بده تا فايل شما را بگيرم و فايل خودم را به شما بدهم جهت تست . (اگر در تهراني)
ممنون از شما منتظر نظر باقی دوستان هم میمونمنقل قول:
سلام
يه دي وي دي ميخواهم بخرم كه قيمتش بين 50 تا 70 تومان باشه
كه فرمت هاي
VCD
Mpeg2
Vob
و تمامي نسخه ها ي DIVX
رو پشتيباني كنه
كابل هم composite بخوره كافيه
اگه HDMiهم بخوره بد نيست ولي لازمش ندارم
چه مدلي معرفي ميكنيد؟
قبل از عید sharp SL1400W رو برای یکی از دوستام خریدم 70 تومن .نقل قول:
مشخصاتش :
- DVD, DVD-R/RW, JPEG, VCD ,MP3, WMA, CD-R/RW playable
- High Resolution Picture with Progressive Scan
- Dolby Digital / dts digital out
- DVD Component Video out
- Remote Control
فروشنده خیلی از لنزهای قوی دی وی دی پلیرهای شارپ تعریف میکرد . دوستم هم میگفت راضیه .
یه مدل جدیدترش هم بود که حول و حوش 100-90 تومن بود و فروشنده میگفت بهتره ولی ما با 70 اینو خریدیم .
كسي از دوستان هارد پرتابل به LG-9570 وصل كرده خوب ساپورت ميكند؟ من هنوز تست نكرده ام.