آخه من تا قبل از فیل تر شدن یوتیوب هرچی فیلم درست حسابی از ستیو اومده بود رو گرفتم :دینقل قول:
آره گرافیکش در حد معمولیه. کلا نوکیا و یه کم سونی اریکسون زیاد رو گرافیک کار نمیکنن. ال جی و سامسونگ بیشتر تو این زمینه کار میکنن
آخه من تا قبل از فیل تر شدن یوتیوب هرچی فیلم درست حسابی از ستیو اومده بود رو گرفتم :دینقل قول:
آره گرافیکش در حد معمولیه. کلا نوکیا و یه کم سونی اریکسون زیاد رو گرافیک کار نمیکنن. ال جی و سامسونگ بیشتر تو این زمینه کار میکنن
آره آره!نقل قول:
کلا خوب بود.ولی گرافیکش درحد تاچ وایز و اینا نیست.خیلی ساده هست.قبول دارید؟
من وقتي كه اعلام شد كه سيستم عاملش سيمبين فونديشن نيست ديگه نا اميد شدم! ميدونستم همونييه كه ديگه روي5800 هست!
خيلي تفاوتي نداره! البته بد هم نيست ولي قديمي شده... ما به بدش هم ساختيم ! :دی
ولی آیدو زیاد هم بد نیستا
پلیرش که از همه سیمبیان تاچ ها خشگل تره و بهتره و تو سایر زمینه ها هم فرق چندانی ندارن
پیش به سوی iphone 3g s
آقا من عکسای اینترفیسشو دیدم همچین هم بد نیست. ساتیو رو میگم
اینقدر نزنید تو سر مال
تو پلیر که سونی اریکسون خیلی خوب کار کرده! همیشه همینطور بوده. منظور من و احتمالا حامد این بود که تو منوها و home screen مثل تاپ ویز زیاد گرافیکی نیست. ولی دلیل به بد بودنش نیست
من 5 تا تبی که ستیو داره رو خیلی بیشتر از تاپ ویز دوست دارم ...
من که خیلی ازش خوشم اومده ولی منتظرم ببینم مثل آیفون واسش بازی درست درمون میزنن یا نه...
من رابط گوشی واسم از همه چی مهمتره حیف آیفون گرونه... همون آیپاد بخره آدم بهتره( واسه خودم گفتم نظر شخصیه)
کلآ از رابط سونی خوشم میاد تا ببینم این چی میشه ... باتریش هم معلوم نشد چقدر کار میکنه... 3.5 هم بزنه آخرشه چرا نمیزنه؟
سپاس
بیا واست آپ کردمنقل قول:
[HTML]http://www.4shared.com/file/114577096/bce0fbb8/Satio.html
[/HTML]
دوستای گلم هرموقع لینک یوتیوب داشتین که فی لتر بود واسم پ.خ بدین جای دیگه آپلود کنم واستون
من رفتم.خوب بود میگم شمام بیاین:31:نقل قول:
دمت آتشفشان :دینقل قول:
حال میکنین واسه خودتون با سرعت و فیل تر نداشتن دیگه :دی
این بحث گوشی مخصوص بازی هم بحثی شده واسه خودشا. =جالبه عکس هاش هم مال خیلی وقت پیشه
Sony Ericsson planning to take on the iPhone with a gaming/phone combo?
کد:http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-planning-to-take-on-the-iPhone-with-a-gamingphone-combo-article-a_5722.html
بچه ها بوي PSP phone داره مياد!
يعني ميشه؟ :دی
نه بابا.اینها رومور های همون تاپیک موبایل ریویو هست.که اتفاقا اون مطلب هم از یه منبع دیگه نوشته شده که سر تیترش کلمه شایعات توش دیده میشه!فعلا سونی اریکسون اکس 2 و ساتیو اش رو رو کنه اینها پیش کش!