بچه ها خوش به حالتون من خيلي دوست دارم تراوين بازي كنم ولي اين كنكور لعنتي نمي زاره لطفا بگيد سرور اسپيد كي تموم مي شه و كي دوباره شروع ميشه ؟
Printable View
بچه ها خوش به حالتون من خيلي دوست دارم تراوين بازي كنم ولي اين كنكور لعنتي نمي زاره لطفا بگيد سرور اسپيد كي تموم مي شه و كي دوباره شروع ميشه ؟
سلام
بدجور گیر کردم
یه اتحاد خوب و پرقدرت تو مختصات X:-47 ، Y:278 کسی سراغ داره؟
حد اکثر یه ماهنقل قول:
لطفا يه حساب كتاب بكنيد ببينيد من بعذ از 6 تير سال ديگه وقتم آزاد مي شه من دقيقا كي ثبت نام كنم كه از اول سرور اسپيد باشم ؟
سلام دوستان من هم یک اکانت دارم داخل سرور 5 به اسم
king arman
جریان کتیبه چیه؟
خب
یه سری چیزا از وسط سرور میان به اسم کتیبه
که هر کدوم یه سری مزیت به اکانتت می دن
مث سرعت بیشتر ساخت نیرو و...
برای گرفتنشم باید به یکی از 80ده کتیبه ی ناتار ها اتک بدی
با منجنیق خرنشونو بزنی
کل نیروهاشونم بکشی
بعد با قهرمانت بگیریش
با سلام
میخواستم بپرسم اولین سروری که جدید راه میفته چیه؟
دوستان مراقب باشید امنیت تراوین خیلی کمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مثال خیلی ساده اینه که الان همه کسانی که تو سرور های ایرانی عضو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستند و دارن این تاپیک رو مشاهده می کنن از بازی log out شدند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قعلا خبری از سرور جدید نیست
------------------------------------------------
چطور باعث شدی لاگ اوت بشن؟؟