درست است مشکل این است که دیتای موجود روی سروری که از آن آپدیت کرده اید قدیمی و مربوط به 5 روز قبل بوده است شمانقل قول:
سرور آپدیت را عوض کنید مشکل حل خواهد شد.
Printable View
درست است مشکل این است که دیتای موجود روی سروری که از آن آپدیت کرده اید قدیمی و مربوط به 5 روز قبل بوده است شمانقل قول:
سرور آپدیت را عوض کنید مشکل حل خواهد شد.
سلامنقل قول:
متاسفانه حل نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن سوال دیگه اینکه در موقع نصب و استفاده از superanti spyware کاسپر پیغام میده .
این طبیعی ؟
سرورهای دیگر به جز روسیه را ( به ویژه سرورهای اروپایی ) را امتحان کنید .اگر مشکل رفع نشد نام فایلی را که آپدیتنقل قول:
آن با مشکل مواجه شده برایم بنویسید .در مورد آن اخطار هم نشان می دهد که سوپر آنتی اسپایور حین نصب مخفیانه با
سرور مرکزیش ارتباط برقرار می کند که مشکل خاصی نیست.
انتی اسپایور دیگه چیه ایا لازمه در کنار کاسپر نصب بشه؟مگه خود اینترنت سکیوریتی از همه لحاظ کامل نیست؟
اگه لازم ومهم هست لینکش رو هم بدید چون همه مثل اینکه نصب کردید
با تشکر
vtn54 عزیز سلامنقل قول:
ممنون از پیگیریتون
حل نشد
دوست عزيز، با اين که با نظر و روش vtn54 عزيز کاملاً موافق هستم چون اصولی هست،نقل قول:
ولی شما روش استفاده از برنامه های آنتی ف-ي-ل-ت-ر هم يک تست کنيد،
مثل برنامه های Freegate یا UltraSurf :
کد:http://hamiidreza.parsaspace.ir/Program/AF/Freegate_6.7Pro.zip
البته من خودم، با بیشتر اکانت ها اين مورد رو ندارم، ولی با بعضی اکانت ها اين مشکل رو دارم، مخصوصاً با اکانت پارس آفلاين!کد:http://hamiidreza.parsaspace.ir/Program/AF/UltraSurf_8.8.zip
من طبق فرمايش vtn54 عزيز سرور آپديت كاسپر را تغيير داده و روي يكي از سرورهاي اروپا قرار دادم . آپديت كردم ولي متاسفانه پيغام زير نمايش داده شد و اعلام كرد كه آپديت لازم نيست و كاسپر شما آپديت ميباشه:
اما 1 دقيق بعد مجدد با استفاده از پ ر و ك س ي و با همان سرور اروپا كه در تصوير هم مشخصه اقدام به آپديت كردم كه كاملا آپديت شد و مشكل كاملا مرتفع شد:
نميدونم مشكل واقعا از ISP هاست يا از جاي ديگه؟اما نكته اي جلب توجه ميكرد اين بود كه در حالت عادي و بدون پ ر و ك س ي سرور ميزان Transfer Rate كاسپر در شكل اول 0.00kb/s هست و ظاهرا اصلا اتصالي بين كاسپر و سرورهاي آپديت انجام نميشه!!؟؟تا بخواد آپديتي صورت بگيره.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
ممنون
من قبلا از ultra استفاده کرده بودم ولی نتیجه نگرفتم
ولی الان با یک سرور اروپایی و ultra کاملا آپ دیت شد ولی در انتها key رو block کرد.
به هر حال مشکلم حل شد .
و از شما دوستان عزیز (vtn54 . hamilton .markus ) خیلی ممنونم
:10:
سلام مگه خوده اینترنت سکوریتی 7.1.321 همچین قابلیتی نداره که اسپای ور دکتر نصب میکنی؟نقل قول:
دوست عزيز من ترجيح ميدم از نرم افزارهاي تخصصي اينكار براي مقابله با Spyware ها و Adware ها و... استفاده كنم تا اينكه صرفا بر روي توانايي هاي يك محصول كه بيشتر بر روي ويروسها و تروجانها و...تخصص داره تكيه كنم.براي داشتن امنيت بيشتر بايد تركيبي از برنامه هاي مختص هر كار (كه با هم تداخل نداشته باشند) استفاده كرد.البته اين نظر منه.نقل قول: