-
خبرگزاري پرسپوليس : بازى مقابل استقلال اهواز را چطور مى بينى؟
- استقلال اهواز تيم خيلى خوبى است. ما در تهران آنها را شكست داديم. دنبال اين هستيم تا آن بازى و آن نتيجه را اين بار در اهواز هم تكرار كنيم. البته بايد خيلى حواسمان جمع باشد. بايد مراقب باشيم تا در زمين حريف غافلگير نشويم.
فكر مى كنى خط دفاع مى تواند مثل بازى قبل دچار اشتباه نشود؟!
- بچه هاى ما تجربه زيادى دارند و با هم هماهنگ هستند. قرار نيست دوباره اشتباهى رخ دهد. بچه ها براى بازى با استقلال اهواز تمرين كرده اند و آماده هستند.
فكر نمى كنى نيمكت نشينى ات زيادى طولانى شده است؟
- من تلاش خودم را مى كنم و آماده ام تا خواسته مربيان تيم را برآورده كنم. مربيان در تمرينات از من راضى هستند هر بار هم كه بازى كرده ام از پس كار برآمده ام. اين بار هم اگر فرصت بازى به من برسد حتماً خودم را نشان مى دهم.
سرنوشت پرسپوليس را در اين فصل چطور پيش بينى مى كنى؟
- ما شانس و موقعيت قهرمانى را هنوز در اختيار داريم. ۸ بازى ديگر باقى مانده كه بيشتر آن در تهران است اگر اشتباه نكنيم تكليف قهرمانى قبل از پايان بازى ها مشخص مى شود.
-
نوري: اميدوارم لطمه نخورم
خبرگزاري پرسپوليس : چرا دفاع پرسپوليس گاهى اين قدر زود تسليم مى شود؟
- نمى دانم اما اين موضوع را قبول دارم. هر تيمى وقتى گل مى زند تمام بازيكنانش در آن سهم دارند. گل خوردن هم همين طور است. جدا از بعضى اشتباهات فردى اگر همه ما به وظايفمان خوب عمل كنيم ديگر اين مسأله تكرار نمى شود.
فكر مى كنيد قادريد ۴ امتياز اختلاف با سپاهان را جبران كنيد؟
- بايد اين كار را بكنيم اما همان طور كه كار براى ما سخت است براى سپاهان هم سخت خواهد بود. آنها بايد با ملوان بازى كنند و با شناختى كه از ملوان دارم مطمئنم كه اين تيم يقه سپاهان را خواهد گرفت.
اين روزها حواشى زيادى در تيم وجود دارد. در اين مورد چه نظرى دارى؟
- مطمئنم اين شايعات از طرف مسئولان تيم مطرح نمى شود. بلكه كسانى كه مى خواهند تيم نتيجه نگيرد چنين شايعاتى را پخش مى كنند. در اين شرايط اگر قرار باشد مربى جديدى به تيم بيايد نمى تواند معجزه كند. ما بايد با همين شرايط كار را ادامه دهيم و اجازه ندهيم شايعات، تيم ما را به هم بريزد.
به نظر مى رسد انگيزه ات براى حضور در پست دفاع چپ كمتر شده است. آيا اين موضوع را قبول دارى؟
- تنها چيزى كه باعث مى شود با انگيزه به كارم ادامه دهم اميدم به قهرمانى پرسپوليس است. من از اول فصل سعى كردم از حاشيه ها فاصله بگيرم. حتى اگر در ۸ بازى بعد هم روى نيمكت بنشينم هيچ اعتراضى ندارم. من زمانى به دفاع چپ رفتم كه نفر جايگزينى وجود نداشت. علاقه شخصى من به پست هافبك وسط است اما با همه اين حرف ها حاضرم همچنان در اين پست بازى كنم تا تيم نتيجه بگيرد و قهرمان شود و گرنه اگر پرسپوليس قهرمان نشود لطمه روحى بدى مى خورم
-
آقايي : ليست فيروز عملي نمي شود
خبرگزاري پرسپوليس : آخرين بارى كه در تمرين تيم ملى ديديمت حسابى روى فرم بودى. چطور شد يكهو از سفر كويت خط خوردى؟
* قبل از آنكه در تمرينات تيم ملى حاضر شوم مصدوم بودم. آقاى دايى گفت هر طور شده بايد خودت را برسانى. يكى دو روز اختصاصى كار كردم و كاملا آماده شدم اما روز آخر متاسفانه دوباره مصدوم شدم و در نهايت خط خوردم.
و باز هم تيم ملى را از دست دادى؟
* بله، واقعا حيف شد. خيلى تلاش كرده بودم اما خب مثل اينكه قسمت بود اين طورى شود.
رابطه ات با على دايى چطور است، مثل اينكه اعتقاد خاصى به تو دارد.
* من با همه رابطه خوبى دارم. اميدوارم در بازيهاى آينده تيم ملى حضور داشته باشم و تاثيرگذار شوم.از پرسپوليس حرف بزن. اين روزها پرسپوليس نتايج خوبى نمى گيرد و دچار حاشيه هاى جورواجور است.
*از لحاظ فنى كه قبول دارم. يكى دو بازى بد بوديم و نتيجه نگرفتيم اما در مقابل استقلال خيلى بهتر از آنها بازى كرديم. اين از بازيهايمان، مشكلات ديگر چيست كه مى گوييد؟
همين حاشيه ها، تغييرات كادر فنى، سرپرستى و ...
* اينها اتفاقات خاصى نيست كه بخواهيم بزرگش كنيم يا درباره اش حرف بزنيم.
اما مرزبان به نوعى كنار گذاشته شده، خوردبين دوباره سرپرست شده و ...
* اينها تصميماتى است كه مديريت باشگاه گرفته. آقاى خوردبين در مقطعى از فصل نبوده و دوباره برگشته است. اينكه چيز عجيبى نيست.
با اينكه آقاى كاشانى دوباره از قطبى حمايت كرده باز هم عده اى مى گويند بازى با استقلال اهواز آخرين فرصت اوست.
* فكر نمى كنم اين طور باشد. قبول دارم شرايطمان سخت شده اما باز هم مى توانيم بر مشكلات غلبه كنيم.
يكى ديگر از مشكلات ديگر اين است كه مى گويند بازيكنان پرسپوليس به هم پاس نمى دهند.
* باور كنيد چنين چيزى وجود ندارد. من آدم راستگويى هستم. اگر در تيم ام چنين مشكلى وجود داشت حتما مى گفتم اما واقعا نيست.
اما در دربى به وضوح ديديم كه نيكبخت و خليلى در چند نوبت به هم پاس نمى دهند.
* خب اتفاق مى افتد. مثلا در يك صحنه محسن مى توانست به من پاس بدهد اما نداد. اصلا اشكالى ندارد. مطمئنم عمدى نبود. اين مساله در شرايط بازى طبيعى است و اتفاق مى افتد ضمن اينكه در تيم هاى بزرگ هميشه از اين حرف ها زياد است. با شرايطى هم كه برايمان پيش آمده و ۶ امتياز كم كرده اند، اين حرف ها بيشتر به گوش مى رسد و اجتناب ناپذير است.
مشكل ديگر اينكه خيلى از بازيكنان از اينكه در پست تخصصى شان بازى نمى كنند ناراضى اند، نمونه اش كعبى كه احساسى شد و حرف هايى زد و در نهايت توبيخ شد.
* مثلا من خودم را مى گويم. در چند پست چرخيده ام. راست، نفوذى، وسط و دفاعى. مثل بازى با استقلال كه آقاى قطبى تشخيص داد هافبك دفاعى باشم. نه اينكه بگويم در تيم مان هافبك دفاعى هاى خوبى نداريم اما آقاى قطبى هميشه در نظر دارد بهترين ۱۱ نفر را به زمين بفرستد. ايشان تشخيص داد كه من مى توانم در آن منطقه بهترين كارآيى را براى آن بازى داشته باشم. اين چيزى است كه خودش در جلسات بارها به من گفته، يعنى در هر بازى با توجه به شرايط مسابقه ۱۱ نفر اصلى را انتخاب مى كند.
و تو اين تغييرات را قبول كرده اى و مثل كعبى اعتراضى ندارى.
* ديگر بايد خودم را با اين شرايط وفق بدهم. وقتى مى گويد در آن منطقه بايد بازى كنى وظيفه دارى كه انجامش بدهى.
اما قبول دارى كه از كارآيى ات كم مى شود.
* اين را آقاى قطبى بايد جواب بدهد. بايد ديد مربى از بازيكن چه مى خواهد. ممكن است در يك بازى خاص در منطقه اى ديگر كارآيى بيشترى داشته باشى. در نهايت تصميم را سرمربى مى گيرد و بازيكن وظيفه دارد در همان منطقه بازى كند.
اما خيلى ها مى گفتند در ۲۰ دقيقه آخر دربى بايد مى رفتى جلو و هافبك نفوذى بازى مى كردى. قبول دارى كه بهتر بود در آن دقايق جلو بازى كنى؟
* ديگر قبول داشتن من مهم نيست. هر كارى كه از من خواسته شد انجام دادم و در پايان مربيان از عملكردم راضى بودند.
با اين وجود انتظارها از عباس آقايى خيلى بيشتر بود.
* به شما مى گويم چرا. عباس آقايى در فوتبال ايران يك جورى شده كه اگر در يك بازى گل نزند مى گويند خوب كار نكرد.
نه كارى به گل زدن يا نزدنت ندارم. ميزان تاثيرگذارى، جنگيدن در زمين و ... را مى گويم.
* من واقعا جنگيدم. اگر تعداد پاس هاى سالم و اشتباهم را بشمرند و بازى ام را آناليز كنند مطمئنم جزو بهترين هاى آن بازى بوده ام.
پس از خودت در دربى كاملا راضى هستى.
* بله هم خودم راضى ام و هم مربيان. هر كارى خواستند كردم و كاملا راضى بودند.
اين روزها باز هم صحبت از سوگلى سرمربى است. زمانى معدنچى اين نقش را براى دنيزلى بازى مى كرد. نيم فصل اول خليلى و قطبى و حالا قطبى و نيكبخت.
* مربيگرى سليقه اى است. يك روز دنيزلى از معدنچى خوشش مى آيد. حالا قطبى هم خليلى يا نيكبخت را دوست دارد. اين سليقه مربى است چه كارش مى شود كرد؟ اگر ايراد داشت حتما مربيان باشگاه با اين موضوع برخورد مى كردند. فكر نمى كنم موضوع مهمى باشد كه بخواهيم بزرگش كنيم.
مى گويند نام تو و چند بازيكن ديگر در ليست سفر به كانادا و امريكا نيست.
* نمى دانم، من كه اصلا از اين موضوع خبر ندارم.
اولين موضوعى كه به ذهن مى رسد اينكه شايد قرار است از پرسپوليس جدا شوى.
* من اصلا مى گويم هر چه كه آقاى كاشانى بگويد قبول. مثل اينكه قرار است تمام نفراتى كه امسال در پرسپوليس بودند در اين سفر باشند. حالا اگر آقاى كاشانى خواست ببرد، نخواست نبرد، اگر خواست مى تواند از هواپيما پرتم كند پايين يا هر جا دوست داشت پياده ام كند.
و اينكه صحبت از اين است كه نام تو در فهرست فيروز كريمى براى سال آينده است. مى گويند اگر فيروز در استقلال بماند تو را هم مى برد آنجا.
* من هميشه گفته ام، فوتبالم را مديون آقا فيروز هستم اما اين طور نيست كه هر بار آقا فيروز ليست بدهد من هم بپذيرم كه آنجا كار كنم. عباس آقايى خودش فكر دارد و مى تواند براى آينده اش برنامه ريزى كند.
اما من هر بار از تو و ديگر شاگردان فيروز شنيده ام كه خيلى قبولش داريد.
*اين نشان مى دهد كه آقا فيروز يك چيزى بيشتر از بقيه دارد. با اين حال دليل نمى شود كه من فصل بعد بروم استقلال.
كار پرسپوليس در اين هفته هاى پايانى سخت شده، حالا ۴ امتياز از سپاهان عقب افتاده ايد.
* قبلاً هم گفته بودم. همه بازيهايمان سخت است حتى كار براى استقلال و پرسپوليس دشوارتر از ساير تيم هاست. شايد چند برابر بيشتر از بقيه. ما و ۲-۳ تيم ديگر درگير يك ماراتن شده ايم اما مطمئنا شرايط مان بهتر مى شود و نتايج اين ۸ هفته پايانى خيلى بهتر خواهد بود.
فكر مى كنى بتوانيد سپاهان را بگيريد.
* مطمئن باشيد مى گيريم. از طرف من به همه بگوييد پرسپوليس صددرصد قهرمان مى شود. شكى ندارم اين اتفاق مى افتد
-
خبرگزاري پرسپوليس : باشگاه الاهلي امارات طي ارسال نامه اي به طور رسمي خواستار ليدرهاي پرسپوليس شده است. اين باشگاه با ارسال دعوت نامه اي رسمي از باشگاه پرسپوليس خواسته تا دو تن از ليدرهايش را در اختيار باشگاه الاهلي امارات بگذارد.
باشگاه الاهلي ليدرهاي پرسپوليس را براي تشويق تيم الاهلي در ديدار فينال جام حذفي برابر الوصل مي خواهد و اعلام كرده كليه هزينه هاي اقامت و بليط و ... اين دو ليدر را نيز پرداخت خواهد كرد
-
امور روابط عمومي، در حال تحويل به احمدي
خبرگزاري پرسپوليس : بازگشت غلامرضا احمدي به روابط عمومي باشگاه پرسپوليس، عباس عليپور مدير قبلي روابط عمومي در حال تحويل پست خود به احمدي است.
عليپور سعي دارد امور نيمه كاره و گزارش عملكرد خود را به احمدي انتقال دهد تا او از اين پس امورات روابط عمومي را برعهده بگيرد. البته اين كار چند روزي طول خواهد كشيد و عليپور كماكان همكاريش را با پرسپوليس و روابط عمومي باشگاه ادامه خواهد داد.
-
خبرگزاري پرسپوليس : مسئولان استقلال اهواز براي رويارويي با پرسپوليس به آب و آتش مي زنند. آن ها كه در دور رفت با نتيجه ۳ بر ۲ از سرخپوشان شكست خوردند، اصلاً نمي خواهند اين اتفاقات دوباره تكرار شود. حالا كه در مقابل سپاهان شكست خوردند، مسئولان اين تيم هر جوري هست مي خواهند به بازيكنانشان انگيزه بدهند، در اين ميان وقتي نارضايتي به خاطر مشكلات مالي باشد، مؤثرترين راه، شارژ مالي است.
علاوه بر پاداش ويژه كه حكم تسويه حساب آبي پوشان اهوازي و پرداخت تمام طلب هايشان را دارد، آن ها تازه يادشان افتاده كه به خاطر برد صبا باتري بايد پاداش بازيكنان را بپردازند. به همين دليل قبل از رويارويي با پرسپوليس قرار شده به هر يك از نفرات اصلي ۳۰۰ هزار تومان و نفرات ذخيره ۲۰۰ هزار تومان داده شود.
-
خبرگزاري پرسپوليس : از گوشه و كنار شنيده ايم پرسپوليسي ها از اينكه باشگاه هنوز پيشنهادي براي تمديد قرارداد به آنها نداده است، راضي به نظر مي رسند. شنيديم آنها با توجه به مسائل و مشكلات و شايعاتي كه در تيم مطرح است و مي شود، فعلاً تمايلي به وسط كشيدن اين مسئله ندارند و منتظرند تا در پايان فصل ببينند تكليف تيم در فصل بعد چگونه خواهد بود.
اگر اين شنيده ها درست باشد بايد بگوييم كه در پايان فصل بايد منتظر اتفاقات تازه در تيم باشيم. گفتني است نزديك به ۱۵ بازيكن در پايان فصل قراردادشان به پايان خواهد رسيد.
-
خبرگزاري پرسسپوليس : از باشگاه پرسپوليس خبر مي رسد كه سرخپوشان پايتخت تا امروز ۵۰ درصد مبلغ قراردادشان را دريافت كرده اند و تا پيش از پايان مسابقات ۲۰ درصد ديگر قراردادشان را دريافت خواهند كرد تا ۳۰ درصد از اين مبلغ براي پايان فصل و زمان نقل و انتقالات و تمديد قراردادها باقي بماند.
-
هنوز هم مدعی اصلی قهرمانی هستیم// بازی استقلال اهواز حکم فینال را برای ما دارد
خبرگزاری پرسپولیس : دروازه بان تیم پرسپولیس تهران با تاکید بر قهرمانی تیمش در پایان فصل گفت: از اول فصل گفته ام که قهرمان می شویم و هنوز هم بر ادعایم مسر هستم.
حسن رودباریان در گفت و گو یی افزود: فکر می کنم بازیکنان پرسپولیس بزرگتر از آنند که به این راحتی بخواهند قهرمانی را از دست بدهند و مطمئن باشید که تا آخرین لحظه برای رسیدن به این عنوان می جنگیم.
وی ادامه داد: متاسفانه بزرگترین عاملی که پرسپولیس را دچار افت کرده و صدر جدول را از ما گرفت، حاشیه های بسیار زیادی بود که هر روز به نوعی برای ما درست می کردند. به شخصه معتقدم که همه چیز دست خودمان است و اگر بخواهیم مطمئنا هیچ کس نمی تواند مانع ما بشود.رودباریان درخصوص وضعیت بدنی خودش گفت: خوشبختانه با توجه به اینکه در تیم ملی و هم در باشگاه تمرینات را پیگیری کرده ام شرایط مطلوبی دارم و برای حراست از دروازه پرسپولیس بسیار آماده ام.
دروازه بان تیم پرسپولیس با اشاره به نیمکت نشینی مهدی واعظی و عدم حضورش در تیم ملی خاطرنشان کرد: بدون شک مهدی از بهترین دروازه بانان فوتبال ماست.
متاسفانه امسال مشکل بزرگی برای من و او درست شد که همیشه باید یکی از ما در تیم ملی باشد و این عامل چندین بار موجب افت روحی و فشار روی ما شده است.
وی درخصوص بازی مقابل استقلال اهواز نیز گفت: بازی بسیار سختی داریم و چاره ای جز شکست آنها نداریم و باید بگویم که این بازی برای ما یک فینال است و می توانیم با پیروزی در این بازی شروعی دوباره داشته باشیم.
-
آشوبی : اصلا شرایط روحی خوبی ندارم
خبرگزاری پرسپولیس : هافبک جوان تیم پرسپولیس تهران با بیان اینکه اصلا شرایط روحی خوبی ندارد گفت: متاسفانه این روزها بسیاری مسایل دست به دست هم داده اند تا شرایط روحی من بسیار بد باشد.
فرزاد آشوبی در گفت و یی افزود: متاسفانه از دست دادن صدر جدول و اختلاف 4 امتیازی با سپاهان از یک طرف و نیمکت نشینی و عدم حضورم در دربی از سوی دیگر باعث شده اند تا به شدت دچار افت روحی شوم.
وی ادامه داد: البته از لحاظ بدنی همچون دربی در شرایط بسیار خوبی هستم و مشکلی برای بازی ندارم و در مورد حضورم نیز مربیان تصمیم می گیرند.
آشوبی درخصوص بازی مقابل استقلال اهواز گفت: اگر نگویم که حساس ترین بازی این فصلمان را داریم باید اعتراف کنم که یکی از حساس ترین بازی ها برای ماست چرا که با توجه به وضعیت جدول و اختلاف ما با سپاهان این بازی حکم مرگ و زندگی را برای ما دارد و واقعا نیاز حیاتی به برد در این دیدار داریم.
وی کار پرسپولیس برای رسیدن به قهرمانی را سخت دانست و گفت: به شخصه معتقدم که تا قبل از سال جدید همه جیز دست خودمان بود و اگر می خواستیم می توانستیم همچنان در صدر باقی بمانیم ولی با شکست مقابل ذوب آهن کارمان بسیار سخت شد و حالا باید نگاه ویژه ای به بازی های سپاهان داشته باشیم.
هافبک پرسپولیس تصریح کرد: تنها شانسی که ما داریم این است که آخرین بازی ما در لیگ با خود سپاهان در تهران است و با کسب سه امتیاز دراین دیدار و ندادن امتیاز در هفت بازی دیگر به قهرمانی خواهیم رسید.