کنسول هایی که تاریخ ساختشون از 2008 به اینوره مادربردشون فالکونه و 65 نانومتریه و زود خراب نمی شننقل قول:
کنسول هایی که تاریخ ساختشون از 2008 به اینوره مادربردشون فالکونه و 65 نانومتریه و زود خراب نمی شننقل قول:
از کجا بفهمم تاریخ ساختشون چه تاریخیه
پشت دستگاه بر چسبي هست كه روي اون نوشتهنقل قول:
اینکه می گن برای انواع مدل x_box360 باید بصورت جداگانه fan بخریم تا خرا ب نشه درسته؟
از اونجایی که از سال 2008 به اینور مادربورد تمام کنسولهای X360 فالکون شدن دیگه کنسول مثل قبل داغ نمیکنه، اما برای اطمینان بیشتر میشه از یک فن جداگانه برای خنک کردن دستگاه استفاده کرد که خیلی هم برای کنسول مفیده...نقل قول:
قیمت این فنها حدود 25 تا 30 تومانه که البته به رنگ کنسول شما هم بستگی داره (اگه کنسولتون Elite هست فن این مدل یه کم گرون تره)...
موفق باشی... :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال:
اگر من این کابل HDMI 2 DVi رو بگیرم و به مانیتورم وصل کنم پس تکلیف صدا چی میشه؟
به نظر شما برا وصل کردن به مانیتور کدوم بهتره؟ HDMI 2 AVI یا VGA HD AVI ؟
سلامنقل قول:
بیخود پولتون رو برای اینترکولر هدر ندید ... این دستگاه ظاهرا زیبا، هیچ تاثیری در خنک نگه داشتن کنسول نداره. در ضمن ، کنسول خراب نمیشه. الایت مشکل گرمایی نداره .
باید کابل hdmi مخصوص مایکروسافت رو بخرید. که کابل مخصوص Audio رو برای اتصال داره. در اینصورت میتونید از Hdmi/Dvi استفاده بکنید.نقل قول:
من خودم دارم ازvga استفاده میکنم، به نظرم بهتره.
احتمال زیاد سی دی شما audio cd نیست.:46:نقل قول:
مرسی میرم vga بگیرم.
میشه 2 تا xbox رو از طریق کامپیوتر به هم وصل کرد و بدون xbox live بازی کرد؟
خوب گفتم دیگه MP3 است و می تونم گوش بدم ولی نمیتونم کپی کنم به هارد .نقل قول:
در ضمن عکس چی ؟