سلام
یوزر پسوورد کانفیگ مودم همون یوزر پسوورد پنل سایته ؟ Vpi , Vci چنده ؟
خط من امروز رانژه شد اما واسه یوزر پسوورد زنگ زدم پشنیبانی گفت صبح شنبه تماس بگیر :|
Printable View
سلام
یوزر پسوورد کانفیگ مودم همون یوزر پسوورد پنل سایته ؟ Vpi , Vci چنده ؟
خط من امروز رانژه شد اما واسه یوزر پسوورد زنگ زدم پشنیبانی گفت صبح شنبه تماس بگیر :|
زیر 60 نباید باشه.... بستگی به مرکز مخابراتیت داره..ممکنه تا 300 هم بره .. اگه زیر 60 باشه میتونی به پشتیبانی بگی تا رسیدگی کنننقل قول:
اونایی که سرویس 256 محدود 2 GB دارن سرعت دانلودشون از :
2 تا 7 صبح
7 صبح تا 13
13 ظهر تا 2 صبح
چقدره؟ ؟؟:n13:
(ترجیحا شمال غرب تهران باشد.)
من که شیراز هستم... ولی سرعت من از 2 شب نهایت میشه 50 . از 7 صبح تا 2 شب هم روی 400 هست.نقل قول:
اینی که در مورد اپلود گفتید درسته ولی اونی که دوستمون هم گفتن درسته ! یعنی 25 درصد حجم خریداری شده (کمی هم بیشتر) به حجم دانلودتون اضافه میشه ، من چند روز پیش 10 گیگ شارژ کردم ، 12800 گیگ برام ثبت شد : "افزایش محدودیت ترافیک به میزان 12800 مگا بایت [10 گیگا بایت ترافیک]" چند ماهی هست که این مورد رو اضافه کردن ( تقریبا مصادف با زمانی که قیمت ها رو کمی بردن بالا)نقل قول:
اوضاع پارس انلاین چطوره حالا:n13:
این موردی که گفتین فقط واسه خرید ترافیک اضافه ست یا تمدید سرویس رو رو هم شامل میشه ؟نقل قول:
یعنی من که چند روز قبل سرویس 2 مگ 3 گیگ گرفتم باید بهم 3.75 گیگ بدن ؟
یعنی یه فایل 24 مگابایتی رو در عرض 1 دقیقه با سرعت 400 کیلوبایت دریافت میکنیننقل قول:
(اونم با سرویس 256 محدود ماهی 2 gb که 12000 تومنه و سالی با تخفیف 20 درصد میشه 114 تومن!!!!)
:n19::n20::n04:
اره تمدید رو هم شامل میشه، من مرداد ماه سرویس 2 مگ سه ماهه گرفتم فکر کنم حدودا 11.75 تا بهم حجم داد (دقیق یادم نیست ولی این حدود بود ) ...نقل قول:
برا شما حجم اضافی وارد نشده ؟
برای من اینجوری نیست! جل الخالق!نقل قول: