هارد اصلی 250 فک کنم 120 تومنه...نقل قول:
ولی این تاپیک رو بخونین :
با این روش می تونین مدل هایی از هارد لپتاپ WD رو هــک کنین و به اسلیم بزنین...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=490684
هارد اصلی 250 فک کنم 120 تومنه...نقل قول:
ولی این تاپیک رو بخونین :
با این روش می تونین مدل هایی از هارد لپتاپ WD رو هــک کنین و به اسلیم بزنین...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=490684
نقل قول:
یعنی عالیی جواب دادیم من که لذت بردم مرسیییی:10:
اوه من قیل از اینکه NFS HP رو پچ کنم DVD رو گذاشتم تو دستگاه ولی اجرا نشد . الان چی شدم ؟نقل قول:
وقتی وسط یه بازی شارژ یه دسته تموم بشه و بخوام از اون یکی دسته استفاده کنم باید چی کار کنم؟..یعنی اون یکی دسته رو بر میدارم هر چی باهاش میزنم کار نمیکنه ..مجبور میشم برم داشبورد دوباره بازی رو پلی کنم
نقل قول:
آقا منظورتون از پچ چیه ؟؟؟؟ به خاطر همون آپدیت داشبورد پچ کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟ با چه برنامه ای این کار رو انجام دادید ؟؟؟
چون من دو تا Call Of Duty ها رو یعنیMW2 و BLACK OPS رو الان میذارم تو کنسول میگه Unreadable Disc ! که بچه ها میگن از آپدیت داشبورده . باید بازی پچ شده بگیرم !!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیشه این بازی رو الان خودم پچ کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه میشه راهش چیه ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
بخاطر اومدن یک پچ امنیتی از سوی مایکروساف روی دی وی دی ها ( AP 2.5 ) که روی بازیهای : NFS:HP - AC: BO - اون یکیش یادم نیس :دی هست این هکرا اومدن ال تی + رو زدن که وقتی شما ال تی + ( که همون فریموریه که میریزن روی درایو و باید بدید بیرون ) رو میریزی دیگه بازیهای هالو و کال آف دیوتی و .. رو باید پچ شده بخری! پچشم تو نت هست میتونی بگیری با بازی رایتش کنی ... در باره پچش اطلاعاتی ندارم اما شما مشکلت داشبورد نیست : دی منم داشبوردم مثل شماست با لا تی + ۱.۹ اما CoD : Bo رو راحت اجرا کردم ! :21:
:40:
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
وقتی میخوای یه دسته دیگه وصل کنی دسته رو روشن کن .. اگه کنسولو شناخت که مشکلی نباید باشه اگه نه یه دکمه ریز پشت دسته هست اونو نگه دار بعد یه دکمه دیگه هم روی کنسول هست ( اگه فت دارید زیر اون جاهای مموریشه اگه اسلیم دارید یه دکمه مربع بزرگ بالای اون تیکه یو اس بی های جلوشه : دی ) بزنید و بعدش با هم مچ میشن دسته و کنسول ! ( البته برا من بار اول این کارو کردم بار دوم و ... دیگه همینجوری میزدم میومد اون یکی دسته ! )نقل قول:
-------
مگه دسته باطری نداره ؟ باطری اونی که پره رو بنداز رو دسته ای که باطریش تموم شده !:8:
:10:
دوستان من که با windows media center اسلیم فیلم از روی pc میبینم مشکلی برای دستگاه بوجود نمیاد که ؟
share می کنم از pc به xbox
برای پچ کافیه از دیسک ایمج بگیری ، ایمیج رو تو برنامه abgx360 اجرا کنی ، ایمیج خود به خود تعمیر میشه و همون فایل ایمیج رو دوباره بریزی تو یه DVD دیگه !نقل قول:
اگه اون اروری که قرمز کردم رو میده اشکال از پچ نیست اشکال از یه جای دیگست !
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
اگه دسته دومی روشن شده باشه دوباره خاموش شده باشه ، برای استفاده از دسته دوم باید پروفایل دسته اول رو SignOut کنی بعد دسته دوم رو روشن کنی و پروفایل دسته اول رو SignIn کنی !نقل قول:
یعنی تو این فروم یکی نیست بیاد جواب منو بده ؟نقل قول:
4 روزه دارم این سوال رو می پرسم .
با cd اورجینال Audio که شرکت ها بیرون می دن هم امتحان کردم بازم نشد .
نه دوست عزیز این مشکل و ارور الان رو اون دو تا بازی که گفتم هست و همه میگن باید بازی پچ شده بگیرم !
این مشکل بعد از آپدیت داشبوردم اتفاق افتاد !!!!!