طبق مصوبه سازمان تنظیم شرکت ها موظف هستن به ترافیک(سند و رسیو) سرویس ها + حجم خریداری شده 25 درصد ترافیک بیشتر بدن.نقل قول:
مثلا شخصی 1گیگ ترافیک میخره با احتساب 25 درصد شرکت باید 1250 مگابایت بهش بده.
Printable View
طبق مصوبه سازمان تنظیم شرکت ها موظف هستن به ترافیک(سند و رسیو) سرویس ها + حجم خریداری شده 25 درصد ترافیک بیشتر بدن.نقل قول:
مثلا شخصی 1گیگ ترافیک میخره با احتساب 25 درصد شرکت باید 1250 مگابایت بهش بده.
آقا اگه میشه یکی اینم جواب بده ؟ میخوام چند روز دیگه 256 محدود بگیرم میخوام ببینم سرعت شبانه رو چند هست حدودا ؟نقل قول:
تجربه شخصی من این هست که 512 محدود ایده آل ترین سرویس هستنقل قول:
من 128 محدود داشتم شبانش خوب نبوده
512 محدود داشتم شبانش خوب بوده
یک مگ هم گرفتم که همچین با 512 فرق نداره فقط پولت رو ریختی دور
البته این هایی که میگم برای دانلود شبانه هست روز ها که سرعت خوبه برای همه منتهی برست خط بالا پایین داره هر کدومش
من تاحالا زنگ نزدم واحد فروش ، فردا زنگ میزنم اما فکر نکنم همچین استبدادی تو طرح ها باشه (شاید خواسته یه آفر بده :n02: ) نمیدونم بزار زنگ بزنم ببینم چی میگه .. 30 گیگ چیه واسه 1 سال ؟!:n23:نقل قول:
ممنون ولی من جواب سوالمو نگرفتم !نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم آیا سرعت شبانه 128 محدود با نا محدود فرق میکنه ؟
چون همونجور که گفتم الان با 128 نا محدود سرعتم شبا روی 16 هست ! 256 بگیرم روی 30 میاد !؟ یا به خاطر محدود بودن بالاتر میره ؟
سرعت 256 میاد رو 32نقل قول:
راستی 256 محدود شبا تا 370 هم میده البته بستگی به منطقه داره
مطمئنی !؟ اینجا که بچه ها با سرعت خیلی بیشتر از این حرفا دانلود میکنن !نقل قول:
میگفتن با 256 شبی حداقل 1 گیگ میشه !
درستهههههههههههههنقل قول:
من 256 نا محدود بعد 33 گیگ جایزه مصرف منصفانه رو گفتم !
ماهی 30 گیگ*12 ماهنقل قول:
گفت حدود 600 تومن میشه 20 درصد تخفیف میخوره
شما هم یه آمار بگیر ببین چی میگن
الان متوسط درخواست وصل شدن سرویس تا موقع راه اندازی سرویس برای پارس ، چقدر و چند روز طول میکشه !؟
ضمن اینکه بهترین روش واسه ثبت نام ، حضوری هست یا اینکه تو سایت ثبت نام کنم و منتظر دریافت قرارداد.. اینطوری چقدر زمان میبره ؟؟