نه عزیز اینا DVD9 معمولی هستن که مثل همین DVD5 خودمون عمل می کنن با این تغییر که 9 گیگ جا دارن .نقل قول:
نه عزیز اینا DVD9 معمولی هستن که مثل همین DVD5 خودمون عمل می کنن با این تغییر که 9 گیگ جا دارن .نقل قول:
کنسول هم میتونه اونا بخونه ؟ دی وی دی رایتر کامپیوتر اینا را میتونه کپی کنه یا بخونه ؟نقل قول:
بله بازی های xbox dvd9 هستن اگه اشتباه نکنم چون با حجمی که دارن رو 4.7 گیگ جا نمیشن . اینا با همین درایوهای معمولی dvd رایت میشن و هم ساپورت میشن (DVD9 رو می خونه و اجرا می کنه )نقل قول:
وااااااااااااااااااااااای من چند روز پیش یه پک پنجاه تایی DVD5 گرفتم 18 هزار تومن !!!!!!!!!!
اما بنظر من کیفیت خیلی مهمتره!لااقل در مورد بازیهای کنسول XBOX مهمه.دیسک بی کیفیت میتونه لنز درایو رو ضعیف کنه و درایو رو مرخص کنه.بنظر من 1000 تومن بیشتر هزینه کردن می ارزه تا اینکه بخوایم درایو رو عوض کنیم و ....حالا خود دانید.نقل قول:
گمونم سرعت رایت شما بالاست.حتی الامکان با سرعت 2 یا 4 رایت کنید.
الان dvd 5 پک 50 تاییش 8 تومن هست .نقل قول:
دوستان اگه می شه یه راهنمایی درست بکنن بدونیم این بازیهای پچ شده از چه نوع دیسکی هست .dvd9 - dvd5 ?
بازي پچ شده چيزه خاصي نداره رو همون dvd9 رايت ميشه !!نقل قول:
بازیهای XBOX بخاطر عمدتا ً حجم بالاشون فقط رو DVD9 رایت میشن.(بعضی بازیها حجمشون از 4 گیگ هم کمتره!!!)
پچ هم یه قفل امنیتیه!رو حجم بازی زیاد موثر نیست!رو 6 تا بازی فعلاً قرار داره و احتمال به یقیت در بازیهای آینده هم خواهد بود به همین خاطر پیشنهاد میشه که بازی های جدید قبل از نصب و اجرا توسط برنامه ABGX چک بشه تا از سلامت بازی مطمئن شیم و به مشکل نخوریم.پک 50 تایی DVD 5 هم برای رایت فیلم و موزیک و باز PC بدرتون میخوره ولی برای بازیه XBOX کاربردی نداره.
سلام به دوستان گل.
می خواستم بدونم قیمت هارد واسه اسلیم چنده؟
با دی وی دی دیکریپتر معمولا سرعت مشکلی بوجود نمیاره... یعنی این طوری شنیدم...
بازیای ایکس باکس هم همه (البته فک کنم یه سری بازی درب و داغون استثناء باشن :دی) روی دی وی دی 9 هستن...